- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Sander, Joanna jak Wasze brzuchy?
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Przygotowałam dziś ciuszki do wyjścia dla malucha kazałam mężowi wpakować do fotelika żeby nie zapomniał Jutro biorę się za prasowanie reszty ubranek. Za długo odkładałam.
Dziewczyny mam pytanie o majtki po porodzie, z Piotrem miałam opakowanie jednorazowych (beznadziejne były) a drugie wielorazowe, które wyglądały jak fioletowe rajstopy kabaretki, niestety nie pamiętam z jakiej firmy one były, może któraś wie, podpowie? I ile tych mega podpasek?
EDIT/ już znalazłam i majty i ile podpasek jakby ktoś szukał to o tych pisałam allegro.pl/wielorazowe-majtki-poporodowe...szt-i6555972544.html a podpasek około 20 sztuk Bella.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Masuska też mam te majtki już kupione, i drugie opakowanie też siateczkowych z canpolu.
Ale wiatr wieje...
Mam nadzieję, że Wy śpicie snem sprawiedliwego.
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
U mnie jak w przyslowiu pizdzi jak w kieleckim hihi
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Więc co do wyprawki to dopiero dziś zaczynam prac i szykować dzidziusia rzeczy jeśli chodzi o takie apteczne sprawy mam siostrę farnaceutke więc poproszę żeby mnie wręczyła i wzięła co trzeba id majtek podpasek po inne potrzebne rzeczy. Przy Bartusiu mislam chyba takie majtki z kampola były super rozciagliwe i wygodne
Jak minęły wam święta
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Ja już w pracy, a moja rodzinka w domu leniuchuje
Ja dopiero piorę, prasuję po 01.01.2017r, a końcówkę wyprawki + łóżeczko kupuje po 15.01.2017r
Dobrze, że już po Świętach bo pęka mi brzuch z przejedzenia
Spokojnego, leniwego dzionka w ten wietrzny dzionek
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cieszę się że nie tylko ja nie mam jeszcze nic naszykowanego
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Megi Ty jeszcze pracujesz?? Podziwiam.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Honka mój brzuch różnie, wyspałam się i teraz lepiej, narazie nic mnie nie boli, zobaczymy jak długo a u Ciebie jak?
Dziewczyny ja narazie tylko poprałam wszystko jeden raz, ale to było dość dawno, mniej więcej w połowie stycznia mam zamiar poprać wszystko jeszcze raz, wyprasować i zrobić miejsce w polkach, bo narazie mam wszystko ułożone na dnie szafy na stercie i boję się robić cokolwiek żeby nie skończyć na porodówce za wcześnie, czekam na bezpieczniejszy termin... Już się nie mogę doczekać aż to wszysko ładnie poukładam I w połowie stycznia musimy dokupić tylko lóżeczko, przewijak, wanienkę i kosmetyki dla Maluszka, tak to mamy chyba wszystko łóżeczka nie zamawiamy bo chce go kupić w sklepie stacjonarnym dziś mąż robi mi zakupy apteczne więc będę już pakować torbę do szpitala
W ogóle nie wiem co przygotować dziecku na wyjście, bo trudno przewidzieć czy będzie temp na plusie czy srogi mróz, chyba przygotuje mężowi dwa zestwy
Megi podziwiam że pracujesz
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dziś normalnie spałam, nie licząc 3 czy 4 wycieczek na siusiu też wieje mocno i dodatkowo deszcz zaczął padać, paskudnie jednym słowem.
Ja mam dla małej już wyprane i wyprasowane wszystko, pieluszki, kosmetyki, smoczki itp., dla siebie też już jakiś czas temu kupiłam te podstawowe art. higieniczne (majtki jedno- i wielorazowe, plus 2paczki podp.bella i podkłady jednorazowe 60x90, takie coś miałam z synem i rozłożone miałam to na łóżku szpitalnym pod sobą). Aha, wkładek laktacyjnych nie mam jeszcze. Wszystko na razie w innym miejscu, więc muszę popakować do torby.
Ubrania miałam te same, w których przyjechałam do szpitala, ale nie wiem czy miałam je w szpitalu w szafie czy mąż wziął ze sobą, a potem przywiózł; nie pamiętam hehe
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Honka mój Piotruś dostał też kuchnie i gotuje nam obiady Ja też biorę się za pranie ale od czwartku chyba bo na razie prania naszego sporo się uzbierało od świąt
U nas też tak strasznie wieje już od wczoraj wieczora,w nocy co chwile budził mnie wiatr.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.