- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Kochane, która ma teraz lekarza?
Kejt lepiej, że pomyłka w tą stronę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Honka ja pobrałam sobie jakieś pirackie e-booki i czytam na telefonie wersję normalnych książek ma mój brat, zawsze pożyczałam od niego, a wczesniej z biblioteki, teraz tylko 5 część muszę pożyczyć bo ta moja elektroniczna wersja ma jakieś śmieszne tłumaczenie ale też fajnie byłoby mieć książkowe wersje, może kiedyś sobie kupię w końcu Najnowsza byłaby lepsza gdyby była pisana prozą a nie dramatem... Ta część akurat mam, bo mąż mi kupił jak w szpitalu leżałam
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ehh Hubert dziś ma strasznie leniwy dzień, wczoraj szłał jak nie wiem co, a dziś śpi prawie cały dzień, czasem delikatnie się ruszy po posiłku i tyle... Ale przywitał się z tatusiem, bo mu narzekałam jak wrócił z pracy że mały ma lenia, więc jak mąż się z nim przywitał to dostał jednego mocnego kopniaka i na tym koniec
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Harrego Pottera uwielbiam, czytałam, oglądałam nie raz, ten najnowszy jest ok. Można przeczytać. Zbieram serie ilustrowana, z myślą o dzieciach. A i wole książkę papierowa, zapach nowej dla mnie jest obłędny.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska zdrówka życzę
U nas jest 4:45 j ostatni dzień z Oskarem w tym roku
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
A telegraficznym skrócie u mnie Wzasadzie bez zmian wczoraj wizyta i nakaz leżenia oszczędzać się i nie denerwować tylko pytam jak to zrobić?
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Honka Hubert na pewno gromadzi siły, bo w nocy znowu szalał a dzisiaj znowu śpi dobrze że odpoczniesz od Oskara, bo teraz musisz dużo odpoczywać.
Kejt czekamy na wiadomości co tam u Ciebie?
U mnie wczoraj mąż rozłożył choinkę i przyniósł pudło z ozdobami, nie mogłam się dzisiaj powstrzymać i zabrałam się za ubieranie co prawda robię to na raty, ubrałam lampki i dwa pudełka bombek i już musiałam się położyć, ale do wigilii jest jeszcze kilka dni więc myślę że zdążę w takim tempie
Mavi ciężko się oszczędzać i leżeć, chociaż po pewnym czasie idzie się przyzwyczaić najgorsze jest jednak polecenie "nie denerwować się", w moim przypadku to jest baaaardzo trudne wręcz nierealne bo zawsze muszę mieć na tapecie jakiś problem
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Piotruś wczoraj zaczął kaszleć w nocy i rano poszłam do lekarza zapalenie krtani a u dzieci to przecież groźna sprawa,jak położył sie na kanapie to go tak dusi kaszel...pewnie mam dzisiaj noc z głowy a parę dni temu miał jakiegoś wirusa z temperatura i wymiotami.....
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna fakt, tez nie pojmuje jak kobieta w ciąży ma się nie denerwować to nie realne
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Olcia zapalenie krtani to fatalna sprawa, u mojego Piotra zaczyna się od duszności i wymaga podania zastrzyku. Na szczęście szybko przechodzi, więc może już nie będziesz miała ciężkiej nocy dziś, a do świąt to już na pewno będzie ekstra:) Zdrówka.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja jeszcze muszę zostać nie wiem ile może w piątek się okaże czy mi coś jest czy nie bo w sumie sami nie wiedzą. Najgorsza taka nie wiedzą, ale my się nie damy temu złemu urokowi