BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 3 tygodni temu #1049035 przez honka_18
Joanna tez czytałam kilka razy :P tylko tej najnowszej części nie czytałam bo mi już 3 osoby ( z podobnym gustem) odradzały wiec nie kupowałam. A poprzednie części chyba kupie i sobie jeszcze raz przeczytam ( wcześniej pożyczają od znajomej ) no i Adam pewnie już nie długo zacznie czytać ;) to się przydadzą w domu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 3 tygodni temu #1049043 przez Megi
Honka ja też nie pomogę, ale może niech zapytają dziewczyny, które mają w tym tygodniu wiyzty, jaka dawka jest dozwolona?
Kochane, która ma teraz lekarza?

Kejt lepiej, że pomyłka w tą stronę...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 3 tygodni temu #1049047 przez Joanna90

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Honka ja pobrałam sobie jakieś pirackie e-booki i czytam na telefonie :cheer: wersję normalnych książek ma mój brat, zawsze pożyczałam od niego, a wczesniej z biblioteki, teraz tylko 5 część muszę pożyczyć bo ta moja elektroniczna wersja ma jakieś śmieszne tłumaczenie :) ale też fajnie byłoby mieć książkowe wersje, może kiedyś sobie kupię w końcu :) Najnowsza byłaby lepsza gdyby była pisana prozą a nie dramatem... Ta część akurat mam, bo mąż mi kupił jak w szpitalu leżałam :)

8 lata 3 tygodni temu #1049049 przez honka_18
Ja nie lubię tych ebookow :P mam kilka na tablecie bo mi siostra przysłała ale nie czytałam bo skupić się na kich nie mogę :P ja musze mieć tradycyjne książki :P

8 lata 3 tygodni temu #1049050 przez Joanna90
Ja tam mogę mieć i e-booka i tradycyjna książka, jestem uniwersalna :) A dostrzegam ten plus w e-bookach że kartki mi się nie zamykają jak sobie go położę wygodnie przy czytaniu i nie muszę go trzymać :silly:

Ehh Hubert dziś ma strasznie leniwy dzień, wczoraj szłał jak nie wiem co, a dziś śpi prawie cały dzień, czasem delikatnie się ruszy po posiłku i tyle... Ale przywitał się z tatusiem, bo mu narzekałam jak wrócił z pracy że mały ma lenia, więc jak mąż się z nim przywitał to dostał jednego mocnego kopniaka i na tym koniec :whistle:

8 lata 3 tygodni temu #1049068 przez masuska
Witam, jest 5, spać nie moge, za dużo mam na głowie. Po pierwsze to przeziębienie mnie dopadło i czuje się fatalnie, gardło mnie boli, kark i plecy :( do tego dzieciatko me chyba wczoraj wbilo na mój żołądek i spędziłam 2 godziny w toalecie :sick: . A ostatnia sprawa to strasznie dotknela mnie informacja o zamachu w Berlinie i losy Polaka :(

Harrego Pottera uwielbiam, czytałam, oglądałam nie raz, ten najnowszy jest ok. Można przeczytać. Zbieram serie ilustrowana, z myślą o dzieciach. A i wole książkę papierowa, zapach nowej dla mnie jest obłędny.

8 lata 3 tygodni temu #1049069 przez honka_18
Joanna Hubercik pewnie wczoraj zbierał siły i dzisiaj jak zacznie szaleć to będziesz nagrywać "fale" brzucha ;)

Masuska zdrówka życzę

U nas jest 4:45 :P j ostatni dzień z Oskarem w tym roku :laugh:

8 lata 3 tygodni temu #1049076 przez Kejt
Honka całe szczęście, będziesz miała trochę więcej odpoczynku, przyda się :)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 3 tygodni temu #1049086 przez honka_18
Kejt a co u Ciebie? Są juz wyniki ? Wracasz dzisiaj do domu?

8 lata 3 tygodni temu #1049100 przez mavi31
Hej dziewczyny ale opisaly hihi nie nadążam teraz przeczytać :)
A telegraficznym skrócie u mnie Wzasadzie bez zmian wczoraj wizyta i nakaz leżenia oszczędzać się i nie denerwować tylko pytam jak to zrobić?

8 lata 3 tygodni temu - 8 lata 3 tygodni temu #1049102 przez Joanna90
Masuska kuruj się i zdrowiej. Mnie pod wieczór wczoraj gardło lekko pobolewało, ale dzisiaj na szczęście jest ok, pewnie kanapki z miodem pomogły.

Honka Hubert na pewno gromadzi siły, bo w nocy znowu szalał a dzisiaj znowu śpi :) dobrze że odpoczniesz od Oskara, bo teraz musisz dużo odpoczywać.

Kejt czekamy na wiadomości co tam u Ciebie?

U mnie wczoraj mąż rozłożył choinkę i przyniósł pudło z ozdobami, nie mogłam się dzisiaj powstrzymać i zabrałam się za ubieranie :) co prawda robię to na raty, ubrałam lampki i dwa pudełka bombek i już musiałam się położyć, ale do wigilii jest jeszcze kilka dni więc myślę że zdążę w takim tempie :silly:

Mavi ciężko się oszczędzać i leżeć, chociaż po pewnym czasie idzie się przyzwyczaić :whistle: najgorsze jest jednak polecenie "nie denerwować się", w moim przypadku to jest baaaardzo trudne wręcz nierealne bo zawsze muszę mieć na tapecie jakiś problem :)

8 lata 3 tygodni temu #1049103 przez olcia1989a
Aj dziewczyny....jak tu się cieszyć ze idą święta....miałam iść z Piotrusiem dzisiaj na szczepienie w zamian poszłam dzisiaj do lekarza :evil:
Piotruś wczoraj zaczął kaszleć w nocy i rano poszłam do lekarza zapalenie krtani :evil: a u dzieci to przecież groźna sprawa,jak położył sie na kanapie to go tak dusi kaszel...pewnie mam dzisiaj noc z głowy ;) a parę dni temu miał jakiegoś wirusa z temperatura i wymiotami.....

8 lata 3 tygodni temu #1049104 przez honka_18
Olcia tak bardzo Wam współczuję :( przesyłam dużo zdrówka dla Piotrusia

Joanna fakt, tez nie pojmuje jak kobieta w ciąży ma się nie denerwować :whistle: to nie realne :evil:

8 lata 3 tygodni temu #1049109 przez masuska
Dziękuję dziewczyny, już się trochę lepiej czuję, pospałam do 11tej, poleżałam do 12tej i jakieś nowe siły we mnie wstąpiły, ale zgagę mam za to masakryczną.

Olcia
zapalenie krtani to fatalna sprawa, u mojego Piotra zaczyna się od duszności i wymaga podania zastrzyku. Na szczęście szybko przechodzi, więc może już nie będziesz miała ciężkiej nocy dziś, a do świąt to już na pewno będzie ekstra:) Zdrówka.

8 lata 3 tygodni temu #1049110 przez Kejt
Nie denerwować się i leżeć jak każą :) wczoraj w nocy moja sąsiadka z pokoju urodziła w 30 tc, po prostu się przepracowała w weekend i przyspieszyła poród :(

Ja jeszcze muszę zostać nie wiem ile może w piątek się okaże czy mi coś jest czy nie bo w sumie sami nie wiedzą. Najgorsza taka nie wiedzą, ale my się nie damy temu złemu urokowi :)

Wiktoria 25 tc [*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka