- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Szczęśliwego donoszenia naszych maleństw pod sercem i napawania się chwilami,kiedy są jeszcze w brzuszku
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Magda z rodziną Wam na Święta życzy
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Również składam najserdeczniejsze życzenia, przede wszystkim zdrówka!!!
Ja przyznam że trochę się objadam, ale nie aż tak bardzo :-P z trudem dziś się powstrzymalam żeby nie ubrać pościeli do łóżeczka Malutkiej... Ale jeszcze zdąży się zanurzyć :-o
W środę mam wizytę prywatnie, jak zadzwoniłam z wynikami to zaraz kazał przyjść. Sprawdziłam wyniki z listopada i juz wtedy miałam anemię a lekarz z NFZ nic z tym nie zrobił!!!
Jak tam zdrówko chorowitki???
Pozdrawiam!
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja sobie jedzonka nie zalowalam, jak na razie, choć nie jem bardzo dużo bo po prostu nie chce się potem tragicznie czuć. Za to póki co święta mnie wymeczyly. Wigilia z przejazdem od jednych rodziców do drugich, dzieci, bezsenność, niewygodne łóżko w gościach i gorąc w ich mieszkaniu. Wszystko to sprawiło, że tylko czekałam z bólem głowy i podwyższona temperatura kiedy wrócę do siebie . Teraz właśnie jestem u siebie i wreszcie odpoczywam. Jutro już tylko obiad w gościach i dalej relaks u nas także już będzie dobrze. Takie te święta zupełnie nieswiatecznie dla mnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Także Kejt w szpitalu może nie ma świątecznej atmosfery, ale przynajmniej możesz odpoczywać.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Sander ja mam wizytę we czwartek a ta anemia to rzeczywiście nie fajne przeoczenie...
Mulian my na wigilię schodzimy do teściów na dół, a po wigilii jedziemy do moich rodziców ale oni mieszkają niecałe 2 km od nas więc to nie jest męczące, 2 minuty samochodem. A przynajmniej zjem sobie jakieś pyszne wigilijne jedzenie od mamy i u rodziców nie krępuje się żeby sobie leżeć, wręcz mama mnie do tego zmusza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A coroczny zjazd rodzinny u mojej cioci i wujka w tym roku opuściliśmy, bo nie czuję się na siłach ale moja rodzinka rozumie
Co do temperatury w gosciach to wczoraj u teściow myślałam że się zapalę i uduszę, już mi słabo było i mąż musiał sam okna otwierać i im wietrzyć bo nie wiem jakby się to skoczyło a dziś obiad u moich rodziców, już się doczekać nie mogę
Dziewczyny na wigilii tak się objadłam, specjalne jadłam malo u teściów żeby mieć miejsce na 2 ulubione dania od mojej mamy, bez których dla mnie nie ma wigilii (w tym roku ich nie przygotowałam u nas bo nie dalam rady a teściowa ich nie robi nigdy więc sobie podgrzałam u rodziców ) W nocy myślałam że będę ziać ogniem, takiej zgagi jeszcze w życiu nie miałam Więc już koniec z objadaniem się
A jak u Was?
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Mulian faktycznie są plusy mogę poleżeć, nie muszę oglądać swoich bratowych a pozatym chciałam spędzić święta w piżamie bo we wszystkim innym wyglądam źle no to teraz mam
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Kejt widzisz wszystko ma swoje plusy
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
U mnie bez wojaży, my tylko do moich rodziców i z powrotem, moi mieszkają 3min od nas na pieszo.Teście są daleko (ok.200km), więc do nich się nie zamierzalismy wybierać. Za to zapowiedzieli, że w marcu przyjadą do nas jak Mała sie urodzi..tak szybko.. ciekawe w jakiej będę formie itd..
Na szczęście zgaga mnie nie dopadła i jem smakołyki. Chociaż podczas świąt
Ehh, ta krytyka to nie na miejscu, a faceci to uważam, że najmniej powinni się wypowiadać, bo nigdy w ciąży nie byli i nie będą.
Nie przejmujcie się dziewczyny! szkoda nerwów.
PS. Mi też ostatnio gorąco, że wiecznie mogłabym wszędzie wietrzyć maleństwa nas grzeją od środka
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Joanna nie przejmuj się teściem. Wpuszczaj jednym uchem a drugim wypuszczaj. Faceci to się nie powinni wypowiadać bo guzik wiedzą jak się kobieta czuje w ciąży, a to że kiedyś kobiety pracowały i to ciężko do porodu - musiały nie było innego wyjścia, a też nikt nie wspomina ile było poronień przy tym.