BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046508 przez Joanna90
Kejt chciała poprostu poczuć już magię tych świąt :) Ja choinkę ubieram 1-2 dni przed Wigilią :)
W ogóle Kejt te pieluszki muślinowe są cudowne, takie mięciutkie i kochane, niepotrzebnie zamawiałam kilka tetrowych, bo już czuję że będę z nich mało korzystać :evil: a a sklepie internetowym sie pomylili i spakowali mi 12 sztuk tetry zamiast 6, na fakturze jest 6 :) Szkoda że nie pomylili sie z muślinowymi :blush:
W ogóle nie mogę napatrzeć się na te wszystkie maleńkie rzeczy, pewnie po którejś z kolei nieprzespanej nocy będę tęskniła za tym nudnym ciągłym leżeniem na kanapie, ale chciałabym, żeby już był luty i już się nie mogę doczekać porodu, oczywiscie w terminie:) niby czas szybko leci a jednak mi się dłuży :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1046509 przez Sander
No wreszcie się ruszyła!!! Baba jedna no!!! Nieźle mnie nastraszyła!!! A najlepsze że nawet słodkie nie pomagało.
Honka jak tam ucho??? Olcia jak synek z nogą?? Jest poprawa?
Co do przewijaka to ja miałam i teraz też bym chciała. Dużo go używałam , szczególnie jak cc polecam bo nie wiem jak bym miała się jeszcze schylać na łóżko.
Mavi jak tam syn, uspokoił się?? Moja też teraz jakiś bunt miała i chimery... Chyba taki czas to jest. Ale krew jasna zalewa!!! Po za tym i ja jestem wrażliwsza, szybciej się denerwuje i na niej też musi się to jakoś odbić.
Ja lekarza mam jutro ale bez usg. W sumie na wage też bede musiała wejść, pewnie z 10 będzie. Ciekawa jestem jak wyniki krwi bo bardzo zmęczona jestem ostatnio.
A jeżeli o wózek chodzi to właśnie czegoś takiego szukam!!! Najbardziej to mi się podoba wózek ottis. Namiętnie przeszukuje olx, ale naprawde jest mało tych na białym stelażu, albo cena prawie jak za nowy. ach chyba wybredna jestem. Do stycznia mam czas. No imienia też nie mam, nie moge nic znaleźć ciekawego. Tymon bardzo mi się podoba dla chłopca :-)
Pozdrawiam!!!

8 lata 1 miesiąc temu #1046513 przez honka_18
Sander dziękuję z uchem juz jest lepiej , tym razem nie dostał antybiotyku ( zakropilam małemu ucho przed wizytą i u lekarza go nie bolało ) ale już nie płacze, zachowuje się normalnie wiec jutro już pójdzie do przedszkola z tym ze w czapkę będzie cały dzień

Ja choinkę ubierałam na początku grudnia z Adamem ale w tym roku M ma się tym zająć za względu na moje leżakowanie, może do świąt się wyrobi :whistle:

8 lata 1 miesiąc temu #1046517 przez olcia1989a
Sander z synkiem juz prawie dobrze.Lekarz mowil ze takie urazy u dzieci sie szybko regeneruja i mial racje.My choinke ubieramy najczesciej 23grudnia ale w zeszlym roku ubralismy 22.Chyba by mi sie znudzila do swiat.

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046519 przez Megi
Kejt Ale ślicznotka i do tego już trochę waży :) A pamiętasz,jakie miałaś obawy 3tygodnie temu,a zobacz,jak rośnie...

Choinkę też ubieramy 22-23.12

Chwale się: Pokój córki po remoncie-tylko brakuje jeszcze z 3ch dodatków i dywanu szarego,który szyje mi dziewczyna na zamówienie

Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046552 przez mavi31
Ponieważ nigdy nie mogę z pamiętać kto co piszę wybaczcie że bez osobowo
Pokój śliczny jestem zachwycona :)
Dzidziunia rozkoszna prześliczna dziewczyna
Co do choinki myślę że połowa grudnia zwykle tak było terax czekam na kuchnię :( może zdążę z wszystkim na święta :) oby :)
Bartuś troszkę lepiej kara - zabranie wszystkich klocków lego które uwielbia myślę że działa po drugie mąż zapowiedział mu ze następnie będzie zabrany tv co oznacza brak bajek i narazie jest w miarę ok przypominam mu chwilami co może być konsekwencją
Staram się też więcej poświęcać czasu na szczęście jest pogoda więc aktywnie na spacerach
Zobaczymy co będzie dalej mam nadzieję że będzie ok
Cieszę się że imię się wam podoba :)

