- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzieki Lacrijka, słyszałam, że farby loreal są dobre. Mnie obojętnie jaka to będzie byleby pokryła te cholerne siwusy.Palett nie farbujcie wlosów !!! Zre włosy jak sto uji !!!! Ja sobie chwalę te farby Sayos (chyba tak sie to pisze) albo Garnier (ta w czerwonychopakowaniach) Sa delikatne i maja fajne kolorki
A jak z farbowaniem w ciąży? totalnie zakazane czy można cosik zrobić?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Palett nie farbujcie wlosów !!! Zre włosy jak sto uji !!!! Ja sobie chwalę te farby Sayos (chyba tak sie to pisze) albo Garnier (ta w czerwonychopakowaniach) Sa delikatne i maja fajne kolorki
no mi zeżarło, ołysiałam troche i w ogóle poniszczyło mnie kudły..a z Garniera jeszcze nie robiłam musze polukać co mają z brązów..
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lacrijka napisał:
Palett nie farbujcie wlosów !!! Zre włosy jak sto uji !!!! Ja sobie chwalę te farby Sayos (chyba tak sie to pisze) albo Garnier (ta w czerwonychopakowaniach) Sa delikatne i maja fajne kolorki
no mi zeżarło, ołysiałam troche i w ogóle poniszczyło mnie kudły..a z Garniera jeszcze nie robiłam musze polukać co mają z brązów..
To kupie Garniera, bo nie mogę na siebie patrzeć i jutro farbowanko
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
KAJO,jeśli mogę doradzić Na farby trzeba wziąć poprawkę. Jeśli chcesz średni brąz ,kup najlepiej ciemny blad. Przy farbowaniu zawsze kolor wychodzi ciemniejszy niż wskazuje na to nazwa.
No własnie tak wykombinowałam czytając te różne porady fryzjerskie jedyne czego się obawiam, to że ciemny blond nie pokryje siwusów. Ale nic jak już będę cała siwa to zrobię się na blondynę.
Nie tylko moją oznaką starości są siwe włosy również moja pamięć pozostawia wiele do życzenia. Od jutra ginek przepisał mi luteinę dopochwowo (wpsomniałam o tym spadku tempki i tak jak mi doradzałyscie zasugerowałam ginkowi problem z progesteronem
Ale oczywiście recepta lezy sobie na stole. Mam nadzieję, że te luteinę dostanę od razu, bo mam już brać od rana....Brał ktoś luteinę dopochwowo, to lek gotowy czzy robiony?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A w ciąży lepiej farbować farbami bez amoniaku ale znam też osoby które farbowały normalnymi farbami i odrosty im nie łapały
A madziaska ma absolutną rację ja już tyle farb przerobiłam że masakra ostatnio robiłam ciemny blond z garniera i wyszedł mi brąz i odrosty złapały a miałam ciemne więc na te twoje siwki na pewno złapie farba no ale niestety źle się czułam w tym brązie i wróciłam do jasnych włosów
agnesssa ale ten czas zapitala masz już 18 tydzień szok a pamiętam jeszcze jak testa tu wkleiłaś
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Na drugi tydzień sie wybieram na odrosty ciekawe jak załapię. Zaczyna sie zcas imprez u nas. Za tydzień urodziny kuzyniaka i mojego taty, potem za 2 tyg. roczek chrześniaka emka 1 maj rocznica ślubu nasza, urodziny bratowej teścia. Czerwiec wesele kolegi i lipiec i sierpień wesele kuzyna emek już płacze , bo nienawidzi takich imprez, a ja już łapki zacieram ile kiecek trza kupić oj joj hehe conajmniej 2 sukienki. Bo na to pierwsze wesele pójdę w starej, nikt mnie w niej tam nie widział, nawet nie znam tego emka kolegi za bardzo takze spoko
mesy bocię palnem akurat mam cos twardego pod ręką takze nie marudz, zamawiaj bociana u mnie, wczoraj jeden mi sie pod koło wpierdzielił koło łąki se wylądował na środku ulicy i se patrzy .. ja się drze zeby zlazł, ale nie rozumiał chyba musiał przychamować i spierdzielił na moją łąkę
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kupiłam rano tę luteinę i juz sobie zapodałam. Jakoś dużo tego mi kazał brać. Rano 2 tab i wieczorem też 2, ale nic będe robić jak polecił. Oczywiście moja skleroza nie zna granić, zapomniałam kupić tę farbę, więc dziś znowu będę patrzeć na te okropne siwuski. Ale mówiłam , że mam postępującą sklerozę
Wiecie co u mnie jakaś tendencja spadkowa z tą tempką.
Tylko dziwne jest to i podzielę się z Wami moimi uwagami na temat ilości mierzenia i termometrów.
Pierwsze mierzenie pokazało 36.80, zmierzyłam ponownie i było już 36.88 , wzięłam inny termometr, który wykazał 37.00 o zgrozo
Musicie się przyzwyczaić, że ja będę często dosyć dziwnym przypadkiem jeśli chodzi o jakiekolwiek normy zawsze coś muszę wykombinować
Dzięki za podpowiedzi co do farb, zdecydowałam się na Loreala.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
jeśli chodzi o farby do włosów...oj ja to już chyba wypróbowałam wszystkie byłam blondynką,szatynką brunetką...nawet czerwone wlosy miałam...A pierwsze siwe włosy zobaczylam u siebie w wieku 18 lat..wiec teraz mając 30 jestem juz przyzwyczajona. najlepsze farby dla mnie to z garnier i wellaton czy jakoś tak i oczywiscie o jeden ton jasienjszy trzeba kupic.
a teraz na temat wątku za tydzien mam dostac @ a juz powoli mam oznaki że przyjdzie... piersi i dól brzucha pobolewa... znowu się nie uda... ale to nie pierwszy raz przeciez.