BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307101 przez gosiak
Lacruś dzięki za aktualizacje meldunku :kiss:

Emka, ciesze się strasznie że jeszcze jest nadzieja, zaciskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

ann Gratuluję i witam naszą kolejną staraczkową dzidzie :kiss:

Inso spóźnione ale szczere Najlepsze życzenia urodzinowe

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #307107 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacruś dzięki za aktualizacje meldunku :kiss:

Emka, ciesze się strasznie że jeszcze jest nadzieja, zaciskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

ann Gratuluję i witam naszą kolejną staraczkową dzidzie :kiss:

Inso spóźnione ale szczere Najlepsze życzenia urodzinowe

nie ma dziekuje, mowiłam ze gifty maja byc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307122 przez gosiak
Lacra plose baldzo

a i jeszcze masz budziaka

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #307123 przez Majowka
To ona nie urodzila tylko surogatka?!? :ohmy:
Dzidzia sliczna! Podobna do mamusi :)
12 lata 10 miesiąc temu #307130 przez gosiak
dziewczyny a dziś ma na jedynce o 22.05 lecieć dokument co facet w ciąży był :ohmy: B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #307131 przez nikusia1988
Majówka no niby tak... widziałaś jej niby brzuch ciążowy wymiętolony? :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307137 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacra plose baldzo

a i jeszcze masz budziaka

nooooo, jeszcze @nulka.. Raz, raz, raz :laugh:

A co jest we pudle ??
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #307142 przez Majowka
Aa, czyli o surogatce to tylko plotki....faktycznie dziwnie to wygladalo, ale moze sukienka tak sie ulozyla, nie wiem...
Zeby uwierzyc musialabym miec wiecej przykladow.... :laugh:
Z drugiej strony ciezko mi sobie wyobrazic, Ze gwiazda tego pokroju cala ciaze oszukuje i udaje ze jest w ciazy....
12 lata 10 miesiąc temu #307144 przez mesy
nikusia a ja byłam przekonana że to ona urodziła to dziecko ...

gosiak nawet tego nie oglądam :lol: bo to pewnie jakaś ściema tak jak kiedyś w tvn w rozmowach w toku było :P
12 lata 10 miesiąc temu #307146 przez nikusia1988
Mesy niekoniecznie ściema... Facet który kiedyś był kobieta a sie zrobil na faceta i ma wszystkie narządy kobiece to może zajść normalnie w ciążę :)

Mi się też wydaje że surogatka bo cały oddział zamknęli i nikogo nie wpuszczali czyli coś kombinowane było... ;)
12 lata 10 miesiąc temu #307147 przez Mirella
No dobra, najpierw niemiłe potem się będę cieszyć ;) Vifi, kurcze, wiesz że Cię lubię, kibicuję z całej siły i w ogóle, ale za tekst "może ja nie zasługuję" to już nie palnięcie ale ebnięcie się należy!!!!!!!!!!! Słonko, nikt nie obiecywał że będzie łatwo i słowa dotrzymał, ale też nikt nie powiedział że się nie uda i tego się trzymaj, ja wiem że się uda :)

Emka, no pół kamienia z serca poleciało, poniedziałek szybko leci to jakoś do jutra wytrzymam ;) No ale jak jest pęcherzyk to chyba dobrze jest? Znaczy że nie poroniłaś. No to czekamy na kolejną betkę, ja obstawiam że urośnie, a Wy?

Ann, gratuluję i buziakuję jak nie wiem co :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia, a co się tak zakamuflowałaś z tymi urodzinami? Ja Ci nie żałuję, tuzina szkrabów od razu :) :kiss: :kiss: :kiss:

Nikusia, i tak trzymać, nie ten cykl to następny, albo jeszcze następny, inaczej idzie zwariować.

Joanna, ale trafiłaś! :lol: Witaj wśród najbardziej zakręconych staraczek w całym necie :lol: w pakiecie dostajesz mega wsparcie, mega wiedzę, i mega rozrywkę.

No ja też powoli o wiośnie 2013 zaczynam myśleć, jakoś mi się nie uśmiecha poród późną jesienią, ale na wiosnę za rok to Duśĸa już 4 lata będzie miała, nie tak miało być... A może miało tylko ja myślałam inaczej?

Wczoraj mi wpadło w oko takie zdanko: "Pan Bóg wymyślił czas żeby wszystko nie wydarzyło się w jednej chwili"

Może niedokładnie zacytowałam ale jakoś tak to szło, nie wiem gdzie to widziałam, może nawet tu, nie mam pojęcia, samo w sobie bardzo mi się podoba, coś w tym jest...
12 lata 10 miesiąc temu #307148 przez gosiak
mesy no dla mnie to też nemożliwe ale z ciekawości chyba popatrze bo pokazali to tak jakby na prawde tak było :lol:

Lacra zabił mnie Twój emot i se go skopiowałam do mojego tajnego foldera :lol: :lol: a co w pudełku jest jajco :lol: kinderowe i żele :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307156 przez Lacrijka
gosiak napisał:

mesy no dla mnie to też nemożliwe ale z ciekawości chyba popatrze bo pokazali to tak jakby na prawde tak było :lol:

Lacra zabił mnie Twój emot i se go skopiowałam do mojego tajnego foldera :lol: :lol: a co w pudełku jest jajco :lol: kinderowe i żele :lol:

Oooooo ja!!!!!!!!!!!!!! Żele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj robiłam teścik i po pregnylu juz prawie śladu nie ma.. Syski dokuczaja i leje sie ze mnie jak nawet nigdy przed owu... Świat oszalał !!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307159 przez @nulka
Lacriiiiiii bardzo dziękujemy (ja i fasolka buuuuuuhahaaaaaaaaaaa)

za te porządki, kiedyś ja się tym zajmowałam ale mi sie znudziło :P
i za to że jesteś pracowita dostaniesz 2 gifty
jajo i koszulkę firmową
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby