- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja leżę już na normalnej sali 4 osobowej ale mamy telewizor nie jest źle. A ze mną jeszcze nie wiadomo, może dziś po obchodzie się dowiem jakie są wobec mnie plany
Mnie ręce już popuchły, obrączkę masłem musiałam ściągać stopy czasami też jak za długo siedzę. A spojenie lonowe jak boli jakby ktoś kijem bejsbolowym przywalił.
Miłego weekendu
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Honka jak nocka minęła?Mąż w domu,żeby przejac obowiązki domowe!
Kejt to daj znać po obchodzie!
Mi nic nie puchnie,ale samą czuję się,jak chodzący wieloryb
My też jeszcze ostatecznie imienia nie wybraliśmy.Mamy różne gustu,a z córka wybraliśmy w jeden wieczór...
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Megi M teraz dopiero we wtorek będzie miał wolne ale już moja siostra obiecała ze w poniedziałek chłopców do przedszkola odstawi, a jak będą za bardzo dokazywac to ich weźmie do siebie
Też czuje się jak wieloryb do tego twarz mam spuchnieta
Kejt napisz po obchodzi co i jak
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
honka trzymam kciuki żeby Kubuś jeszcze posiedzial
sander ja mam taka zgage szczególnie wieczorem jakby mi ktoś ogień przykladal
Ja dalej śpię jak niemowlę Kurde Marcel był 2 dni w przedszkolu po 3 tyg przerwie i dzisiaj wstał znowu z paskudnym kaszlem
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale 3 x dziennie ktg robią a co 2 godziny sprawdzają dziecku tętno więc chociaż tu sie nic nie pominie usg też ok, 2,4 kg
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Kejt przynajmniej Cię przebadają dokładnie i będzie wiadomo co i jak, a córcia duża
A mnie dopadły szmuteczki, za tydziń wigilia a jak się tu cieszyć, w domu jest taki syf, mąż sobie kompletnie przestał radzić i już nie ogarnia... Po porodzie sie nie dosprzątam, każdy jeden kącik jest do sprzątania... A mąż to tylko z wielką łaską wierzchu coś przetrze, oczywiście ostrożnie żeby czasem czegoś nie przestawil podczas sprzątania bo miałby więcej do wycierania... A najgorzej to się zapuścić, jeszcze nigdy mój dom nie wyglądał tak jak teraz wygląda, jest mi wstyd i smutno a z tygodnia na tydzień jest większy syf ... Najgorsza jest ta bezczynność, jak mamy powitać dziecko w takim domu?? A lepiej już nie będzie, bo małżonek twierdzi nie widzi problemu, pewnie najlepiej niczego nie widzieć... Mam dość, normalnie płakać mi się chce z bezsilności Bobasek jest najważniejszy i dlatego niczego nie robię i jakoś to znoszę, ale naprawdę dziewczyny są dni ze wolałabym się stąd wynieść do mamy żeby na to nie patrzeć i się nie denerwować
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, sprząta jak go o coś poproszę. W takich momentach cieszę się, że mamy małe mieszkanie bo bym nie ogarnęła teraz.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kejt jeżeli wyniki masz dobre to moze wypuszcza Ciebie do domu
Duża juz dziewuszka chyba największa z lutowych dzieciaczków
Joanna doskonale Ciebie rozumiem. Z Adamem w ciąży przez to przechodziłam w domu syf święta za pasem, mąż nie widzi problemu a ja przykuta do sofy po porodzie sobie ogarnęłam wszystkie konty
Teraz M juz się nauczył sprzątać, mam tylko okna do umycia i łazienki do wyszorowania bo M przetrze ale domestosa nie uznaje
U nas dzisiaj znośnie chłopcy na szczęście grzeczni puki co. Ja z sofy nie wstaje, skurcze nadal mam ale w większych odstępach i bezbolesne
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
A prosiłam żeby poprostu na bieżąco dbał o dom to się tak nie namęczy, a na święta żeby tylko umył okna, zmienił firanki i zasłony i odkurzył ściany zwłaszcza w rogach specjalnym mopem, to chyba nie jest aż tak dużo jak na świąteczne porządki, resztę odpuściłam, Ehh...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Honka cieszę się że lepiej u Ciebie
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzę Joanna, że masz wysokie standardy czystości tym trudniej niestety mężowi im sprostać.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do mopow, mąż zakupił zaraz po ślubie szmatki z Raypatha,bo mu kolega polecił, tam jest komplet do sprzątania wszystkich powierzchni w domu na sucho, mokro i wilgotno bez uzycia chemii, sama woda się myje bo są z nanosrebrem i jest lepszy efekt niż po środkach do mycia i tam właśnie jest taki mop do ścian i sufitów
Dobra dziewczyny, wyżaliłam się Wam i mi przeszło, już mam dobry humor istna huśtawka nastrojów, to pewnie te hormony
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna jakoś to przeżyjesz a po porodzie będziesz na mopie latać