- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JAK dzisiaj się czujecie ?
Mena jak brzuch?
Joanna ja nie miałam przewijaka, ale moja siostra ma i sobie chwali,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Joanna nie mialam przewijaka, ale chyba duzo stracilam bo kolezanki mowia, ze to cudo dla dziecka.Teraz kupię na pewno i to takie na łóżeczko
Czy ktos ma wizyty na dniach? Ja w czwartek
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
masuska u nas też dwa samochody i dwa foteliki-wygodnie tak:). Wczoraj zamówiliśmy dla Kingi fotelik na bazie firmy Be Safe ( mam nadzieje że się sprawdzi), od kliku miesięcy mamy nowy samochód i ma isofix więc chcę skorzystać z tej wygody.
Jak byłam w pierwszej ciąży też to dużo informacji na temat produktów do pielęgnacji niemowląt uzyskałam ze strony www.srokao.pl ,dawno tam nie zaglądałam.
Linomag zielony ja używałam i byłam zadowolona,nawet teraz jak nati ma katar to jej pod noskiem smaruje aby nie było zaczerwień.
mavi imię Tymon- ładne
joanna, ja stosowałam przwijak doś długo,wygoda dla pleców na łużku też można,ale zawsze wtedy trzeba się schylać, a to dla pleców obciążenie dodatkowe. przewijak szczególnie pomagał gdy nati zaczęła raczkować bo na łóżku to myk na brzuch i w nogi, a przewijak ją blokował- ale zdania w temacie użytkowania są różne
sander u mnie też Kinga spokojniejsza w ostatnich dniach, ale może to znaczy że się odwróciły i charakterystyka ruchów się zmienia. Ale fakt ja też trochę zaniepokojona. Ale jutro mam wizytę więc się cieszę
My dziś z Nati w domu bo ma zielony katar, lekarka powiedziała że po za katarem zdrowa ale i tak czwartku ją w domu przetrzymam. U nas piękna pogoda- dwugodzinny spacer zaliczony, a teraz mała śpi i ja bym odpoczęła ale jak zwykle jest tyle do zrobienia w domu.
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
U nas też piękna pogoda A Młody śpi wymeczony po przedszkolu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tu zdj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
U mnie przygotowania pełną parą, malowanie, szycie sprzątanie, pod koniec tygodnia pranie. Cały czas coś. więc nawet chwili nie mam.
Z wizytami to była u mnie wczoraj położna, zmierzła ciśnienie, pogadała, posłuchała serduszko i sobie poszła. Mogłabym na nią trafić na porodówce, bo znamy się z pierwszej ciąży, szkoły rodzenia i połogu Usg będę miała dopiero 12.12 długo czekać
Zubi właśnie przez srokę szukam tego idealnego kosmetyku, Babydream wąchałam dziś i odpada, pozostaje linomag, mustela, hipp. Nawet nie spodziewałam sie jakie shity pakują do kosmetyków dla dzieci.
Sander jak posiedzisz/poleżysz powinna sie zaraz rozkręcic:) u mnie Alek też miał chwilę dzien spokoju, teraz nadrabia tak że śniło mi się że miałam brzuch w siniakach.
Macie jakiś pomysł na obiad? Dla syna mam rosół, a dla mięsożernego męża pomysłu brak
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Sander mój Hubercik też nieraz ma wielkiego lenia i nieraz szaleje prawie cały dzień a nieraz śpi większość dnia, nieraz jak się odwróci przodem to mi cały brzuch skacze, a jak się z kolei jak odwróci do kręgosłupa to nie czuję prawie nic, ewentualnie czasem takie jakby wibracje albo babelki.. Ostatnio nie czułam ruchów i zaczęła mnie boleć nerka, potem młody się odwrócił i już czułam ruchy, więc obstawiam że poprostu pokopał mi nerkę
Zjedz coś słodkiego i córcia powinna się poruszyć chociaż delikatne
Mena śliczna dzidzia
Masuska ja mam dzisiaj rosół i rybę z folii z ziemniakami i mizerią
Dzięki dziewczyny za rady, jeszcze pomyślę nad tym przewijakiem
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To mnie uspokoiłaś z tymi 10 skurczami, bo pomimo leżenia zdążają się takie bezbolesne ale nieprzyjemne
Jak trzeba odpoczywać to i przy dwuch dwulatka i jednym czteroletku się da przekonałam się otym kilka tyg temu
Za tydzień się okaże czy musze kontynuować kanapowy tryb życia
Joanna tez mam taki dziwne widnieje upławy, ale nie codziennie
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Oprócz łóżeczka i przewijaka mam już całą wyprawkę aaa i czapkę muszę kupić jeszcze dla maluszka ale odjeżdziłam dziś pół Warszawy i nic ładnego nie widziałam
Wogóle to ubralam już dziś choinkę
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Nie mam jeszcze doświadczenia, ale wydawało mi się, że przewijak to must have więc zamówiłam.
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Szkoda że filmiku nie można wrzucić bo tak się krzywila i miny strzelala jak ją laskotalam żeby się przekrecila że mieliśmy dobry ubaw na usg
Kejt aż tak chcesz świąt że już choinkę ubralas
Sander I co tam ruszyła się Mała?