8 lata 1 miesiąc temu #1046556 przez Kejt
Megi ta niunia ze zdjęcia to Meny :) ale ja dziś też mam wizytę u lekarza i myślę że moja też już taka duża bo czuję że już sporego kluska noszę w brzuchu :) a pokój PRZECUDNY :woohoo:

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 1 miesiąc temu #1046569 przez Mulian
Megi piękny pokój, widać że masz dryg do dekoratorstwa :) Chętnie obejrzę też inne pokoje :)
Dzidzia na zdjęciu już taka bobaskowa, śliczna, teraz nasze maluszki już coraz bardziej będą przypominać noworodki ;)
Kejt też się pochwal jak będziesz po wizycie, Michalina już ostatnio duża baba była ;)

A moja mała coraz bardziej szaleje, wierci się, przekręca, kopie ile wlezie jak tylko siedzę lub się położę.

8 lata 1 miesiąc temu #1046572 przez Megi
Kochane dziękuje za komplementy :) Córka szczęśliwa i to najważniejsze- łóżko na razie tylko do niej, więc szaleje na całym.

Czekamy na relację od lekarzy, ja mam jutro :)
Czuję się dość dobrze, ale praca wzywa- uciekam papa :kiss: :kiss: :kiss:

8 lata 1 miesiąc temu #1046576 przez dodi
Witajcie
Ja wczoraj byłam na wizycie wszystko z mną i małym ok junior waży.już 1.3kg
U.mnie na plusie 4.5kg czuję się jak słonica ciągle zmęczona
Ja oprocz ciuszków i łóżeczka nic jeszcze nie mam ale chyba to już czas coś zamówić tylko jest tak duży wybór że nie wiem na co się zdecydować
Zastanawiam się czy kupić do łóżeczka kołdrę poduszkę i poszewki czy też kołderkę minky co myślicie?
A to zdj.juniora
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046582 przez Agutka
4,5kg o matko ja już mam 9 na plusie tylko jakoś ichyba nie widać że aż tyle przytyłam spodnie mam ciągle te same oczywiście ciążowe ale ciągle rozm m i chyba do końca mi posłużą za to brzuszek pokaźny się zrobił. Ja wizytę mam w piątek , dziś rano zaliczyłam badania na toxo ,morfologia, mocz.
Słodkie te bobasy w brzuchu są już niedługo będziemy chwalily się zdjęciami w realu . Ale ten czas szybko płynie.
A POKÓJ BOSKI , my pokoje na poddaszu mamy więc możliwości ograniczone dla takich cudnych łóżek .

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046586 przez honka_18
Megi piękny pokoik :cheer: łóżko bardzo mi się podoba, ale pokoje mamy za małe na takie cuda :whistle:

Dodi duży dzidziuś :woohoo:
Ja mam kołderke i podusie i do tego 2 zmiany pościeli. Dla chłopców miałam kołderke bez powloczki i mi się szybko zużyła od częstego prania :whistle:

Całą noc przespalam :woohoo: ani razu nie odwiedziłam toalety, teraz mam cisze i spokój :woohoo: Moi chłopcy w przedszkolu, Oskar jeszcze śpi a M na zakupach, chwilo trwaj ! Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taką ciszę w domu

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046599 przez Agutka
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046600 przez Agutka
A to pokój mojego Kubusia jeszcze dodatków brakuje ale powoli ogarniemy
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046609 przez olcia1989a
Dziewczyny pokoje bardzo ladne :)
Kejt pochwal sie zdjeciem choinki :) Juz mi sie chce swiat :)niedlugo mikolaj i moment zleci do swiat,w radiu zaczna puszczac swiateczne piosenki :)
Wasze zdjecia usg sa takie bardzo widoczne,mam nadzieje ze za tydzien tez bede mogla sie takim pochalic.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka