BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu #1046631 przez zubi
Dziewczyny pokoje bardzo ładne, u nas remont pokoju dziewczynek w pierwszym tygodniu grudnia.

Choinki już ubierane,czuć zapach świąt w powietrzu. My nie mamy choinki bo zazwyczaj okolice świąt spędzamy 300 km od domu w rodzinnych stronach .

Dziś miałam wizytę, mała ok 1,3 kg wagi a ja 7 na plusie. Ogólnie wszystko ok i niech tak zostanie :).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1046662 przez Kejt
Zubi czy to ty bierzesz acard? Do którego tygodnia będziesz brała?

Jest 4 nad ranem a ja sobie oglądam M jak miłość i wcinam kanapki :laugh: mam nadzieję że o 4 to nie pójdzie w dodatkowe kilogramy. Wogóle to strasznie bolą mnie dziąsła, chyba przez to spać nie mogę :( muszę się dziś zapisać do dentysty, chodź w Wawie nigdy u żadnego nie byłam a jest ich chyba tu z milion pięćset :dry: A i kolejki też spore. Mulian ty byłaś ostatnio u jakiegoś, czy ma szybkie terminu i jest godny polecenia? Bo nie chce żeby mi się jakieś zapalenie wdało.

A u lekarza wczoraj wszystko ok, klusek tak jak myślałam waży 1506 gram i wszystko jest ok :)

I moja choinka, tak już bym chciała święta, nie mogę się doczekać :blush:

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046664 przez Kejt
Odnalazłam jeszcze w szafce zachomikowanych parę weselnych krówek, miały być na czarną godzinę, to chyba dziś :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046668 przez Megi
Kejt super fotka na cukierkach :) Masz pawo do podjadania, bo jak nie teraz to kiedy ;)
Ale ladna będziesz miala córkę!Juz wiem po kim :)

Ja dzis po pracy tez mam lekarza i idę z Pesserem, pewnie juz mi zalozy :(

Jak Wasze samopoczucie?

8 lata 1 miesiąc temu #1046672 przez Mulian
Kejt śliczna Michalina i śliczna Ty :) Teraz jest najlepszy moment na podjadanie bo nawet jeśli przytyjemy trochę więcej niż potrzeba (z naciskiem na trochę;) ) to zgubimy to karmiąc i biegając za młodymi ;) Jeśli chodzi o dentystę to ja chodzę prywatnie do gabinetu, który mam w moim bloku (wygoda), ale czy można ich polecić, sama nie wiem, nie polecałabym póki co bo często miałam jakieś poprawki i nie do końca byłam zadowolona, zobaczymy jak będzie w czasie z tymi zębami. Co prawda dentystka, która mnie leczyła już tu nie pracuje, a gabinet w internecie ma dobre opinie.....ale cóż jeśli już prywatnie to poszukałabym bliżej domu na Twoim miejscu. A na NFZ to w ogóle nie zorientowana jestem.

8 lata 1 miesiąc temu #1046674 przez Inezka
Hej!
Kejt, śliczna niunia, już taki prawdziwy dzidziuś :)
Acard ja biorę i do 32tc mam brać, pytałam na ostatniej wizycie mojej gin.
Lecę zaraz do diabetologa. Ciekawe co powie na mój wysoki cholesterol..? :blink:

Miłego dnia wszystkim!! :side:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046676 przez Joanna90
Dziewczyny śliczne pokoje :)
Kejt śliczna Michalinka, jakie ma ładne długie włoski :)
Sander jak tam córka, rusza się więcej? Mój Hubert od 3 dni ma jakiegoś lenia, niby się rusza ale jakoś dużo mniej i delikatniej, no ale ważne że w ogóle się rusza...
Inezka pozodzenia u diabetologa :)

8 lata 1 miesiąc temu #1046682 przez Agutka
Kejt mogę polecić Best dent mają 2 gabinety jeden na Marinie a drugi nie pamiętam gdzie to moi przyjaciele więc polecam znamy się że studiów jeszcze i do tej pory przyjaźnimy się

