BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu #1046770 przez Megi
Melduje się po wizycie.
Joannato grzecznie lez i 3maj się obietnicy, jaka zlozylas :)

Ja tez dzis zadowolona, USG nie bylo.Tetno dziecka idealne, szyjka bez zmian od 3ch tygodni, wiec krążek wciaz w opakowaniu czeka ;) 5kg na plusie.Co do moich pomiarow glukometrem to, jesli krzywa cukrowa wyszła mi dobrze to powinnam miec w normie po dwóch godzinach, gdy mierze glukometrem, a nie po godzinie.
Kazal z przymrużeniem oka na to patrzeć i czasem kontrolowac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1046774 przez zubi
Hej dziewczyny.

Kejt ja nie biorę tego leku, ale widziałam że inezka dała znać że ona. Choinka śliczna
Honka pokój fajny. :),my idziemy w Dzwoneczka :)
joanna dobrze że to nie wody, nie zazdroszczę przymusowego leżakowania, ja głupia dziś umyłam okno w salonie i powiesiłam firanki ( ale mąż był w domu podczas wieszania, pamiętam że w pierwszej ciąży prawie że spadłam z drabiny przez te firanki).

8 lata 1 miesiąc temu #1046790 przez Megi
Dzień dobry :kiss:

Uciekam z córką do przedszkola i do pracy :) Ostatni miesiąc przede mną zarabiania pieniędzy i w końcu wolne :)

Miłego dnia mamusie :kiss:

8 lata 1 miesiąc temu #1046801 przez mavi31
Hej mamusie uważajcie na siebie z tymi pozadkami ;)
Pokoik bardzo ładny
Co do brzuszków to chyba już każda z nas z jednej strony nie może się doczekać a z drugiej chce żeby dzidziuś siedział jak najdłużej ;)
Ja dziś próbowałam w Lidlu coś kupić ale ciężko było przebić się przez masę ludzi z brzuchem
Ale udało się mam pościel w sowy :)
Jak posprzatam to też pokaże pokoik mojego synusia
Miłego dnia

8 lata 1 miesiąc temu #1046818 przez Kejt
Joanna dobrze że wszystko z porządku :) leż grzecznie :) mój lekarz mi nigdy nie wierzy w to że dużo odpoczywam :laugh: nademną też cały czas wisi skierowanie do szpitala, jednak póki co nie ma konieczności, mam nadzieje że obie tego unikniemy :)

Megi ciesze się że u Ciebie też dobrze, oby tak dalej :)

Miłego dnia :)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046822 przez honka_18
Megi jeszcze miesiąc w pracy :woohoo: podziwiam, ja pilnuje dzieci w swoim domu a już czuję potworne zmęczenie jak M jest w pracy i się zastanawiam czy nie zrezygnować z Oskara :whistle:

Dziewczynę ciesze się ze na wizytach wszystko dobrze. Joanna dobrze ze pojechałaświata do lekarza przynajmniej nie będziesz się stresować niepotrzebnie
Trzymam kciukasy za nas wszystkie żebyśmy trafiły do szpitala dopiero w lutym ;)

8 lata 1 miesiąc temu #1046825 przez Agutka
Cześć Kobietki melduje że po wizycie wszystko ok . Szyjka długa twarda i zamknięta, jedynie co mam brać no spe 3x1 i aspargin 3x1 na te moje twardnienie i skurcze . A teraz uwaga dziś gin mierzył Zośke i szok jest o 2 tyg większą wg usg ale oczywiście mieści się w granicach raczej na bank będzie miała ponad 4 kg i 60 cm .w tym momencie waga po wymiarach wskazuje 1750g :woohoo: już wiem dlaczego tak mi ciężko a waga 9 kg + :P załączam foto mojej modelki
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046827 przez Agutka
A właśnie dostrzegłam termin porodu wg usg 23 styczeń oby młoda powiedziała trochę dłużej tym bardziej że CC Mam planowanie na 2.02

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046830 przez Kejt
Agutka śliczna, noooi faktycznie duża już jest :) ciekawe jak te nasze terminy porodów się sprawdzą czy wg Usg czy z Om :)

Pierwsza zabawka zawitała w domu :)

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1046832 przez Mulian
Agutka śliczne zdjęcie, już na tym etapie widać w naszych dzidziach różnice wyglądu.
Kejt świetna zabawka, i z imieniem, suuuuper!

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1046837 przez honka_18
Autka świetne wieści, Mała śliczna i wielka :woohoo:

Kejt super przytulanka ciekawe czy Malutkiej przypadnie do gustu
Adam ma podobnego szaraka bez którego nie umie zasnąć :whistle:

U nas lipa :( od środy wieczora Artuś sobie co jakiś czas wymiotuje, myślałam, że znowuż ma jelita przesilone, wprowadziłam zakaz wszystkiego co może zawierać mleko i miało być dobrze. Niestety nie jest, dzisiaj obydwóch mają biegunkę :( więc pewnie znowuż złapali jakiegoś wirusa w przedszkolu. Podaje im smecte i mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz sobie śpią

8 lata 1 miesiąc temu #1046845 przez Inezka
Hej!
Oglądałam Wasze zdjęcia (Megi, Agutka, Honka) pokojów dla dzieciaczków, śliczne!!!
Megi, też będę mieć córeczkę i coś mogłabym odgapić od Ciebie, ale na razie mała będzie z nami w sypialni, a potem to my się wprowadzimy z pokoju ;) w oko wpadły mi poduszki w kształcie gwiazd i ta biała skrzynia w różowe gwiazdy, super dodatki.
Cieszę się, że dobre wieści po wizytach.
Agutka, duża córeczka Ci rośnie :) syn był też większy? Z jakiego powodu masz planowane cc? A Zosia na zdjęciu śliczna :cheer:
Kejt, mi samej podobają się tego typu przytulanki i kiedyś takiego królika tilde sama uszyłam z jakiegoś tutorialu...

8 lata 1 miesiąc temu #1046847 przez Agutka
Inezka CC mam z powodu problemów z kręgosłupem . A KUBUŚ ważył 4,22 I miał 61 cm więc był duży. ZOSIA też się zapowiada na takie gabaryty .

8 lata 1 miesiąc temu #1046848 przez Megi
Agutka jaka sliczna juz ta Twoja dzidzia-faktycznie duża!

Kejt sliczna przytulanka :)

Honka oby szybko ta wirusówka sobie poszła! Spokojnej nocy :kiss:
Kochana juz zaczynam odczuwac zmęczenie, ale pensja z premia się na święta przyda :)

W środę idę na USG 4D-z rodzinka obejrzeć dzidzie :) Moze tez bede miala takie ladne zdjęcia, jak Wy :)
Podziękowania: honka_18

8 lata 1 miesiąc temu #1046850 przez Megi
Inezka z gapiac mozesz lub po prostu się inspirować. To mile...

Agutka ja za to córkę urodzilam 2850 i Syn też wielkoludem nie będzie według lekarza.Widocznie jestes przygotowana fizjologicznie do donoszenia takich ciąży, bo ja właśnie nie.
Chodz moj maz to wysoki i miałyby po kim.
A córka nadgonila i wysoka kobitka z niej rośnie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka