- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
W ogóle Kejt te pieluszki muślinowe są cudowne, takie mięciutkie i kochane, niepotrzebnie zamawiałam kilka tetrowych, bo już czuję że będę z nich mało korzystać a a sklepie internetowym sie pomylili i spakowali mi 12 sztuk tetry zamiast 6, na fakturze jest 6 Szkoda że nie pomylili sie z muślinowymi
W ogóle nie mogę napatrzeć się na te wszystkie maleńkie rzeczy, pewnie po którejś z kolei nieprzespanej nocy będę tęskniła za tym nudnym ciągłym leżeniem na kanapie, ale chciałabym, żeby już był luty i już się nie mogę doczekać porodu, oczywiscie w terminie:) niby czas szybko leci a jednak mi się dłuży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Honka jak tam ucho??? Olcia jak synek z nogą?? Jest poprawa?
Co do przewijaka to ja miałam i teraz też bym chciała. Dużo go używałam , szczególnie jak cc polecam bo nie wiem jak bym miała się jeszcze schylać na łóżko.
Mavi jak tam syn, uspokoił się?? Moja też teraz jakiś bunt miała i chimery... Chyba taki czas to jest. Ale krew jasna zalewa!!! Po za tym i ja jestem wrażliwsza, szybciej się denerwuje i na niej też musi się to jakoś odbić.
Ja lekarza mam jutro ale bez usg. W sumie na wage też bede musiała wejść, pewnie z 10 będzie. Ciekawa jestem jak wyniki krwi bo bardzo zmęczona jestem ostatnio.
A jeżeli o wózek chodzi to właśnie czegoś takiego szukam!!! Najbardziej to mi się podoba wózek ottis. Namiętnie przeszukuje olx, ale naprawde jest mało tych na białym stelażu, albo cena prawie jak za nowy. ach chyba wybredna jestem. Do stycznia mam czas. No imienia też nie mam, nie moge nic znaleźć ciekawego. Tymon bardzo mi się podoba dla chłopca
Pozdrawiam!!!
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja choinkę ubierałam na początku grudnia z Adamem ale w tym roku M ma się tym zająć za względu na moje leżakowanie, może do świąt się wyrobi
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Pokój śliczny jestem zachwycona
Dzidziunia rozkoszna prześliczna dziewczyna
Co do choinki myślę że połowa grudnia zwykle tak było terax czekam na kuchnię może zdążę z wszystkim na święta oby
Bartuś troszkę lepiej kara - zabranie wszystkich klocków lego które uwielbia myślę że działa po drugie mąż zapowiedział mu ze następnie będzie zabrany tv co oznacza brak bajek i narazie jest w miarę ok przypominam mu chwilami co może być konsekwencją
Staram się też więcej poświęcać czasu na szczęście jest pogoda więc aktywnie na spacerach
Zobaczymy co będzie dalej mam nadzieję że będzie ok
Cieszę się że imię się wam podoba
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Dzidzia na zdjęciu już taka bobaskowa, śliczna, teraz nasze maluszki już coraz bardziej będą przypominać noworodki
Kejt też się pochwal jak będziesz po wizycie, Michalina już ostatnio duża baba była
A moja mała coraz bardziej szaleje, wierci się, przekręca, kopie ile wlezie jak tylko siedzę lub się położę.
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Czekamy na relację od lekarzy, ja mam jutro
Czuję się dość dobrze, ale praca wzywa- uciekam papa
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wczoraj byłam na wizycie wszystko z mną i małym ok junior waży.już 1.3kg
U.mnie na plusie 4.5kg czuję się jak słonica ciągle zmęczona
Ja oprocz ciuszków i łóżeczka nic jeszcze nie mam ale chyba to już czas coś zamówić tylko jest tak duży wybór że nie wiem na co się zdecydować
Zastanawiam się czy kupić do łóżeczka kołdrę poduszkę i poszewki czy też kołderkę minky co myślicie?
A to zdj.juniora
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Słodkie te bobasy w brzuchu są już niedługo będziemy chwalily się zdjęciami w realu . Ale ten czas szybko płynie.
A POKÓJ BOSKI , my pokoje na poddaszu mamy więc możliwości ograniczone dla takich cudnych łóżek .
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Dodi duży dzidziuś
Ja mam kołderke i podusie i do tego 2 zmiany pościeli. Dla chłopców miałam kołderke bez powloczki i mi się szybko zużyła od częstego prania
Całą noc przespalam ani razu nie odwiedziłam toalety, teraz mam cisze i spokój Moi chłopcy w przedszkolu, Oskar jeszcze śpi a M na zakupach, chwilo trwaj ! Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taką ciszę w domu
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Kejt pochwal sie zdjeciem choinki Juz mi sie chce swiat :)niedlugo mikolaj i moment zleci do swiat,w radiu zaczna puszczac swiateczne piosenki
Wasze zdjecia usg sa takie bardzo widoczne,mam nadzieje ze za tydzien tez bede mogla sie takim pochalic.