8 lata 1 miesiąc temu #1046686 przez Agutka
Hej dziewczynki :)
Senny poranek ale może dlatego że Co dzień Kuba ma na 7 to mój budzik dzwoni 5:45 niestety zamiast się wysypiska na zapas to trzeba jeszcze w nocy się zrywać, do tego spanie moje to jakiś joke budzę się co godz bo a to mnie plecy bolą a to do WC i tak w koło. Ja na wizytę jutro idę moze poprosze gina o zwazenie Zosi mam wrazenie ze spora jest i ma malo miejxca bo jej wygibasy coraz bardziej bolesne sa odebrałam wyniki dziś i poleciała mi morfologia muszę znów żelazo pobrać .
Kejt MichAsia śliczna i faktycznie chyba urodzi się i warkocze będziesz mogła plesc tyle włosków.
Megi a bez pasera nie da rady masz jakieś rozwarcie lub niewydolność szyjki?

8 lata 1 miesiąc temu #1046688 przez Mulian
HA Agutka właśnie tu gdzie ja chodzę to jest Best Dent, na Bemowie.

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046715 przez honka_18
Ja dzisiaj tez jestem nieprzytomna, w nocy spać nie mogłam bo mi kręgosłup i brzuch dokuczły.
Agutka ja co drugi tydzień wstaje o 4:30, dzisiaj wstałam a się okazało ze Oskar jest chory i mam wolne

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 1 miesiąc temu #1046723 przez Megi
Honka jedno slowo Cudny ;)
Taki chłopiecy

Agutka ja juz w pierwszej ciazy mialam niewydolnośc szyjki, do tego rozwarcie i historia sie powtarza-zobaczymy, co dzis lekarz powie...

8 lata 1 miesiąc temu #1046734 przez Agutka
Honka piękny pokój lubię takie pokoje dziecięce. Pełne kolorów i obrazu widać że królestwo chłopców. Mój synio przed urządzeniem zapowiedział że on chce dinozaury ale nie dla małych tylko dla dużych i bądź tu mądry przez ten rok tak wydoroslal .
MEGI skoro taka sytuacja to rozumiem czym kieruje się lekarz lepiej chuchac na zimne trzymam kciuki za same dobre wieści na wizycie .

8 lata 1 miesiąc temu #1046736 przez honka_18
Agutka Adam tez chce dinozaury :blink: ale teraz tylko zmenialam naklejki, firankę i zasłony. Dinozaury będą przy następnym malowaniu wiec pewnie za 1,5 roku jeżeli sobie czegoś innego nie wymyśla :whistle:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046767 przez Joanna90
Honka piękny pokoik :)
Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo nie dawały mi spokoju te wodniste upławy, ciągle się ze mnie lało. Dziś testowałam sobie ta specjalna wkładką i wydawało mi się że delikatnie zabarwiła się na błękitny kolor w jednym miejscu, ale nie byłam pewna...no i oczywiście panika, że to wody, dziewczyny jak ja to przeżyłam, jakoś horror :( ale lekarz mnie zbadał dokladnie i powiedział że to napewno nie wody :) uff, co za ulga!!! :) przy okazji zrobił usg, dzidzia cała i zdrowa, znów podskoczyła że wzrostem i jest większa o tydzień niż wynika z terminu porodu :) lekarz sugerował, że mogłam pomylić termin miesiaczki, ale powiedziałam mu że o pomyłce nie ma mowy, bo wszystko było planowane i skrupulatnie liczone :blush: :) no a ze złych wiadomosci to to, że znowu chciał mnie do szpitala położyć przez ten brzuch twardy, ale mu wyjaśniłam że leżę w domu plackiem cały czas i kompletnie nic nie robię i że wtedy nie twardnie, nic mnie nie boli itp... A teraz musiałam tu dotrzeć więc stwardł.. Wiec uwierzył mi że leżę i nic nie robię, z zaznaczem że nie każdemu tak wierzy :P ale nie wyklucza, ze niedługo mnie nie położy jak się nic nie poprawi, a jakby zaczęło mnie coś boleć, to jak najszybciej do szpitala... Ale mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka