BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #306749 przez Mirella
@nulka napisała:

Mirella teoretyzuję bo wg norm Bhcg jeszcze nie jest źle

no właśnie mnie też sie wydaje że beta jeszcze daje nadzieję z tego co w necie widziałam... chyba jutro odpalę lapa wcześniej niż zwykle ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #306788 przez Agusia83
Alez mi smutno....Emka, trzymaj sie kochana...moze faktycznie jeszcze sie okaze rano na usg, ze pecherzyk gdzies sie schowal...

a pamietacie dziewczyny jaka ostatnio bete miala Emka?

Aguska...trzymam kciuki za Ciebie!
12 lata 10 miesiąc temu #306806 przez Aguska23
Agusia83 dziękuję i Wszystkim Wam też dziękuję :) będę na bieżąco informować jak rozwija się sytuacja. Na razie nie będę już testu robić. Poczekam do piątku, i albo zrobię z moczu albo od razu betę. Chyba, że się pojawi @. Jakoś nie chce mi się kasy wydawać na te testy wcześniej :P
12 lata 10 miesiąc temu #306817 przez Mirella
Aguśka do piątku? O matko..... ależ wystawiasz naszą cierpliwość na próbę ;)
12 lata 10 miesiąc temu #306818 przez bidol
Emcia - trzymam :kiss: :kiss: :kiss:

Aguśka - za Ciebie też trzymam. I nie chce Cię nakręcać, ale objawy tekie typowe jak dla II :)
12 lata 10 miesiąc temu #306824 przez Aguska23
Mirella swoją też :P

Bidol obym tylko sama siebie nie wkręcała, że objawy mam. Pamiętacie już raz tak miałam, tylko tym razem było łykanie dupka na skrócenie cyklu.
12 lata 10 miesiąc temu #306836 przez bidol
Aguska23 napisał:

Bidol obym tylko sama siebie nie wkręcała, że objawy mam. Pamiętacie już raz tak miałam, tylko tym razem było łykanie dupka na skrócenie cyklu.

Kochana nie Ty jedna :woohoo: a co do testów to w szpitalu była taka dziewczna która była w 7 tygodniu ciąży i testy (siusiane) nie wykazywały jej. Dopiero w Becie wyszło - a ja myślałam że takie historie na TLC lecą ;)
12 lata 10 miesiąc temu #306842 przez Aguska23
Świetnie :P kręćka można dostać :P
12 lata 10 miesiąc temu #306849 przez @nulka
bidol napisał:

Aguska23 napisał:

Kochana nie Ty jedna :woohoo: a co do testów to w szpitalu była taka dziewczna która była w 7 tygodniu ciąży i testy (siusiane) nie wykazywały jej. Dopiero w Becie wyszło - a ja myślałam że takie historie na TLC lecą ;)

też tak uważam ;)
ja mam co miesiąc przed @ jakieś "szczególne" objawy. JUż nawet przestałam o tym pisać bo aż śmieszne B).
To naturalne że jak się na coś czeka to się jest bardziej czujnym, a jak na ciążę no się wsłuchuje w swój organizm. Póki się nie starałam to nie czułam kiedy mam @ dostać i wogóle że mam jakiś cykl!!! :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #306858 przez Aguska23
Więc czekam...
12 lata 10 miesiąc temu #306863 przez gosiak
Emka :kiss: czekam do jutra na dobre wieści, nie może być inaczej :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306907 przez Lacrijka
Emka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Bezie dobrze !! Musi byc ! Dawaj szybko znaka co dzis tam u Was :kiss: :kiss: :kiss:

@nulka, Gosiak - uaktualnilam Was na meldunku (ściągnęłam ze Skarbka ;) ) A teraz gifty :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306910 przez anuskka
Wiadomosc od Ann-sunshine O 17.05, silami natury, 10 pkt, 3420 gram i 54 cm. Odezwe sie z domu
12 lata 10 miesiąc temu #306911 przez Lacrijka
anuskka napisał:

Wiadomosc od Ann-sunshineO 17.05, silami natury, 10 pkt, 3420 gram i 54 cm. Odezwe sie z domu

SUPER!!!! GRATULACJE !!! WITAMY MARTUSIE !!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #306912 przez mesy
Lacra o dobrze że zmieniłaś meldunek bo zapomniałam całkiem o nim :P

''Wiadomosc od Ann-sunshineO 17.05, silami natury, 10 pkt, 3420 gram i 54 cm. Odezwe sie z domu''

Gratulację :)

Emka dawaj znać jak u ciebie !
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży