- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
Ja pościel mam większą tą 135 cm i uważam że jest ok, na początku tez jej używałam do większego łóżka dla Izy. Jeżeli chodzi o powłoczki na sam start dwie na pewno starczą, a zapewne jeszcze dostaniesz od kogoś kolejną. Gdy dziecko trochę podrośnie to się przyda, bo nie daj Bożę wymioty przy chorobie... czasem i dwa razy w nocy trzeba było zmieniać a nigdy nie wiadomo kiedy będzie więcej potrzeba.
Przez ten cały stres brzuch mi się znacznie zmniejszył , ale waga nie... na dziś mam 9 kg do przodu ale to się ciągle zmienia.
Też własnie chciałam pisać że moja też siedzi cały czas po prawej stronie. I chyba znów głowa do góry, bo kopie tylko na dole. W sumie ma jeszcze czas, ale Iza tez tak była i została do końca. Heh kto by pomyślał że takie ułożenie dwa razy się zdarzy. No i też się bardzo wypina po tej jednej stronie, nawet fote zrobiłam jakiś czas temu, jak bede pisała z telefonu to podesle.
Ja podgrzewacza nie miałam do butelek.
Też mam problem z nogą od wczoraj, cierpnie, bolą mięśnie w samym biodrze, ale promieniuje do kolana i tak jakby nerwy , taki prąd aż przechodzi przez co kuleje przynajmniej póki sie nie rozchdze. Mam nadzieje że to zaraz przejdzie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
U mnie brzuch niby spory niby nie, jak założę sweter albo kurtkę to go nie widać.
Centymetrów równo 100.
Jejjj zamówiłam wypełnienie do pościeli i prześcieradła do łóżeczka na allegro to przyszły mi bez opakowania, bez metek, bez niczego i do tego wymiary się nie zgadzają za bardzo . Nie wiem co mnie podkusiło żeby zamawiać to na allegro
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Moja SIS miała 3 cc bo dzieciaczki do końca miały główki do góry.
Kurcze pościel do łóżeczka miała "przyjść " wczoraj i jeszcze jej nie ma
Kejt ja wszystko zamawiam na eBay od polskich producentów i wszystko się zgadza, ale wypełnienia tez metek nie mają
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mój brzuch jest ogromny, w największym miejscu ma 107 CM a waga już 8 na plusie
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Kejt ja dużo zamawiam na allegro, no jest zawsze ryzyko, ale staram się uważnie wybierać od kogo zamawiam i póki co jestem zadowolona. U mnie w najgrubszym miejscu brzuszka 97cm. Moja jesienna kurtka ledwo mi się na brzuchu zapina, ale mam jeszcze w zapasie płaszczyk i zimową kurtkę typowo ciążową więc dam radę .
Dla mnie to oczywiste, że widać brzuszek, ale zastanawiam się czy inni to widzą po kurtce, jakoś do tej pory nikt mi specjalnie miejsca nie ustępuje w komunikacji miejskiej....no ale ja teraz bardzo mało jeżdżę, raczej poruszam się w obrębie gdzie mogę dojść piechotą i spacerek odbębnić przy okazji.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z rożkiem nie pomogę bo nie lubię. Mam po chłopcach bawełniany z wypełnieniem ( dość gruby) ale używałam go czasami zamiast kocyka.
A kocyk do wózka 100*75 wystarczy ją tylko przykrywałam chłopców
Przyszła mi pościel jest prześliczna postaram wstawić zdjęcie
W brzuchu mam 117 cm pomału zmieniam się w wieloryba
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Jeszcze tylko termometr i będę miała wszystko dla Kuby
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ebay.co.uk/usr/katalinaf?_trksid=p2060353.m2749.l2754
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Honka pościel piękna!
Kochane to moj brzuch rano, bo wieczorem
jest wiekszy
87cm
Uciekam na tance z córką
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja dzisiaj mam masakryczny dzien synek rano wstal z bolem nogi nie mogl na nia stawac,przewracal sie tak sie przestraszylam pojechalam do lekarza dostalam skierowanie do ortopedy,cale szczescie zwolnilo sie miejsce w prywatnej przychodni i okazalo sie ze synek ma zwichniete kolano duzo nie brakowalo a noga poszlaby w gips.nie wiadomo kiedy to sie stalo,wczoraj na nic nie narzekal,a dzisiaj chodzic nie moze,dodatkowo odebralam jego wymaz z nosa i ma bakterie,oczywiscie popoludniu znowu do lekarza i dostal antybiotyk masakra mam dzisiejszego dnia dosc
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Olcia dużo zdrowia dla synka!
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jakie i ile pieluszek materiałowych kupujecie? Bo ja tak myślę z 5-6 flanelowlych, a jeśli chodzi o takie do wycierania jak dziecko bedzie ulewać itp to chyba tetrowe no nie? Ale kompletnie nie wiem ile, 10 wystarczy? Jestem już skołowana, od rana grzebie w internecie i już nic nie wiem, nie zamówiłam jeszcze nic Znalazłam też na internecie pieluszki muślinowe i sama nie wiem co lepiej i do czego używać muśliny a do czego tetry A Wy co kupujecie lub używałyście poprzednich ciążach i w jakiej ilości mniej więcej?
Drugie pytanie do dziewczyn które aplikują sobie dopochwowo luteinę, czy też macie takie wodniste bezbarwne upławy? Ja ostatnio mam ciągle mokra wkładkę