- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- Kinia7955
- Wylogowany
- gaworzenie
Szukałam czegoś blisko Trójmiasta, bo planuję przy okazji odwiedzić przyjaciółkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
wybaczcie ale bylam na tygodniowym wypoczynku u tesciowej troche i mojej mamy na wsi a tam zasieg internetu troche kaprysil.....wiec sorka ze nie odzywalam.... dzis wrocilam do cywilizacji.... ja odliczam dni bo moja polowka wraca w sobote.... a jesli chodzi o plec dziecka to ja jeszcze nie wiem,, mam wizyte 21 na ktora nie moge sie doczekac. jestem ciekawa i kolezanki mecza czy ciuszki odkladac a ja nie chce poki co zbierac bo nie wiem co mi tam pod serduszkiem jest:). ogolem czuje sie dobrze choc mam wrazenie ze jesem wielka. i dostaje zadyszki jakbym maraton jakis przebiegla:))))witam Nowe Mamusie:)) troszke do tylu jestem z biezacymi info:)))
o to moje drogie szalejecie.... ja chcialam troche poplewic po sprzatac choc obiad zrobic ale musialabym moja mame zamknac w piwnicy....zeby cokolwiek mogla zrobic...nic nie moglam dotykac tylko lezec i pachniec..... nuda ja nie z tych osob....)
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Pusia ciesz się, że mogłaś tak odpocząć Przynajmniej naładowałaś baterie:)
Ja dziś mam trochę roboty w domu bo mamy na weekend gości, (mój ślubny miał czternastego czerwca urodziny) ale nie zamierzam się narobić:)grill i tylko jabłecznik zrobię i to wszystko.
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Cortezia to czekamy pierwsze na dobrą nowinę !!!!
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
powiem wam dziewczyny ze ja by ogldac brzdaca moge miec usg codziennie:)) u nas w szczecinie tez. pada.... a mnie pobolewa podbrzusze i chyba rozciagam sie jeszcze bardziej niz jestem.... ) ale dla brzdaca wszystko:)) martwie sie troche o wage... uwazam ze nie jem duzo nie podjadam. a jak juz to wcianm owoca jakiegos... moj lekarz powiedzial ze jak dobije do 120 kg to maz mi nie pomoze:)
nie chce zalowac dziecku bo one wazne ale denerwuje sie ze bedzie mi ciezko zrzucic tym bardziej ze odziedziczylam geny i ciezko mi schudnac i byc super laska:((
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
ja dzis szalony dzien... maz wraca, rocznica slubu 5 a pochale sie:))) innego prezentu nie mozna sobie wymarzyc:)) trzeba sie brac za sprzatanie )) milego dnia:))
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Czasam widzę takie piękne ciążę- tylko brzuszek zaookrąglony , a reszta ciałka 1 klasa! Nistety nie jest mi to dane!!!
Po porodzie trzeba będzie przykręcić kurek
Miłego świętowania !! Ja te zabieram się za sprzątanie , boli mnie potwornie kręgosłup więc może jak się trochę poruszam.....
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Wiki85
- Wylogowany
- gaworzenie
- Rodzina jest najważniejsza!
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Basienka wiesz co Bianka była bardzo ruchliwa i spać nie lubiła, wręcz sen to był jej wróg, a teraz jest bardzo grzeczna i poukładana dziewczynką. Za to ten w brzuszku jest silniejszy od Bianki bo jak mnie dziabnie w brzuch albo w pęcherz to czuć, że syn:) Także u Ciebie stawiam na syna skoro go aż ta czujesz:)
Pusia u Ciebie to może być dziewczynka:)
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
gratuluje:))) a czumu myslisz ze u mnie dziewczynka??) powieam szczerze ze gdzies tam mam wrazenie ze chlopak ale jutro sie okaxe mam na 14,40 wiec dam znac:)) tylko czekolady sie na jesc musze bleee:)))
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
My jutro mamy o 12;20 , dziś rozmawiałałam z dzidzia i ładnie ją prosiłam by pokazała wszystko co tam ma