BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

7 lata 11 miesiąc temu #1054154 przez dodi
Sander rozumiem cie doskonale ja też ciągle łażę i chce mi się płakać ... nie mogę sobie miejsca znaleźć też chce już urodzić a tu nic się nie dzieje chciałabym żeby mały był już z nami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1054156 przez Joanna90
Sander, Dodi mam tak samo, też mam ciągle huśtawki nastroju... I też chcę urodzić :( chciałabym już poznać Maluszka i w ogóle, byłabym spokojniejsza, bo tak to ciągle schizuję czy napewno wszystko z dzieckiem dobrze... No i oczywiście dzisiaj po całym dniu znowu mam stopy spuchnięte jak balerony...

7 lata 11 miesiąc temu #1054164 przez Sander
Dzień dobry dziewczyny! Jak tam samopoczucie?? U mnie trochę lepiej.
Jak tam Maluszki????

Pozdrawiam!

7 lata 11 miesiąc temu #1054165 przez honka_18
Sander ciesze sie ze jyz u Ciebie lepiej ;)

Kuba wczoraj spał i nic go nie ruszało, chłopcy biegali kolo niego, krzyczeli jemu nad głową a on nie reagował :blink:
Ale zjadł o 21, później trochę o 24 i ciągnął od 5:30 do 6:15 wiec chyba nadrobił. Teraz śpi. A w nocy masakra brzuszek go bolał, pręrzył się, wiercił ale kupala trzasnął nad ranem i mu przeszło.

Co u Was dziewczyny ? Ktora odwiedziła porodówkę ?

7 lata 11 miesiąc temu #1054167 przez Sander
Honke no to ładnie!! I ładnie spi :) oby tylko kolki nie przyszły!!

7 lata 11 miesiąc temu #1054168 przez mavi31
Dzien dobry dziewczyny
U mnie bez zmian nadal w dwupaku, co do samopoczucia tragedia nie wiem czy to brak sił mnie tak dobija czy bezradnosc że nie mam wpływu żeby już wyszedł
Honka oby to był jednorazowy ból brzuszka super ze małego nic nie rusza mam nadzieję że u mnie też tak będzie
Czyli je tyle ile my trzeba dziś pewnie będzie więcej przy piersi
Super czytać o tych małych bąbelkach

7 lata 11 miesiąc temu #1054171 przez Megi
Hej Kochane!
I ja w 2paku,ale ja jeszcze chciałabym tydzien być podwojna-żeby Julek przybrał bo był tydzien do tyłu na USG. Po za tym,mój M cały ten tydzień robi 12-ki,więc nie chce go w pracy stresować ;)

Sander wyglądasz ślicznie!KG nie widać po Tobie!

Honka chłopcy w przedszkolu? Czy zostawiłaś ich dziś wyjątkowo w domu?U Was to wypuszczaja-expressowo!

Mamuśki chwalcie się zdjęciami pociech,żebyśmy mogły pozazdrościć

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1054172 przez masuska
Zubi, nawet Ci nie podziękowałam za post o becikowym, 500+, oszczędzaniu itd. Zatem bardzo Ci dziękuję :* dziś go odgrzebałam, bo załatwiamy formalności.

Dziewczęta nie przejmujcie sie wagą, ja 8 doba po porodzie i -10kg, a obżeram się jak bym z tydzień nie jadła. Dziś odmawiam słodyczom, bo bułki słodkie mogłabym wcinać cały czas. Tak samo białe pieczywo z masłem :)

Mój synu dziś z płaczem do przedszkola, nie dość że 2 tygodnie ferii to jeszcze takie wielkie wydarzenie... Ale cóż, już mu się nudziło i widać że nie zapewniamy mu za wiele rozrywek :(

Honka, Kubuś odsypiał poród, a Ty się wyspałaś?

7 lata 11 miesiąc temu #1054183 przez dodi
Witam nadal w.2-paku nic się nie.dzieje jutro ktg
Nic mi się nie chce nastrój depresyjny mnie dopadł na poprawę humoru kupiłam Szymkowi buciki i bandamki na aliexpress
Honka masuska i reszta pokażcie maluszki żebyśmy mogły nacieszyć oczy maluszkami zanim będą nasze na świecie
Załączniki:

7 lata 11 miesiąc temu #1054186 przez masuska
No to proszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

7 lata 11 miesiąc temu #1054187 przez dodi
Masuska śliczny a jaki brat zadowolony super :)

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1054194 przez Joanna90
Masuska ślicznie :) reszta mamusiek też wstawcie zdjęcia, przynajmniej nacieszymy oko, skoro naszym maluszkom się nie spieszy :whistle:

Honka mam nadzieję że z karmiemiem będzie coraz lepiej :) też wstaw zdjęcie tego przystojniaka w swoim domku :)

Dodi ładne zakupki, właśnie też zastanawiałam się od jakiegoś czasu nad zakupami na aliekspresie, opłaca się?

U mnie bez wiekszych zmian, już nawet nie mam siły narzekać :evil:

7 lata 11 miesiąc temu #1054204 przez zubi
witamy się i my nadal 2 w 1.

Masuska nie ma sprawy z tymi info- fajnie że mogłam pomóc :) ja też mam do ciebie pytanie czy ten krem madeli na brodawki trzeba było zmywać przed karmieniem, bo bepanten chyba tak?

honka początki są trudne, kto jak nie ty o tym wie:)

Mi wczoraj minął pierwszy termin z USG i nic, a miałam nadzieje że nie doczekam 40 tygodnia :( nic w czwartek wizyta i zobaczymy co dalej, mam nadzieje że obędzie się bez wywoływania.

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1054205 przez honka_18
Megi Adam poszedł do przedszkola, a Artek w domu bo miał bilans ( lekarka przychodzi na bilansu do domu )

Masuska proszę o poprawkę w tabelce waga Kubusia to 3.440 ( tatuś się pomylił, ale sama w papiery zajrzałam i znalazłam błąd ) wzrost 50 cm

Z karmieniem dzisiaj lepiej :laugh: ale hormony nadal szaleją, płacze przy bajce ze wzruszenia :blush:

Zubi o tym nie wiedziałam :blush: Adam na początku darł się i na cycu wisiał ( jadł mało ale cyca w buzi musiał mieć i co jakiś czas dydlał) a Artek był sondą karmiony wiec z zegarkiem w ręku co 2 h odcisgalam mh mleko . A tu masz śpioch niejadek się trafił :whistle:

7 lata 11 miesiąc temu #1054206 przez honka_18
Dodi buciki śliczne :cheer: tez takie chce !

Masuska przystojniaki :cheer: widzę ze tez ręce w pogotowiu są :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka