- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- amja86
- Wylogowany
- gaworzenie
Widzę ze zbliżają się wasze badania polowkowe. Ja mam dopiero 2 lipca juz się nie mogę doczekać. Fajnie by było jakby się okazała jednak dziewczynka ale jeśli się potwierdzi chłopak to tez w sumie dobrze ja po zwolnieniu juz wróciłam do pracy. Nie wytrzymalabym chyba żeby do końca ciąży siedzieć w domu.
Moje zdrowe dziecko pierwszy raz od bardzo dawna się rozchorowalo. Ale na szczęście to tylko trzydniowka i bez lekarza nawet się obylo
Dziewczyny które miały cesarke mam pytanie do was: czy planujecie kolejna cesarke czy chcialybyscie spróbować urodzić naturalnie? Ja bym chciała spróbować...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Cortezia gratuluje syna w takim razie Pochwal się później jakie imię wybraliście
Basienka Pusia czekamy na wieści z wizyt
Moniaaak co tam u Was?
My spędziliśmy fajny, rodzinny weekend we troje, no we czworo prawie Wczoraj wypoczywałam, bo po tych wszystkich atrakcjach brzuch mnie bolał
Julka jeszcze dzisiaj i jutro idzie do przedszkola i robimy jej wakacje, ale się cieszę
A dzisiaj jeszcze idziemy na kawę z koleżanką, która ma rocznego synka i teraz też jest w ciąży, ma na październik Dzieciaki się trochę pobawią, a my pogadamy
W czwartek jadę na badania, ciekawe czy Igor zostanie Igorem czy zamienił się w Igę
Miłego dnia Dziewczynki!
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziękuje dziewczyny, jestem bardzo szczęśliwa, że synek jest zdrowy. Bianka już bardzo nastawiona na brata. Mamy propozycje imion no ale zobaczymy mój maż mówi Tadeusz, Jan, ja mówię Mieszko, Tobiasz:) Zobaczymy może jeszcze na coś wpadniemy będziemy myśleć na wakacjach. Bianka też wymyśla imiona, ale ta to chyba dla polewki bo np. mówi będzie się nazywać "Makaron" i się chichra....
Czekam teraz na wieści od was Basienka i Pusia trzymam kciuki za dobre nowiny i oczywiście za informację
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Cortezia, myslalam, ze juz zostanie Mieszko:) super ze chlopak zdrowy!
Amja, ja mialam cc i mysle o naturalnym, zobacze co mi lekarz jeszcze powie. Przyznam sie, ze boje sie sn, bo u mnie z kondycja ciezko...
Niagara, Julka bedzie miala drugi raz dzien dzieckq (wagary):d
Pusja, Basienka, czekqmy na info:)
Milego dnia:)
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Basienka jak U ciebie
>???
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja jakos "zaniedbuje" ta ciaze. w pierwszej wszystko przezywalam a teraz jakos tak bez entuzjazmu choc dlugo czekalam na 2 kreski...
u mnie nerwowe dni,staram sie jakos opanowac nerwy ale cos kiepsko mi to idzie i bardzo zle sie czuje.
Mam wrazenie ze moja ciaza stoi w miejscu heh
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeszcze ani grama nie przytylam wrecz chudne :/
ostatnio wiecznie "coś" nie ogarniam juz powoli nawet nie mam czasu odpoczac nawet wakacje oddalaja sie wielkimi krokami. bede uwieziona w domu buuu
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
oj Ania chyba Ci hormony buzuja:)) ja po wczorajszej wizycie tez sie okazalo ze schudlam moze tak ma bc bo bobas bierze z organizmmu sily witalne mamusi.... ja z kolei roztargniona jestem...) zawsze bylam a teraz jestem bardziej:))) hi dobrze bedzie ) ja kolejna wizyte mam 11 lipca...dpiero:(((( tyle czekac..
Basienka pewnie sie szczesliwa:)))
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
Ania coś się dzieje? Czy po prostu hormony?
Mój dzidek w brzuchu jest taki śmieszny mówie wam on już hcyba wszystko słyszy normalnie jak Bianka wariuje i się chichra czy cos to ja tam czuje jak si rozciąga zazwyczaj kopie mnie w bok prwy albo lewy wbija się głową, jakby chciał usłyszeć o co caman. I mój mąz już go poczuł ten maluch ma dopiero 20 cm a tak się rozciąga ze można go już poczuc. To jest niesamowite:) Z Bianka dopiero we wrześniu(7 miesiącu) takie rzeczy mogliśmy zobaczyć i poczuć.
Jest następna propozyjca imienia Jeremiasz hahah
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
a mam jakies dzis buzujace horomony. maz mnie wkur... klotnia i ciagle plakac mi sie chce...
jade dzis na polowkowe sie zarejestrowac... za miesiac wiec kolejne oczekiwanie....wiecie co to juz 18 tydzien a dowiedzialam sie w 8... ten czas leci jeju:))
martwilam sie o moje wyniki ale lekarza zadowolony i nawet schudlam kilogram:))) a moj brzdac ma 15 cm:)))
rosnie ksiazkowo i wszystko jest dobrze to najwazniejsze prawda:))
milego dnia :**
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w piatek ide do lekarza to poprosze o cos na uspokojenie bo juz nie wyrabiam,sama tych nerwow nie potrafie opanować.
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie