- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
pusia ja też roztargniona na maksa.... Zazdroszczę córeczki... Przy kolejnej ciąży poproszę Ciebie i Cortezie o receptę
Cortezia - Jeremiasz... hmmm, ładnie U nas ciężko z propozycjami... Jest MArcel, Szymon, Mateusz.... Ale żadnego nie jestem pewna, a mąż nie ułatwia
Dzis miałam cały dzien w biegu, ( ale dzięki temu chyba kregosłup przestał boleć? )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ty mi recepte na chlopaka daj:)))Piekne masz to USG....
ciesze sie juz mialam sny jak LENKA smiga po podworku i gania za tata.... masakra , ta ciaza mnie rozkleja:)))
Jestem taka heppy:)) jakby byl chlopak to Adrian ,ale zawsze mam te 30 % choc watpie zeby mi sie zmienilo:)) ale zdrowie wazne i tyle:)))
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
co u Was:)) tu pogoda ladna a wczoraj mialam wizje co do pokoju malowanie, przemeblowanie..... maz juz sie "cieszy") wczoraj bylam zapisac sie na polowkowe dopiero 28 lipca tyle czekania:(((miesiac!! pozdrawiam piszcie )
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas dzis 33 st, jutro jadę z koleżanką nad jej ogrod i basen. A dzis sie pokrece, pojade do taty bo dzień ojczulka.,.
Co tam u pozostałych mamusiek☺
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie sposób odpisać każdej z osobna, bo trochę naskrobałyście:). W każdym razie gratuluję pierwszych badań połówkowych i cudnych dzieciaczków. Ja też czekam na swoje z niecierpliwością, ale ono dopiero 4 lipca. Na razie próbuję ogarnąć jakąś kieckę na 2 lipca, bo mamy wesele. A tu w cyckach urosło, a o brzuchu to już nie wspomnę. Chyba będę musiała iść z takim odstającym bębenkiem, bo nie mogę znaleźć kiecki, która by go ładnie maskowała:(
U mnie ostatnio chorobowo- najpierw w zeszły czwartek z przedszkola zadzwonili, że Kacper wymiotuje. Dawno nie mieliśmy jelitówki, co?
Więc najpierw on.. codziennie biegunka, a w niedziele mąż, a od niedzieli ja. Wczoraj był pierwszy dzień, gdy jakoś funkcjonowałam... chociaż jeszcze nie całkiem sprawna.
Ale szukam plusów- może nie przytyłam chociaż za ten czas, bo też i jeść za bardzo nie mogłam. No i przy moich ciążowych zaparciach taki detoks może dobrze mi zrobi;)
Maluch już od wtorku w przedszkolu, ale jeszcze tylko tydzień mojej wolności;). Chociaż przy tych upałach chyba będę musiała jechać z nim na wieś, bo nie wyrobię w bloku.
Dziś mam ambitny plan robić jagody do słoików- zamówiłam wczoraj 6 litrów. Chociaż zapowiada się taki upał, że nie wiem jak to zniosę.
Miłego dnia kobietki, oby upały zbytnio nie dokuczały:)
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Basienka :
mi idzie 18 tydzien .. wiec poki co jestem najmlodsza z okresem ciazy:))) hi hi ale to nic bede z wami jak wy juz maluszki na swiecie hi hi buzale:)*
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
My oczyścicie jak gorąc to cały dzień na dworze dziś wystawiłam brzuchol niech trochę połapie słoneczne promienie dzidek:)
Moniaaak matko wy to macie naprawdę z tym chorobami. Jelitówka w ciąży normlanie bym się zapłakała my od dwóch lat mamy jedna na jesień- zimę, a jedną w styczniu . Także mam nadzieje, że nas miną w tym roku.
Pokaż Pusia zdjęcie łóżeczka:)
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
to link na strone:))) podspodem sa wzory ja wzielam 07-D:))
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pusia mi też idzie 18 tydzień
buu nie umiem ustawic suwaka :/
ja do poludnia w szpitalu wracam gotuje obiad i do teraz z młodym na dworze kolacja,synus pojdzie spac a ja sobie zrobie kapiel tata wlasnie ma zabieg robiony,chcialabym na weekend go miec juz w domu...
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
ale mam ochotę na arbuza ) ide po cała głowe
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pusia
- Wylogowany
- gaworzenie
ojjja tez sie powstrzymuje ale tak mi sie podobalo ze nie moglam wytrzymac:))))arbuz tez mialam chec ale nie bylo:((( fajnie ze mam kogos o terminie jak ja )
- Basienkaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
mamusie a wy macie jakieś doświadczenia z laktatorem ? jeśli tak to jaką firmę warto polecić...