- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mena ja w internetach odkryłam to: sekrety-zdrowia.org/jak-zrobic-chusteczki-nawilzane-dla-dzieci/ a planowałam zrezygnować z chusteczek nawilżanych, teraz się tylko utwierdziłam w tym przekonaniu.
Wózki na topie w mojej okolicy to: Adamex, Bebetto, Camarelo, Riko Nano, no i nieśmiertelne Mutsy/X-landery.
Fotelik jak dla mnie to najlepszy Maxi Cosi, Następny mamy Chicco i ten też jest extra. Nie mamy w samochodach isofixów, poza tym mamy 2 auta, więc i dwa foteliki, plus jeszcze jeden u dziadków, ale to już te większe.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Mulian napisał: Masuska muszę zrobić sobie te chusteczki i je przetestuję na sobie
Mnie jutro mama ma flanelę przywieźć, więc w poniedziałek biorę się za robotę. Dziś wysprzątałam dom, zrobiłam karpatkę, pavlova jeszcze się piecze. jutro tylko dekoracja, słona przekąska, mycie podłóg (oby Piter nie nabrudził bardziej) i mogę goście przychodzić
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Też postaram się zrobić jakieś ekologiczne jak sobie składniki zgromadze.
A jak Wy Masuska i Mulian zrobicie i potestujecie to napiszcie jak się sprawdzają.
Muszę iść włosy zafarbować, a tak mi się już nie chce...farba miala wczorajaj przyjść jutro impreza i rano wyjeżdżamy, bo kawał drogi..
Dobrej nocy!!
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Mena dziękuje za tą aplikację, ale to raczej dla tych, co insulinę przyjmują. Mi się uda być na diecie
Olcia masz boski ten wózek! Bardzo kolorystycznie mi się podoba
Na USG 3D/4D umówiłam się 01.12.2016
Miłej soboty
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Inezka A gdzie wyjeżdżasz?
Megi faktycznie zapomniałam że Ty insuliny nie musisz przyjmować. Ale może pomocna by była tablica albo jakaś aplikacja Z indeksem glikemicznym?
masuska co to za impreza się szykuje?
Hmm co do chusteczek to ja nie używam wszystkich, mam swoje typy które tylko kupujemy odkąd urodził się Marcel mam manie czytania we wszystkim składu
Kurczę zrobiła mi się opryszczka/zajad (nigdy nie umiałam tego rozróżnić) jakieś sprawdzone sposoby na to cholerstwo?
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
A zajad- wg mnie oczywiście - to popękane kąciki ust, które bolą jak otworzysz usta. Miałam w ciaży i dziewczyny z naszego forum polecały masc ochronną z witaminą A, pomogło w błyskawicznym tempie
Tak w ogole mam za sobą bezsenna noc, nie spalam od 3 do 7, zaliczyłam w tym czasie napad głodu i chyba z 6 kursów do toalety
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Megi, mam cukrzycę ciążową, sama dieta wystarczy. Wiesz, przepisów jakiś specjalnych nie mam. Na początku robiłam przepisy z książeczki, którą dostałam razem z glukometrem, a potem podobne w miarę jak mierzylam cukier i widzialam co mogę jeść, a co nie. Chleb jem tylko ciemny, makarony też, żadnej śmietany czy mąki do zup.Mięso czy ryby to takie duszone lub gotowane. Zjem też slodkie i nie jest źle.
Mena, jedziemy do Łodzi, do męża brata, na imprezke z okazji rocznicy ślubu. Jesteśmy w drodze.Pogoda fatalna, leje deszcz.
Na opryszczkę stosowalam za pozwoleniem gin Hascovir, bo już 3razy miałam i zajada też raz miałam i smarowalam wit.A.
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Masuska, pyszności zrobiłaś
Miłego dnia
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Inezka ja leżę całymi dniami więc będę mogła odespać, póki co spać mi się nie chce ale czuje się jakbym była po całonocnej imprezie udanej imprezy życzymy
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja dziś też spać nie mogłam bo mnie biodro raz jedno bolało raz drugie, achhh ale marzy mi się pospać i poleżeć na plecach
Dziewczyny a jakiej firmy macie zamiar kupić kosmetyki dla dzieciaczków? bo ja to zupełnie nie mam pojęcia co wybrać
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Kosmetyki na początku używam johnsosn"s baby płyn do kąpieli ten fioletowy ( nie piecze w oczy) i balsamu po kąpieli zielonego,
Ja tam sobie śpię na plecach taka pozycja nie szkodzi maleństwu, w każdej ciąży tak spałam i nie miałam jakiś konsekwencji ale ja śpie bardzo niespokojnie więc dla mnie każda pozycja jest dobra