- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kejt dla dziecka wszystko! Po porodzie,jak tylko Michalinke ujrzysz to będziesz wiedziała,że warto było Ściskam mocno!
Mój mąż wczoraj z córka kupili choinkę i wspólnie po mojej pracy ubralismy.
Julia była podekscytowana cały dzień
A ja byłam wreszcie u fryzjera-wyglądam,jak człowiek.Dzis paznokcie i później do garów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Piotrus juz duzo lepiej
Ja juz siedze i czekam na badania jeszcze w tym roku lekarz kazal mi zrobic,wracam i biore sie za gotowanie i sprzatanie.Milego dnia
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Nom wiec się wyzalilam a miałam już nie wracać do wczorajszej wizyty
Jak tam nasze forumowe chotowitki się mają ???
U nas 7 a chłopcy jeszcze śpią w szoku jestem
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Kejt... Przykro mi, napewno nie tak planowałas święta... Ale uwierz mi warto... Mówi Ci to kobieta która nigdy nie lubiła dzieci.... To najpiękniejsze co może być, nic nie jest w stanie tego przebić. Jesteś w stanie zrobić absolutnie wszystko... Mam Isiule, Malutka w środku i myślę nawet o trzecim... Ja... Nigdy bym w to nie uwierzyła... W przyszłym roku będą najpiękniejsze święta! Ja dopiero od kad jestem mamą czuje naprawdę święta... Wcześniej wszystko było bez sensu... A teraz... Każdego dnia dziękuję że ją mam! Bądź dzielna... Wiem że Ci źle. Przytulam <3
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Co do lekarzy to naprawdę spotkać normalnego to cud
Ja się jakoś dziwnie czuje ciągle mnie muli od ataków głodu do wstrętu wogole chyba jakoś mi źle czy wy też tak macie???
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
honka, dziwna ta tamtejsza służba zdrowia. Ale Ty kobieto sama najlepiej wiesz, kiedy coś się dzieje teraz tylko odpoczywaj.
Odwiedziłam dzisiaj trzy sklepy, wszystkie z małym na rękach, bo wszystko chciał do koszyka pakować... Spocona, zmęczona, wtargalam jeszcze zakupy i jego na piąte piętro, a teraz nie mogę siedzieć, bo tak mnie ten posladek boli... A tu dzisiaj jeszcze tyle do zrobienia..
Imienia dalej nie ma... I moja irytacja przez to osiąga apogeum...
Dzisiaj w sklepie stoję z koszykiem, Miloszem na rękach i brzuchem pod nosem w kolejce i wiecie, że tylko taka starowinka zaproponowała, że mnie przepuścić? Oczywiście nie skorzystałem, bo ona tylko jedną rzecz miała, a ja pełen koszyk, ale ludzie tak się do świąt przygotowują, że chyba zapomnieli, co w tym czasie jest najważniejsze... Wszyscy udawali, że mnie nie widzą
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Ojj z tym pierwszeństwem dla kobiet w ciąży to jest jakaś straszna masakra... Na mnie kiedyś pani w rosmanie nakrzyczała że ciąża to nie choroba i dlaczego się wepchnęłam..wyszłam w gorszym stanie niż jakbym stała w tej kolejce. A ostatnio w aptece pan sam zaproponował że mnie przepuści a kobieta z tyłu oczywiście była bardzo niezadowolona i coś tam pod nosem mamrotała
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja nigdy nie korzystałam z pierwszeństwa dla kobiet w ciąży. Ale dzisiaj bym chętnie skorzystała... w ogóle ten mój Berbeć mały daje mi dzisiaj w kość... Tata mu obiecał ubieranie choinki to już się doczekać nie może. Dobrze, że święta poza domem, to większość gotowania mi odchodzi.
Mamuśki, gdybym w ferworze przedświątecznych przygotowań już tu nie zajrzała, to dla Was zdrowych i przede wszystkim spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, w akompaniamencie cudownych kopniaczków w brzuchu
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mój Młody ostatnio ma strasznego lenia, aż się zaczynam martwić bo to już dość długo trwa taki leniwy tryb życia u niego
Justyna mnie akurat kilka razy przepuszczono w kolejce w sklepie, więc byłam mile zaskoczona, ale to było w okolicy 20 tygodnia jak jeszcze wychodziłam z domu, teraz w przedświątecznej gorączce niestety każdy patrzy tylko na siebie...
Dziekujemy za życzenia i wzajemnie!!
Dzisiaj mój 12-letni brat rozpoczął już przerwę świąteczną więc ma wolne od szkoły... Przyszedł do mnie w odwiedziny z samego rana i sam z siebie wysprzątał prawie cały dom, tzn wytarł kurze w pokojach i posprzątał łazienkę i kuchnie, kochany jest tzn pewnie liczy że mu jakiś grosz wpadnie za to ale i tak jest kochany
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Joanna ale mi by się dzisiaj przydał taki gość
Z Adasiem usmarzylismy rybę, zrobiliśmy rybę po grecku i upieklismy makowca i juz padam, brzuch się stawia wiec oglądamy toy story a jeszcze chciałam poodkurzac
M w pracy wróci dopiero przed 20
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Pranie mnie dobija nie mogło by się samo ułożyć w półkach
Mąż na ostatnich zakupach obiecał podkurzac i zmyć podłogi ale już wiem że ciężko będzie mi wytrzymać żeby nie poprawić po nim hihi
Zakupy poprawiły mi humor w Szachownicy są świetne sukienki i nie drogie polecam
Życzę wam wesołych spokojnych rodzinnych i uśmiechniętych świat Bożego Narodzenia
Smacznego karpia i dużo miejsca w żołądku hihi
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Kejt jeszcze chwilka jeszcze momencik...
Dzięki za życzenia, i wzajemnie. Kobietki spokoju i relaksu! Oby nam wszystko smakowało i aby dzieciątka pozwoliły zjeść jak najwięcej, ha (mnie czekają dwie wigilie, najpierw u teściów, potem u moich rodziców i dlatego obawiam się, że później będę dogorywać bo teraz pojemność żołądka taka mała), ale nie zapominajmy że święta to nie tylko jedzenie, to rodzina, to życzliwość i przede wszystkim wspomnienie narodzin Pana.
Życzliwość ludzi kuleje, nawet na święta. Dziś w tramwaju też się nikt specjalnie nie przejął, że ja stoję, a akurat teraz chętnie bym siedziała. Tak jak pisałam po kilku ostatnich dniach gdzie dużo chodziłam dziś moje stopy i kostki dają w kość. Dziś chodziłam w addidasach, są przynajmniej lepiej wyprofilowane i mają amortyzację, nie tak jak inne moje buty.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Ja też Wam życzę zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt, porodów w terminie i zdrowych, ślicznych Dzieciaczków!!!