BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #345884 przez Sasetka_88
Ehh .. Masakra :( mąż się trochę załamał:( Zaraz do nich zadzwonię i się zapytam. Mój gin jest ok, lubie go :)

Nie ma żadnej dziołszki co by mi podpowiedziała ztymi tabletkami anty:) bo jkuż 1 wzięłam .. a nie chcę dostać @ na weselu, bo to jest nie wygodne:(
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #345886 przez mesy
Sasetka moim zdaniem faszerowanie się hormonami na własne życzenie jest bez sensu możesz sobie trochę namieszać z tymi hormonami w organizmie a teraz jak się staracie to raczej jest nie potrzebne .
12 lata 8 miesiąc temu #345894 przez agnesssa
No ja jestem tego samego zdania co Mesy ja bym się nie przejmowała tym, że na czyimś weselu dostaniesz @, moja kumpela dostała w dzień swojego ślubu i przeżyła bez problemów. Jeżeli starasz się o dziecko to nie powinnaś mieszać w swojej gospodarce hormonalnej, a takie branie tabletek anty od połowy cyklu wg mnie jest całkowicie bez sensu. A Tobie Sasetka do gin polecił :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345905 przez Kajo
agnesssa napisał:

No ja jestem tego samego zdania co Mesy ja bym się nie przejmowała tym, że na czyimś weselu dostaniesz @, moja kumpela dostała w dzień swojego ślubu i przeżyła bez problemów. Jeżeli starasz się o dziecko to nie powinnaś mieszać w swojej gospodarce hormonalnej, a takie branie tabletek anty od połowy cyklu wg mnie jest całkowicie bez sensu. A Tobie Sasetka do gin polecił :unsure:

Ja również się podpisuję pod słowami Mesy i Agnessy. Lepiej się odpowiednio zabezpieczyć ;) i może załoźyć coś wygodniejszego ;) niż faszerować się hormonami. Szczególnie, że staracie się o dziecko. Ja wiele razy byłam już z moją @ na weselu i da się przeżyć:)
12 lata 8 miesiąc temu #345909 przez sylwka727
Bidolku piękny brzuszek

Kajo bardzo dobrze że dałaś ten adres stronki o lekarzach :) z tego co przeczytałam to jeszcze bardziej mnie utwierdziło żeby zmienić lekarza

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #345912 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Bidolku piękny brzuszek

Kajo bardzo dobrze że dałaś ten adres stronki o lekarzach :) z tego co przeczytałam to jeszcze bardziej mnie utwierdziło żeby zmienić lekarza

Hej Sylwka :) No ja zawsze sprawdzam opinie, nawet jeżeli nie wszsytkie sa prawdziwe to cos w tym jest. Szczególnie jak moja mamusia chorowała to się nią posiłkowałam. :)
12 lata 8 miesiąc temu #345916 przez sylwka727
Pokazałam to mamie co o nim piszą to stwierdziła że ona mówiła że to jest debil i od razu poleciała tacie zdać relacje teraz to naprawdę nikt mnie nie puści do niego ;) dziewczyny opisały praktycznie to co u mnie wystąpiło nie poznaje pacjentek i w przypadku problemów znika :angry: tylko jak ktoś z rodziny był u mnie to wtedy milutki jak z wizytą był :dry:

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #345920 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Pokazałam to mamie co o nim piszą to stwierdziła że ona mówiła że to jest debil i od razu poleciała tacie zdać relacje teraz to naprawdę nikt mnie nie puści do niego ;) dziewczyny opisały praktycznie to co u mnie wystąpiło nie poznaje pacjentek i w przypadku problemów znika :angry: tylko jak ktoś z rodziny był u mnie to wtedy milutki jak z wizytą był :dry:

No widzisz, to wpisz sobie Twoje miasto, zaznacz specjalizację ginekologia i jak zrobisz szukaj to na początku listy będą Ci, którzy mają najlepsze noty. Mój ginek ma prawie 100% ;) Ale ważniejsze jest co ludzie piszą i to się przynajmniej u mnie prawie zawsze zgadza.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345926 przez Kajo
Sylwka porównuje nasze wykresy na skarbmamy i mamy w tym samym dniu 1 dzień fl, to znaczy nie w dniu cyklu, ale tygodnia:) Tylko u Ciebie jakoś ładniej tempka do góry idzie. Tak równomiernie ;)
Tylko u mnie chyba trochę więcej przytulanek było ;) Ale liczy się jakość nie ilość :woohoo:
12 lata 8 miesiąc temu #345928 przez gosiak
sasetka z tego co kiedyś widziałam Twoje wykresy sa pokrzywione i masz rozregulowany nawet bez Tabsów, więc ja wolała bym z ciotką iśc na wesele niżeli potem pół roku walczyć z regulacją cyklu co utrudnia trafienie w owulkę a Tym samym ze "zrobieniem" dzidka...jak Twoja ginka kazała iść M do uro to idź nie zaszkodzi my nie możemy Ci powiedzieć żeby nie szedł bo nie jesteśmy lekarzami! mój M miał z ilościa problem to jedna ginka poradziła iść do uro. ale tylko dlatego że Ona się nie zna na nasieniu, więc jeszcze poradziłam się drugiej ginki i powiedziała że z takimi wynikami to nie ma co po urol. latać bo i tak przepisze tylko witaminy bo nie jest żle, więc wzmacnia się salfazinem i macą.

Ja gotuję rosół, tak mi się chce :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #345929 przez sylwka727
Kajo chyba właśnie znalazłam dobrego lekarza :) w każdym bądź razie zamierzam do niego w razie w iść :) Tobie też tempka ładnie rośnie tylko teraz był spadek przez to że o innej porze mierzyłaś a 2,5 h to duża różnica

Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #345932 przez chłopek
oglądam rozmowy w toku ale te babki to kretynki
12 lata 8 miesiąc temu #345933 przez Kajo
gosiak napisał:

sasetka z tego co kiedyś widziałam Twoje wykresy sa pokrzywione i masz rozregulowany nawet bez Tabsów, więc ja wolała bym z ciotką iśc na wesele niżeli potem pół roku walczyć z regulacją cyklu co utrudnia trafienie w owulkę a Tym samym ze "zrobieniem" dzidka...jak Twoja ginka kazała iść M do uro to idź nie zaszkodzi my nie możemy Ci powiedzieć żeby nie szedł bo nie jesteśmy lekarzami! mój M miał z ilościa problem to jedna ginka poradziła iść do uro. ale tylko dlatego że Ona się nie zna na nasieniu, więc jeszcze poradziłam się drugiej ginki i powiedziała że z takimi wynikami to nie ma co po urol. latać bo i tak przepisze tylko witaminy bo nie jest żle, więc wzmacnia się salfazinem i macą.

Ja gotuję rosół, tak mi się chce :silly:

Poczęstowałabym Cię, bo wczoraj ugotowałam:) ;)
Sylwka mam nadzieję, że to wynik tego wcześniejszego wstania :( Musiałam mojego M podrzucic na lotnisko. Zobaczymy jak jutro będzie :unsure:
12 lata 8 miesiąc temu #345935 przez Kajo
chłopek napisał:

oglądam rozmowy w toku ale te babki to kretynki

Ja też ogłądam, ale odkąd się dowiedziałam, że to wszsytko to jedna wielka ściema to już mi się mniej podoba. ;) Ale fakt dziwne kobiety, o ile to prawda :)
12 lata 8 miesiąc temu #345937 przez chłopek
aha, ja to żadko ogladam bo wiecej sie wkurzam jak ogladam
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży