BezpiecznaCiaza112023

Mamusie 2010

13 lata 9 miesiąc temu #102750 przez asia26
a ja nigdy nie chodzilam z koszyczkiem a teraz przestapilam na ewangelicka wiare przy slubie i tam wogole sie nie chodzi wiec problem z glowy :D a jutro bede sie z ksiedzem klocic bo wczoraj pojechalam do mamy na cmentarz i jakis koles z parafii wpadl i do mojego R ze w srode o 19 chce nas ksiadz odwiedzic a moj R ze dziecko chore i ja i wogole nienajlepsza pora a on ze ok to w sobote o 18 i pod sciana go postawil bez mozliwowsci wyboru wiec jak jutro przyjdzie to zapytam go grzecznie gdzie pize ze jest nakaz wiary i odkad ewangelicy sie w jehowych bawia a nawet gorzej bo tych idzie zbyc a ich nie i ze skoro oni moga sprawdzac jak ja zyje i truc mi d*** to ja chce ich rowniez odwiedzic! a jak tak mnie wkurzyl ze hoho uslyszy swoje dziad jeden!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #102976 przez Natka
W tym roku nie idę jeszcze z Piotrusiem z koszyczkiem za mały jeszcze jest :( ale za to rak :) już się nie moge doczekać :lol:

asia26 rozumiem cie co do tego kościoła. jestem wierna ale jak się rozchodzi o temat księży to mnie czasami bierze :( Głupi przykład: chce teraz zrobić chrzciny na święta no i siostra od mojego męża ma być chrzęsną ... oczywyscie jest wielkie ALE przez proboszcza bo ona nie ma ślubu kościelnego i jest po rozwodzie ( jest teraz szczęśliwa ze swoim nowym mężem maja drugie dziecko a pierwszy mąż był brutalny dla niego) na to właśnie już kościół nie patrzy z jakich powód się rozwiedzila :angry: ach jak już o tym myślę to jestem :angry:

13 lata 9 miesiąc temu #102980 przez alutka1011
Heh ja wolę w tym temacie się nie wypowiadać!
Chociaż teraz mamy innego proboszcza i jest spoko :)

13 lata 9 miesiąc temu #102991 przez Natka
wiem to temat morze i każdy ma inne zdanie

13 lata 9 miesiąc temu #103001 przez natmur11
chrzesna mojej corki miala byc siostra jej ojca ale ksiadz nie wyrazil na to zgody bo nie ma rozwodu i zyje z mezczyzna bez slubu i maja dwoje dzieci. najpierw sie bulwersowalam a potem zrozumialam ze jak osoba ktora grzeszy na codzien i jest jej z tym dobrze ma pomoc wychowac moje dziecko w wierze katolickiej i pokazac co jest dobre a co zle. zalezy co kto rozumie za chrzescijanskie podejscie. teraz rodzicami chrzestnymi jest moje rodzenstwo i bardzo sie z tego powodu ciesze bo wiem ze daja godny przyklad mojemu dziecku.
a co do rozwodow to chyba sklada sie przysiege na dobre i na zle w szczesciu i nie szczesciu wiec tu tez jasno to wyglada ze strony kosciola. takie jest moje zdanie i mysle ze nie ma co rozwijac bardziej tego tematu bo wynikna nieporozuminia. kazdy wierzy na swoj sposob

13 lata 9 miesiąc temu #103012 przez asia26
no wlasnie kazdy wierzy na swoj sposob albo nie wierzy i nikt od wiary nie ma prawa zmuszac albo wciskac swoich pogladow :) jak narazie uwazam ze bog mi wiecej odbiera niz daje i moze sie kiedys to zmieni ale narazie tak mysle

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #103188 przez Gosia
Asiu kupiłam wózeczek :laugh: Coneco cruzer taki fioletowo-granatowy :laugh: Jestem zadowolona. Żadnych opinii na jego temat nigdzie nie znalazłam, bo to jakaś nowość z 2011r.

13 lata 9 miesiąc temu #103285 przez asia26
Fajny tez go ogladalam tylko jak dla mnie ciezki o 2,5 kg od mojego i za male koleczka ale w sumie myslalam o jego kupnie bo wizualnie jest fajny i latwo sie sklada chyba jak kazdda spacerowka ale podobal mi sie :)

13 lata 9 miesiąc temu #104073 przez Gosia
To super :) Jest troszkę ciężki ale stabilny. Jestem zadowolona. Najbardziej mi chodziło o to żeby w samochodzie tyle miejsca nie zajmował.

13 lata 8 miesiąc temu #106217 przez alutka1011
Ale tu cisza...
Majusi ida 3 ząbki na raz :dry: jedna dolna dwójeczka już wyszła :)
Dzisiaj sobie w ogodzie spacerowaliśmy i ta glizda mała zaczyna się puszczać i iść za jedną ręke :) Do mamusiek których dzieci chodzą-ile upłynęło od czasu chodzenia tak za rączke do samodzielnego chodzenia?

13 lata 8 miesiąc temu #106296 przez MoNiaaa
dzielna Majeczka gratulujemy :):)
Julce idzie gorna jedynka :) a wlasciwie juz ja traszku widac rano pewnie juz bedzie :)

http

]

13 lata 8 miesiąc temu #106486 przez Gosia
U nas są dwie dolne jedyneczki :laugh:

Maja teraz jest na etapie wstawania! Jak tylko ma okazję czegoś się złapać to wstaje. Muszę mieć oczy na około głowy.

13 lata 8 miesiąc temu #106536 przez martela89
Moja Vanesia chodzi dokoła łóżeczka i zaczyna się puszczać i próbuje utrzymać równowagę :)

13 lata 8 miesiąc temu #106574 przez alutka1011
A ja jestem przeszczęśliwa Maja dzisiaj zrobiła 2 kroczki sama :lol:
Gosia etap "oczy na około głowy" dopiero przed nami :huh:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #106597 przez Emme
ja myślałam, że Maja przejdzie roczek, a tu widzę, że ona na święta sama będzie już śmigała :)

A Vanessa jest chyba jedynym dzieckiem na forum, któremu wszystko tak szybko i sprawnie idzie, aż niewiarygodne, trudno uwierzyć. Tobie tylko zazdrościć, a jej gratulować :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka