- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tyle nerwów i bólu, których mogłaś prawdopodobnie uniknąć. Ręce opadają.
Masuska już pewnie zaczyna beczeć oglądając swojego małego króla na jasełkach (ja bym beczała , łzy mi ciekły na występie bratanicy to co dopiero przy moim dzieciątku będzie )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Nas też coś brało ostatnio. Młody miał gorączkę, katar i pokazywał, że gardło go boli. Ja miałam zresztą to samo. Dwa dni inhalacji i picia sreberka i po chorobie nie ma śladu. Mąż nie poddał się kuracji i do dzisiaj chodzi przeziębiony
Honka, Agutka, super tak wyłączyć budzik, ale nie zazdroszczę potem powrotu do normalnego trybu hehe
Dziewczyny, Wy w dzień też tak często musicie siku? Mały musiał tak się ułożyć, że mocno naciska na pęcherz, bo chodzę co 15 minut... A ostatnio co więcej się poruszam, to okropnie boli mnie hmmm tyłek i wszystkie okoliczne mięśnie, aż się z kanapy podnieść nie mogę jak trochę odpocznę...
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Justyna ja też ciągle chodzę siku i też bolą mnie wszystkie mięśnie krocza jakbym tam miała jakieś zakwasy Dzisiaj Młody skakał mi głowa po pęcherzu i to było naprawdę bolesne
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Justyna tez co chwila odwiedzam toaletę. A tyłek tak mnie bolał z Artusiem, zwłaszcza prawy pośladek, położna mówiła ze macica uciska jakiś nerw i to przez to, odpoczynek powinien pomóc. Tak więc polerz i pachnij
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Mulian napisał: Masuska już pewnie zaczyna beczeć oglądając swojego małego króla na jasełkach (ja bym beczała , łzy mi ciekły na występie bratanicy to co dopiero przy moim dzieciątku będzie )
Dokładnie tak było, przecudny król mój i tak ładnie powiedział swoją kwestę. Kocham nad życie a i jako jedyne dziecko tańczył przy kolędach, a ostatnio zastanawialiśmy się czy nie zapisać go na jakiś kurs tańca może od nowego roku, jak tylko będzie chciał.
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Masuska super ze jaselka sie udaly
U nas juz troszeczke lepiej od poludnia kaszle mniej,mam nadzieje ze noc bedzie spokojna
Jutro dopoludnia ubieramy choinke maz jutro ostatnia popoludniowa zmiane ma i zaczyna swieta
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Masuska fajnie, że występy się udały
Honka mam nadzieję że Ci przejdzie i będzie dobrze, musimy wszystkie spokojnie dotrwać minimum do końca 36 tygodnia
Ja biorę żelazo raz dziennie rano na czczo. Martwię się tylko że moje żelazo jest z kwasem foliowym i witaminy które zażywam- pregne plus-tez mają kwas foliowy, no ale w końcu lekarz to zapisał to chyba wie co robi...chociaż z tymi lekarzami różnie bywa
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też płakałam na jasełka siostrzenicy i ona tez tańczyła jako jedyna ale to w końcu Olka- krejzolka
Joanna kwasu foliowego nie przedawkujesz a na anemię bierze się właśnie żelazo i kwas.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Kejt jesteś jeszcze w szpitalu?
Honka lekarz nie poważny!!!
Teraz tez płakałam strasznie ale to nie na forum. Mam nadzieje że przestanę się tak przejmować i będzie juz dobrze.
Polecam zrobić ten poziom żelaza choćby na własną rękę. Po co się tak męczyć.
Na nic więcej nie mam siły juz pisać. Odezwę się jak się ogarnę trochę.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam nadzieję, że będzie u Ciebie wszystko dobrze i problemy znikną...
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Joanna, żelazo też jest ciężko wchłanialne, więc przedawkować też ciężko... A co do witamin... Szczerze mówiąc tym razem biorę witaminy jak sobie o tym przypomnę...kiedy byłam na patologii w szpitalu ordynator mi mówił, że on nie wie po co te ciężarne tyle tego łykają, jeżeli badania są ok. Grunt to kwas foliowy i witamina d3. I wysoką wagę urodzeniową zganiał właśnie na witaminki.
Haha wystąpienia dzieci to musi być cudna sprawa. Ja obrastam w piorka nawet jak Miłosz przy babciach jakiś wierszyk krótki powie
Honka, pewnie masz rację z tym uciskaniem nerwów. Ze starszakiem też tak miałam, tylko z tego co pamiętam trochę później i jednak lżej. Ale wtedy głównie spędzałam czas w pozycji horyzontalnej, bo pracowałam zdalnie z domu
No i zgaga... Teraz mnie cholera jedna męczy praktycznie od początku i w nocy jest koszmarna... Ale migdały i guma miętowa trochę pomagają
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa