- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Choinki już ubierane,czuć zapach świąt w powietrzu. My nie mamy choinki bo zazwyczaj okolice świąt spędzamy 300 km od domu w rodzinnych stronach .
Dziś miałam wizytę, mała ok 1,3 kg wagi a ja 7 na plusie. Ogólnie wszystko ok i niech tak zostanie .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Jest 4 nad ranem a ja sobie oglądam M jak miłość i wcinam kanapki mam nadzieję że o 4 to nie pójdzie w dodatkowe kilogramy. Wogóle to strasznie bolą mnie dziąsła, chyba przez to spać nie mogę muszę się dziś zapisać do dentysty, chodź w Wawie nigdy u żadnego nie byłam a jest ich chyba tu z milion pięćset A i kolejki też spore. Mulian ty byłaś ostatnio u jakiegoś, czy ma szybkie terminu i jest godny polecenia? Bo nie chce żeby mi się jakieś zapalenie wdało.
A u lekarza wczoraj wszystko ok, klusek tak jak myślałam waży 1506 gram i wszystko jest ok
I moja choinka, tak już bym chciała święta, nie mogę się doczekać
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Ale ladna będziesz miala córkę!Juz wiem po kim
Ja dzis po pracy tez mam lekarza i idę z Pesserem, pewnie juz mi zalozy
Jak Wasze samopoczucie?
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Kejt, śliczna niunia, już taki prawdziwy dzidziuś
Acard ja biorę i do 32tc mam brać, pytałam na ostatniej wizycie mojej gin.
Lecę zaraz do diabetologa. Ciekawe co powie na mój wysoki cholesterol..?
Miłego dnia wszystkim!!
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Kejt śliczna Michalinka, jakie ma ładne długie włoski
Sander jak tam córka, rusza się więcej? Mój Hubert od 3 dni ma jakiegoś lenia, niby się rusza ale jakoś dużo mniej i delikatniej, no ale ważne że w ogóle się rusza...
Inezka pozodzenia u diabetologa
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Senny poranek ale może dlatego że Co dzień Kuba ma na 7 to mój budzik dzwoni 5:45 niestety zamiast się wysypiska na zapas to trzeba jeszcze w nocy się zrywać, do tego spanie moje to jakiś joke budzę się co godz bo a to mnie plecy bolą a to do WC i tak w koło. Ja na wizytę jutro idę moze poprosze gina o zwazenie Zosi mam wrazenie ze spora jest i ma malo miejxca bo jej wygibasy coraz bardziej bolesne sa odebrałam wyniki dziś i poleciała mi morfologia muszę znów żelazo pobrać .
Kejt MichAsia śliczna i faktycznie chyba urodzi się i warkocze będziesz mogła plesc tyle włosków.
Megi a bez pasera nie da rady masz jakieś rozwarcie lub niewydolność szyjki?
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Agutka ja co drugi tydzień wstaje o 4:30, dzisiaj wstałam a się okazało ze Oskar jest chory i mam wolne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Taki chłopiecy
Agutka ja juz w pierwszej ciazy mialam niewydolnośc szyjki, do tego rozwarcie i historia sie powtarza-zobaczymy, co dzis lekarz powie...
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
MEGI skoro taka sytuacja to rozumiem czym kieruje się lekarz lepiej chuchac na zimne trzymam kciuki za same dobre wieści na wizycie .
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo nie dawały mi spokoju te wodniste upławy, ciągle się ze mnie lało. Dziś testowałam sobie ta specjalna wkładką i wydawało mi się że delikatnie zabarwiła się na błękitny kolor w jednym miejscu, ale nie byłam pewna...no i oczywiście panika, że to wody, dziewczyny jak ja to przeżyłam, jakoś horror ale lekarz mnie zbadał dokladnie i powiedział że to napewno nie wody uff, co za ulga!!! przy okazji zrobił usg, dzidzia cała i zdrowa, znów podskoczyła że wzrostem i jest większa o tydzień niż wynika z terminu porodu lekarz sugerował, że mogłam pomylić termin miesiaczki, ale powiedziałam mu że o pomyłce nie ma mowy, bo wszystko było planowane i skrupulatnie liczone no a ze złych wiadomosci to to, że znowu chciał mnie do szpitala położyć przez ten brzuch twardy, ale mu wyjaśniłam że leżę w domu plackiem cały czas i kompletnie nic nie robię i że wtedy nie twardnie, nic mnie nie boli itp... A teraz musiałam tu dotrzeć więc stwardł.. Wiec uwierzył mi że leżę i nic nie robię, z zaznaczem że nie każdemu tak wierzy ale nie wyklucza, ze niedługo mnie nie położy jak się nic nie poprawi, a jakby zaczęło mnie coś boleć, to jak najszybciej do szpitala... Ale mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby