BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #33094 przez sasasasa
A co tu znowu taka cisza? U mnie niestety beznadziejnie, dalej mam za wysoki poziom prolaktyny:( W czwartek ide do gina zobacze co mi powie,może zwiększy dawke?A może któraś z Was też miała problemy z prolaktyną?Jeśli możecie to napiszcie co Wam pomogło na zbicie prolaktyny.Ja biore norprolac ale wyczytałam w necie że castgnus też zbija prolaktyne i jest o duuużo dużo tańszy.
Pozdrawiam i Miłego popołudnia życzę
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #33133 przez sylka
Ja brałam castangus (sama z siebie zrobiłam badania poziomu prolaktyny) i kupiłam castangus gdyż to lek ziołowy i stwierdziałąm że nie powinien zaszkodzić. Powiem tak chyba nie zaszkodził ale i nie pomógł mi. U mnie problem w bardzo nieregularnych @ leżał najprawdopodobniej po stronie tarczycy.
14 lata 5 miesiąc temu #33151 przez MagdaM
eeeehhhhh suwaczki szwankuja....
seksiku zero choc sa chyba TE dni :(
a jutro wyniki mężnego - plisssss by byly dobre ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #33253 przez basba
Witajcie.
Czekam na 2 kreseczki... od tygodnia. Przedwczoraj robiłam test- póki co nic. Nie tracę nadziei - przy pierwszym synku 2 kreseczki były 10 dni po spodziewanej miesiączce. Do lekarza jestem dopiero umówiona 27 października... strasznie długo jeszcze do tej wizyty. Tak bardzo pragniemy drugie maleństwo...
Objawy??? Boja wiem. Piersi mnie nie bolą (nie pamiętam kiedy mnie bolały przy pierwszej), zawroty głowy czasami mam no i brak miesiączki... To chyba na tyle.
Jak będęcoś wiedzieć dam znać. Trzymajcie kciuki!
14 lata 5 miesiąc temu #33260 przez sloneczko
to ja trzymam kciuki i napsiz po wizycie co i jak ;)
14 lata 5 miesiąc temu #33272 przez bewipo
Ja też trzymam kciuki :) Nas tu jest troszkę czekających na te pierwsze dwie kreseczki więc za nas też trzymaj :)
14 lata 5 miesiąc temu #33283 przez basba
Heh... No nici tym razem z Maluszka :dry: Właśnie dostałam okres... Pozostaje mi trzymać za was kciuki. Dajcie znać jak będziecie coś wiedzieć.
Ja do lekarza i tak się wybiorę w końcu w tym miesiącu mój cykl trwał aż 41 dni!!!!!!
14 lata 5 miesiąc temu #33285 przez Mirella
basba zajrzyj do wątku starania o ciaze tam jest masa takich dziewczyn jak Ty :) Ja też tam urzęduję i bewipo, i jeszcze mnóstwo innych przyszłych mam :) Będziemy sobie razem czekać, na Twoje dziecko też :D
14 lata 5 miesiąc temu #33314 przez sloneczko
bedzie dobrze basba, nie martw sie.
14 lata 5 miesiąc temu #33485 przez monami
ja cały czas trzymam za was wszystkie kciuki :)
14 lata 5 miesiąc temu #33555 przez bewipo
Przyda się, przyda :)
Ja byłam dzisiaj u mojej gin i w sumie dziwnie trochę. Zleciła mi tylko badanie prolaktyny. Poza tym powiedziała, żeby zrobić monitoring cyklu, dodając przy tym, że to kosztuje 250 zł... Dziwna sprawa, byłam u niej drugi raz i drugi raz proponuje mi badania za które trzeba płacić i to nie mało.
14 lata 5 miesiąc temu #33848 przez Madzia89862
zycie zamarlo w tym watku cos...halloooo
14 lata 5 miesiąc temu #33871 przez nikusia1988
Madzia89862: Aaaa... O czym tu pisać jak nawet nie ma się czym pochwalić... Co mam się wam tu żalić??? Za bardzo nie mam czym bo dopiero zaczęliśmy się starać pierwszy miesiąc i to pod koniec miesiąca więc załamana aż tak nie jestem bo to dopiero początek i jak tylko okres skończę to będziemy znów próbowali :)
14 lata 5 miesiąc temu #33889 przez Madzia89862
aj ale jak to mowia w kupie zawsze razniej:)a zal sie dziewczyno jesli tylko masz ochote:)po to jestesmy:)
14 lata 5 miesiąc temu #33891 przez MagdaM
Ja jestem, czytam, ale sie nie odzywam bo jakos taka niepisata jestem...
Jesien za oknem i wogole... Malo co sie uklada :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży