- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Sasetka_88
- Gość
Nie ma żadnej dziołszki co by mi podpowiedziała ztymi tabletkami anty:) bo jkuż 1 wzięłam .. a nie chcę dostać @ na weselu, bo to jest nie wygodne:(
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
No ja jestem tego samego zdania co Mesy ja bym się nie przejmowała tym, że na czyimś weselu dostaniesz @, moja kumpela dostała w dzień swojego ślubu i przeżyła bez problemów. Jeżeli starasz się o dziecko to nie powinnaś mieszać w swojej gospodarce hormonalnej, a takie branie tabletek anty od połowy cyklu wg mnie jest całkowicie bez sensu. A Tobie Sasetka do gin polecił
Ja również się podpisuję pod słowami Mesy i Agnessy. Lepiej się odpowiednio zabezpieczyć i może załoźyć coś wygodniejszego niż faszerować się hormonami. Szczególnie, że staracie się o dziecko. Ja wiele razy byłam już z moją @ na weselu i da się przeżyć
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bidolku piękny brzuszek
Kajo bardzo dobrze że dałaś ten adres stronki o lekarzach z tego co przeczytałam to jeszcze bardziej mnie utwierdziło żeby zmienić lekarza
Hej Sylwka No ja zawsze sprawdzam opinie, nawet jeżeli nie wszsytkie sa prawdziwe to cos w tym jest. Szczególnie jak moja mamusia chorowała to się nią posiłkowałam.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pokazałam to mamie co o nim piszą to stwierdziła że ona mówiła że to jest debil i od razu poleciała tacie zdać relacje teraz to naprawdę nikt mnie nie puści do niego dziewczyny opisały praktycznie to co u mnie wystąpiło nie poznaje pacjentek i w przypadku problemów znika tylko jak ktoś z rodziny był u mnie to wtedy milutki jak z wizytą był
No widzisz, to wpisz sobie Twoje miasto, zaznacz specjalizację ginekologia i jak zrobisz szukaj to na początku listy będą Ci, którzy mają najlepsze noty. Mój ginek ma prawie 100% Ale ważniejsze jest co ludzie piszą i to się przynajmniej u mnie prawie zawsze zgadza.
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tylko u mnie chyba trochę więcej przytulanek było Ale liczy się jakość nie ilość
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Ja gotuję rosół, tak mi się chce
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poczęstowałabym Cię, bo wczoraj ugotowałam:)sasetka z tego co kiedyś widziałam Twoje wykresy sa pokrzywione i masz rozregulowany nawet bez Tabsów, więc ja wolała bym z ciotką iśc na wesele niżeli potem pół roku walczyć z regulacją cyklu co utrudnia trafienie w owulkę a Tym samym ze "zrobieniem" dzidka...jak Twoja ginka kazała iść M do uro to idź nie zaszkodzi my nie możemy Ci powiedzieć żeby nie szedł bo nie jesteśmy lekarzami! mój M miał z ilościa problem to jedna ginka poradziła iść do uro. ale tylko dlatego że Ona się nie zna na nasieniu, więc jeszcze poradziłam się drugiej ginki i powiedziała że z takimi wynikami to nie ma co po urol. latać bo i tak przepisze tylko witaminy bo nie jest żle, więc wzmacnia się salfazinem i macą.
Ja gotuję rosół, tak mi się chce
Sylwka mam nadzieję, że to wynik tego wcześniejszego wstania Musiałam mojego M podrzucic na lotnisko. Zobaczymy jak jutro będzie
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1