- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #307116 przez nikusia1988
Patrzcie jakie to dziecko ma czuprynke
www.pudelek.pl/artykul/38209/beyonce_i_j...li_coreczke_zdjecia/
www.pudelek.pl/artykul/38209/beyonce_i_j...li_coreczke_zdjecia/
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307131 przez nikusia1988
Majówka no niby tak... widziałaś jej niby brzuch ciążowy wymiętolony?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307142 przez Majowka
Aa, czyli o surogatce to tylko plotki....faktycznie dziwnie to wygladalo, ale moze sukienka tak sie ulozyla, nie wiem...
Zeby uwierzyc musialabym miec wiecej przykladow....
Z drugiej strony ciezko mi sobie wyobrazic, Ze gwiazda tego pokroju cala ciaze oszukuje i udaje ze jest w ciazy....
Zeby uwierzyc musialabym miec wiecej przykladow....
Z drugiej strony ciezko mi sobie wyobrazic, Ze gwiazda tego pokroju cala ciaze oszukuje i udaje ze jest w ciazy....
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307146 przez nikusia1988
Mesy niekoniecznie ściema... Facet który kiedyś był kobieta a sie zrobil na faceta i ma wszystkie narządy kobiece to może zajść normalnie w ciążę
Mi się też wydaje że surogatka bo cały oddział zamknęli i nikogo nie wpuszczali czyli coś kombinowane było...
Mi się też wydaje że surogatka bo cały oddział zamknęli i nikogo nie wpuszczali czyli coś kombinowane było...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 10 miesiąc temu #307147 przez Mirella
No dobra, najpierw niemiłe potem się będę cieszyć Vifi, kurcze, wiesz że Cię lubię, kibicuję z całej siły i w ogóle, ale za tekst "może ja nie zasługuję" to już nie palnięcie ale ebnięcie się należy!!!!!!!!!!! Słonko, nikt nie obiecywał że będzie łatwo i słowa dotrzymał, ale też nikt nie powiedział że się nie uda i tego się trzymaj, ja wiem że się uda
Emka, no pół kamienia z serca poleciało, poniedziałek szybko leci to jakoś do jutra wytrzymam No ale jak jest pęcherzyk to chyba dobrze jest? Znaczy że nie poroniłaś. No to czekamy na kolejną betkę, ja obstawiam że urośnie, a Wy?
Ann, gratuluję i buziakuję jak nie wiem co
Insomnia, a co się tak zakamuflowałaś z tymi urodzinami? Ja Ci nie żałuję, tuzina szkrabów od razu
Nikusia, i tak trzymać, nie ten cykl to następny, albo jeszcze następny, inaczej idzie zwariować.
Joanna, ale trafiłaś! Witaj wśród najbardziej zakręconych staraczek w całym necie w pakiecie dostajesz mega wsparcie, mega wiedzę, i mega rozrywkę.
No ja też powoli o wiośnie 2013 zaczynam myśleć, jakoś mi się nie uśmiecha poród późną jesienią, ale na wiosnę za rok to Duśĸa już 4 lata będzie miała, nie tak miało być... A może miało tylko ja myślałam inaczej?
Wczoraj mi wpadło w oko takie zdanko: "Pan Bóg wymyślił czas żeby wszystko nie wydarzyło się w jednej chwili"
Może niedokładnie zacytowałam ale jakoś tak to szło, nie wiem gdzie to widziałam, może nawet tu, nie mam pojęcia, samo w sobie bardzo mi się podoba, coś w tym jest...
Emka, no pół kamienia z serca poleciało, poniedziałek szybko leci to jakoś do jutra wytrzymam No ale jak jest pęcherzyk to chyba dobrze jest? Znaczy że nie poroniłaś. No to czekamy na kolejną betkę, ja obstawiam że urośnie, a Wy?
Ann, gratuluję i buziakuję jak nie wiem co
Insomnia, a co się tak zakamuflowałaś z tymi urodzinami? Ja Ci nie żałuję, tuzina szkrabów od razu
Nikusia, i tak trzymać, nie ten cykl to następny, albo jeszcze następny, inaczej idzie zwariować.
Joanna, ale trafiłaś! Witaj wśród najbardziej zakręconych staraczek w całym necie w pakiecie dostajesz mega wsparcie, mega wiedzę, i mega rozrywkę.
No ja też powoli o wiośnie 2013 zaczynam myśleć, jakoś mi się nie uśmiecha poród późną jesienią, ale na wiosnę za rok to Duśĸa już 4 lata będzie miała, nie tak miało być... A może miało tylko ja myślałam inaczej?
Wczoraj mi wpadło w oko takie zdanko: "Pan Bóg wymyślił czas żeby wszystko nie wydarzyło się w jednej chwili"
Może niedokładnie zacytowałam ale jakoś tak to szło, nie wiem gdzie to widziałam, może nawet tu, nie mam pojęcia, samo w sobie bardzo mi się podoba, coś w tym jest...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307156 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Oooooo ja!!!!!!!!!!!!!! Żele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj robiłam teścik i po pregnylu juz prawie śladu nie ma.. Syski dokuczaja i leje sie ze mnie jak nawet nigdy przed owu... Świat oszalał !!
mesy no dla mnie to też nemożliwe ale z ciekawości chyba popatrze bo pokazali to tak jakby na prawde tak było
Lacra zabił mnie Twój emot i se go skopiowałam do mojego tajnego foldera a co w pudełku jest jajco kinderowe i żele
Oooooo ja!!!!!!!!!!!!!! Żele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj robiłam teścik i po pregnylu juz prawie śladu nie ma.. Syski dokuczaja i leje sie ze mnie jak nawet nigdy przed owu... Świat oszalał !!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...