- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Pusia, oj ja ja tez taka sentymentalna sie zrobilam i tylko:kocham cie, ble, ble, tez mam meza wyjazdowego:)
Moje przeczucie co do plci, ani w jednej ani w drugiej ciazy sie nie sprawdzily.
Niedługo brzadac zacznie tak kopac, ze zadne usg nie bedxie Ci potrzebne;)
Moniaak, jednak mam zachcianki, w pt robie tarte z serkiem mascarpone i truskawkami, tzn tylko spod, bo wezme w sobote dorodzicow i dokoncze, niech chociaz oni maja cos przyjemnosci:) my cale wakacje w rozjazdach, malo co bede w krakowie, tez bedziemy miec agrowczasy u rodzicow na wsi, albo pojedziemy troche do tesciow, u nich jest fajny zalwevto bede jezdzila ze Stasiem:d
Niagara, dobre i pare dni:) odpoczniecie:)
Kinia, ja sie boje takich ofert gdzie jest wszystko zapewnione, tzn basen, jakies rozrywki dla dzieciaka, bo moj maly sila nie dal by sie z tamtad wyciagnac:d i koniecznie bez wyzywienia, bo lubimy chodzic po knajpkach, oczywiście w tym roku, bede musiala sama zapewnic sobie jedzenie, bo w restaracji to co najwyzej zupe moge jesc:/
Basia, a Ty raczej powinas lezec czy to poprostu z braku opcji to siedzenie w domu? Moze zapisz sie na jakas joge dla ciezarnych lub na jakis aquaaerobik (choc mi lekarz osobiscie odradzal, zebym sieniczym nie zarazila), i zawsze pozostaje spacer po parku:)
Do diabetologa nie dotarlam dzisiaj, mial 2 godzinne opoznienie i bym musiala czekac pewnie 3, 4 h, zgodzil sie mnie przyjac w piatek, choc ma juz komplet, tak wiec oprocz fryziera, manikiurzystki mam jeszcze wizyte:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Teraz z góry nastawiłam się na dziewczynkę, chciałam uniknąć późniejszego rozczarowania, ale ta ciąża jest zupełnie inna i od samego początku przeczuwałam chłopaka Póki co lekarz potwierdził moje przypuszczenia, ale wszystko jeszcze może się zdarzyć
Napisałam sobie listę imion, które podobają mi się dla synka, wyszło 26! I jak my teraz z tego mamy wybrać to jedno, jedyne?
Liczę na mojego męża, jemu trudno dogodzić więc pewnie znacznie okroi tą listę
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
Basia ja dużo w ciąży pierwszej nie przytyłam, ale też nie mało bo 12 kg normalnie i oczywiście najwięcej pod koniec. Teraz właśnie o bieganie choć też ciągnie mnie do słodkiego ale cały czas bieganie za dzieckiem powoduje że chyba po prostu udaje się jakoś nie przytyć zbyt mocno. Polecam joge dla mam w ciąży ja też chyba zaczne chodzić. Później łatwej jest przy porodzie z Bianka sama ćwiczyłam w domu jogę dla ciężarnych. Basen niestety musiałam zrezygnować bo co poszłam do pach infekcja. To się mijało z celem.
Kinia powiem Ci wprost że fajne te hotele, ale mój mąż to by oszalał on musi coś robić i to na dworze nie lubi czyjejś kuchnia jak tak to góra 7 dni i ma dość . On by się nawet z basenem siłownią wynudził, on lubi jak jest NATURA przede wszystkim NATURA. Ja tam i tak i tak lubie ale teraz i tak go zmusiałam do wakacji na 2 tyg w agroturystyce nad morzem, ja nie wiem jak on to wytrzyma, ale no będę mu dawać zadania jakieś do wykonania. Nic nie zrobię mi by się przydało o prostu się wyłączyć, ważne że lubi gotować i będzie gotował ja mam zamiar po prostu odpocząć.
- Kinia7955
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
A co do wyjazdów. Jak nie było jeszcze Ali, to zawsze jeździliśmy raczej w góry, żeby się trochę zmęczyć. Teraz nie wchodzi w grę. W zeszlym roku wchodziliśmy z Alą na Śnieżkę. Istna masakra. A i tak podjechaliśmy kolejką gondolową od czeskiej strony. Ala w połowie drogi już była na rękach. Potem od tego niesienia jakoś jej pieluszką przemokła, a było za zimno na zmianę na dworze i musieliśmy szybciutko wracać do stacji kolejki, żeby ją przebrać.
Dlatego teraz wybieramy morze. Jest trochę łatwiej.
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
krecik leże.. bo ciagle chodzę zmęczona nie mam jakiś wskazań.... tak poprostu , szybko się męcze...
Dzis byłam na spacerku z koleżanka , troche odetchnełam Jak zrobisz tartę - pochwal się zdjęciem
niagara ja odwrotnie- wogle nie mam pomysłu na imie dla synusia. Tak bardzo się nakreciłam że to córcia , że teraz kiedy próbuje cos wymyśleć- pustka, Podsuń proszę jakieś " swoje ulubione "
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo podoba mi się Antoś, po moim dziadku, ale Julia i Antoni nie bardzo idą w parze
A Wam jakie imiona się podobają, może podsuniecie mi jakąś propozycję
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Do tego Jerzy-mamy w rodzinie malego Jerzyka:)bardzo mi sir podoba
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Synek.... ?? MArcel..... na którego mąż kręci nosem Moze Szymon? hmm
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
wiecie co ja od czasu jak zaszlam znaczy sie dowiedzialam sie to lapie sie na tym ze mowie ze "ON" mam przeczucie i gdzies mam nadzieje ze to chlopak... a imiona juz mamy wybrane..... dla dziewczynki mialam odrazu a chlopak.... musialam stoczyc batalie z mezem:))
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Napisz do Cortezi - zaraz Cie pewnie dopisze do listy
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- amja86
- Wylogowany
- gaworzenie
Podczytuje was od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam tez się odezwać. Mam nadzieje ze mnie przyjmie cie do swojej grupy
Termin porodu mam na 17 listopada. Mam już synka z sierpnia 2014 i prawdopodobnie tym razem też będzie chłopak. Na początku ciąży miałam trochę problemów i musiałam 2,5 tyg lezec w szpitalu ale teraz idzie już ku lepszemu. Pierwsza ciąża przebiegała bezproblemowo i przeżywałam każdy jej moment a teraz już się nie mogę doczekać aż będzie po, już mi się dluzy
- niagara
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pusia ja mam termin na 11.11 Pochwal się jakie imiona wybraliście
Cześć Amja miło, że dołączyłaś