- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
monia - a wieksze prawdopodobienstwo synka? zazwyczaj jak czlowiekowi nie chce się iść na impreze/wesele to okazuje się mega zabawa wiec weź wygodne buty , a reszta rozwinie się sama
pusia - ja mam dziwne dni... czasem zastanawiam sie po co mi to wszystko było, a nastepnego dnia cieszę się jak szalona.... hormony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas wczoraj było znośnie z pogodą, a dziś już tak przypieka, dziś i jutro ma być znów masakra. Chyba się rozpłynę
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Ginekolog wypisal mi wczoraj skierowanie na glukoze, macie dziewczyny jakiś sprawdzony patent by przezyc...?
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Basienka ponoć można wcisnąć połówkę cytryny Ja nie próbowałam, ale teraz tak zrobię, bo ta glukoza jest obrzydliwa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ogarnęłam sprawy na mieście, jeszcze w sumie troche by się znalazło, ale już mi się nie chce chodzić- tym bardziej, że upał nadchodzi:(.
Któraś pytała o ciuchy w ciąży. Ja w część swoich się mieszczę, ale niestety trochę poszło w odstawkę. Normalnie mam dość mały biust i tu jest kłopot, bo teraz jestem ściśnięta jak baleronik . Biodra też się poszerzyły, więc spodnie odpadają. Ale na szczęście mam dwie koleżanki świeżo po ciążach i trochę ciuchów mi dały( w pierwszych ciążach też podobnie rodziłyśmy, więc też się wymieniałyśmy. Oprócz tego ciucholand- zaglądam co czwartek. I np udało mi się wyszperać spodenki krótkie za 12 zł. Sukienki letnie nawet pasują na mnie, więc chociaż tyle.
Basiu, tak myślę, że będzie fajnie. Ale przeraża mnie gorąco. W zeszłym roku ślub mojego brata w taki upał to była istna męka.
Biorę się za sprzątanie... ja nie wiem jak my to robimy, ale sprzątam, sprzątam i nic nie widać efektów:(. Ciągle taki sam syf....
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
No ale dość smętów- popatrzcie co mamusia upolowała dla syneczka !!!!
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu widzę, że już gromadzisz garderobę- super
- Kinia7955
- Wylogowany
- gaworzenie
wróciliśmy do domu, szkoda, bo było super i nawet pogoda dopisała. Wakacje to jednak super sprawa
Przeczytałam wszystko, co pisałyście, ale już nie pamiętam wszystkiego, więc dziś tylko tak ogólnie, a później będę na bieżąco
Wasze brzuszki super, też postaram się wrzucić jakieś zdjęcie.
Glukoza - polecam z cytryną, mi tak poradziła moja położna środowiskowa i koleżanki i było prawie jak lemoniada.
Inne dziewczyny, które czekały ze mną w poczekalni piły "czystą" i jedna zwymiotowała i musiała powtarzać.
Ja polowanie na ubranka również już zaczęłam. Przejrzałam kartony po Ali i okazało się, że nie wszystkie ciuszki są różowe
Wybrałam wszystkie granatowe, niebieskie,zielone, beżowe, białe i nawet okazało się, że jest tego sporo.
Wiadomo dużo jeszcze brakuje, ale coś na początek już jest. Na OLX kupiłam piękne kombinezony na jesień/zima. Ale są głównie do 62 i nie wiem, czy starczą na całą zimę.
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie pogoda znosna...) jem jak opetana:))) dzis mialam szalony dzien moi rodzice remontuja lazienke i bylam z nimi pol dnia szukac po sklepach:)) pozniej kolegi dzialka, wrocilismy jakies 20 minut temu i nie wiemjak mam na imie:)
jesli chodzi o badania ja 2 isg i byl chlopak a teraz bylam i dziewcynka zobaczym co na kolejnym Usg ktore mam 11 czerwca.... pozniej 28 polowkowe:)) juz sie doczekac nie moge:))
jak bede wiedziala na 100 % zaczne szi=ukac w ciuszkach:))) dzis widzialam piekne:))) alleee powstrzymalam ) zapominam ze termin mam na listopad hi hi i bede musiala szukac cieplejsze rzeczy:))
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Pusia pewnie się zdecyduję na tą cytrynę- fajnie że ponoć nie zmieniają wyniku- ale wiem że w niektórych miejscach nie pozwalają wcisnać...
Ja powoli kupuję ciuszki- co miesiąc coś nowego, bo nie mam nic A wiem że pieniadze wydałabym na coś innego - i w październiku wydałabym miliony
Siedzę sobie teraz przed laptopem i słucham disco polo !! i Czuje jak mój synek podryguje w środku!!!! Tancerz moj mały )
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
jej ja z19 tydzien nie czuje ruchow a jestem ciekawa czy rozpoznam:(( martwie sie.... czy wszystko ok..., a Tak swoja to hormony buzuja.... dzis chodze z bananem na buzi jak po dobrym seksie hi hi:))) glupawka trzyma:))
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pusia nie denerwuj się- ja poczułam ruchy teraz po 20 tc. Moja znajoma nie czuła ich chyba do 25 czy 27 tc. Więc każdy inaczej, Ale jak poczujesz, to nie da się pomylić z niczym innym. Cierpliwości.
U mnie maluszek w brzuchu już się na dobre kopie. Mam wrażenie, że chyba bardziej niż Kacper na początku.
Kacper ostatni dzień w przedszkolu- ale jest dziś taki skwar, że wychodzić się nie chce:(.
Idę uprać sukienki- coś w końcu trzeba na siebie w sobotę założyć
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
bylismy dzis z synem u psychologa jak na moje oko to bardzo profesjonalnego. syn sie bawil a pani go obserwowala przez godzine i rozmawiala z nami. na milion % nie ma autyzmu tak jak mnie wczesniej straszono wlasciwie jest normalnym dzieckiem. jedynie to do logopedy powinnismy chodzic i powiedziala jak zachecic syna do samodzielnego korzystania z ubikacji. nie wszystkie dzieci musza "byc wszedzie" Olek jest z tego typu ktory pierwsze analizuje,mysli a potem robi.
odetchnęłam z ulga
teraz juz bede bardziej aktywna tutaj najgorsze zmartwienia za mna...
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Aż pewnego dnia- sama z siebie- zaskoczyłam.. i udało się
Ciężarówki co tam u Was słychać? Jakie plany na weekend ?
U nas wczoraj były deszcze i burze- niby trochę się ochłodziło, ale czuję że to może być chwilowe. Moje dni mijają jeden za drugim... codziennie tak samo. Nudno mi bez pracy żyć- i chociaż wiem że jest mi ciężko, sapie, dysze i w pracy nie dałabym rady... to jakoś tak chyba załuje że tak szybko poszłam na L4