BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #307012 przez chłopek
no mesy ma racje tylko czekac
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #307030 przez Joanna-Rona
Cześć Kochane :kiss:

Zameldowałam się już jako staraczka. A teraz chciałam się przywitać z Wami :)

Zdecydowaliśmy sie z mężem na drugie Maleństwo. Zaczynamy się starać od tego miesiąca jak tylko pojedzie wiecie "kto" .

Moja Ala ma już prawie półtora roku. Ja mam prace na której specjalnie mi nie zależy więc o tyle łatwiej mi pójdzie żeby z niej chwilowo zrezygnować bo myślę że zostanę w domku z dzieciakami pewnie z trzy lata :) A potem poszukam nowej pracy, albo zaczne pracować w firmie męża :) Choć różne opinie słyszałam na temat takiej współpracy :laugh:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #307031 przez mesy
Joanna witaj :) dobrze trafiłaś tu się nudzić nie będziesz :laugh: non stop się coś dzieje :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307052 przez Insomnia
Emka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno :kiss: :kiss: Wierzę, że wszystko będzie dobrze :kiss: :kiss:
Ann gratuluję :woohoo: :woohoo: I witam moją imienniczkę na świecie :lol: :lol: I to jeszcze w tym samym dniu :lol: :lol:
Joanna-Rona witaj :lol: :lol: mamy nową staraczkę :lol: :lol: :lol:

Wczoraj dostałam @ w prezencie urodzinowym i tak mi dała popalić że szok

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307054 przez emka
Hej wspieraczki :)
BYłam na usg i pęcherzyk sie znalazł, ale jest mały... ;) Dziś nic nie zdecydują, chcą jeszce raz jutro bete zbadać... hmm nie chce sie nakręcać pozytywnie, bo lekarz powiedział ze nie wygląda to ciekawie... Tylko jeszcze dzień dłuzej tu poleżę :angry: Ale moja Wikula ma mnie dziś odwiedzić... już nie mogę sie doczekać...

TRzymam kciuki za Was!!!

Inso 100 lat! i dzieciaków pół tuzina :) :woohoo:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #307056 przez mesy
emka ale jest nadzieja to się liczy !!! Trzymaj się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #307060 przez Insomnia
Emka leż, nie ruszaj się i jak coś to wołaj basen :lol: :silly: Ulżyło mi ale dalej zaciskam kciuki :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 10 miesiąc temu #307062 przez Aguska23
Emka dalej zaciskam kciuki i przytulam.

U mnie po staremu :P a teraz w pracy mi się tak dłuży, że szok
12 lata 10 miesiąc temu #307064 przez mesy
Aguska no oby franca nie przylazła :P :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #307065 przez agnesssa
Witaj Joanna :woohoo: Z dziewczynami czas staraczkowy szybciej leci, dobrze trafiłaś, a ja Ci życzę powodzenia :woohoo:

Emka zaciskam kciuki z całych sił, trzeba się mocno modlić, a wszystko będzie dobrze, musi być :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia spóźnione ale są :lol: :lol: Wszystkiego naj naj naj, a najjjjbardziej dwóch kreseczek :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307085 przez Majowka
Emka, cudowna wiadomosc! :kiss: Trzymam kciuki za kolejna bete!!!!

Inso, zycze Ci kochana 2 kreseczek w nastepnym cyklu!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #307093 przez ViFi
agnesssa napisał:

Vifi a jak u Ciebie?? @ nadal nie ma :unsure: :kiss:

Dziś 30dc plamienie brunatne ale narazie spokój nie nakręcam się.... siły juz brak 21cykl starań po stracie... w marcu minie 2lata (umówiona wizyta na marzec) wczoraj brzuch bolałajak na @, troche piersi....
czemu to takie trudne.... moze nie zasługuje .... wiem jakby mój eM chciał....a tu nic....
:( łzy się same cisna do oczu....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #307096 przez Aguska23
ViFi napisał:

agnesssa napisał:

Vifi a jak u Ciebie?? @ nadal nie ma :unsure: :kiss:

Dziś 30dc plamienie brunatne ale narazie spokój nie nakręcam się.... siły juz brak 21cykl starań po stracie... w marcu minie 2lata (umówiona wizyta na marzec) wczoraj brzuch bolałajak na @, troche piersi....
czemu to takie trudne.... moze nie zasługuje .... wiem jakby mój eM chciał....a tu nic....
:( łzy się same cisna do oczu....

Kochana domyślam się, że nie jest Ci łatwo. Te czekanie naprawdę nie jest łatwe. Na pewno zasługujesz i zostaniesz mamą. :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #307097 przez @nulka
juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , jeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!

Same dobre wieści z rana :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!
1. Emulka leż, leż i leż :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
2. Ann brawo!!! dałaś radę, Martusia witaj :kiss:
3. pojawiła się nowa staraczka huuraaa- coś się ruszyło, same widzicie że jak są pozytywne fluidy na forum to i wszystko idzie jak trzeba, ku dobremu :blink:
witaj i się rozgość Joanna

Inso i Nikusia za 2 tygodnie nowa nadzieja :kiss: a pierwszy dzień @ to pierwszy dzień ciąży :P (szkoda tylko że te moje ciąże trwają 28 dni :S )

Aguska czekam na rozwój sytuacjon B)

tak poprawiłyście mi humor że Wam napisze jakie mam od 3 dni objawy :lol: :silly:
po pierwsze i ostatnie bolą mnie cycki i stawają mi dęba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
po uprzednim mrowieniu hahaha :laugh:
wczoraj miałam zawroty głowy :S :S , jak tak dalej pójdzie to jutro zacznę chyba gniazdo wić gdzieś w kącie chaty :huh: :huh: :huh: :S :S :cheer: :cheer: :P :angry:
chłopek remonty to jest to co lubię najbardziej :)
ViFi :kiss: nagroda jest bezcenna, warto przeżyć nawet tysiąc rozczarowań. A nadzieja to to co trzyma człowieka w pionie

i jeszcze kawał z dedykacją dla Emki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i dzień dobry w tak pięknie rozpoczęty poniedziałek :)
12 lata 10 miesiąc temu #307099 przez ViFi
emka napisał:

Hej wspieraczki :)
BYłam na usg i pęcherzyk sie znalazł, ale jest mały... ;) Dziś nic nie zdecydują, chcą jeszce raz jutro bete zbadać... hmm nie chce sie nakręcać pozytywnie, bo lekarz powiedział ze nie wygląda to ciekawie... Tylko jeszcze dzień dłuzej tu poleżę :angry: Ale moja Wikula ma mnie dziś odwiedzić... już nie mogę sie doczekać...

TRzymam kciuki za Was!!!

Inso 100 lat! i dzieciaków pół tuzina :) :woohoo:

dołaczam sie do zyczen

Jaką miałaś bete z 04-02 1400
miałaś robić ale nic nie pisałaś
wczoraj 12-02 2200

A może ma tu wpływ przeziębienie twojej małej i osłabiło maleństwo? Co dostałaś? Luteine czy duphaston? A może luteine dopochwowo? Teraz będą czekać na serduszko...???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży