- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
wczoraj się pokłociłam z chłopem...zresztą cięzko to nazwać kłótnią...obraziłam się i tyle.Nie będę z nim rozmawiać dopóki nie zrozumie.jadę do rodziców dzisiaj...a niech sobie siedzi sam... skoro koledzy i wujek mu wystarczają.tak naorawdę to problem tkwi dużo głębiej...ale nie mam sił już do tego wracac...
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
Majówka pięknie wyglądasz!!!
Marta mogę Ci porwać tą śliczną księżniczkę??? przecudowna, zakochałam się :D
Kajo
TYLKO NIE PALETT !! ja jestem alergigiem i mam m.in. czulenie na amoniak więc ja tylko używal Loreala, chociaż nie powiem że moje pozbawione pigmentu włosy uratowała pigmentacja robiona za pomocą sayosa.
Sasetka
Moj miał gorsze wyniki pobrał miesiąc tabsy i jest ok, w klinice mu powiedzieli że nie jednej by zrobił dziecko z takimi wynikami. I nie wiem dlaczego Wam aż tyle kazali postu zrobić, bo z tego co pamiętam to najlepiej 3 do max 5 dni. Powyżej właśnie będzie sporo martwych lub nie ruchliwych chłopaków. Co do tabsów ja tam dostałam @ w dniu swojego ślubu i przeżyłam bez problemu, a biorąc je nie będzie owu....
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bojciu jak mnie długo nie było... Aż nie moge ogarnąć postów ;/
Majówka pięknie wyglądasz!!!
Marta mogę Ci porwać tą śliczną księżniczkę??? przecudowna, zakochałam się :D
Kajo
TYLKO NIE PALETT !! ja jestem alergigiem i mam m.in. czulenie na amoniak więc ja tylko używal Loreala, chociaż nie powiem że moje pozbawione pigmentu włosy uratowała pigmentacja robiona za pomocą sayosa.
Sasetka
Moj miał gorsze wyniki pobrał miesiąc tabsy i jest ok, w klinice mu powiedzieli że nie jednej by zrobił dziecko z takimi wynikami. I nie wiem dlaczego Wam aż tyle kazali postu zrobić, bo z tego co pamiętam to najlepiej 3 do max 5 dni. Powyżej właśnie będzie sporo martwych lub nie ruchliwych chłopaków. Co do tabsów ja tam dostałam @ w dniu swojego ślubu i przeżyłam bez problemu, a biorąc je nie będzie owu....
Justynka dawno Cię nnie było z nami
Chyba myślami Ciebie ściągnęłam
To wg Ciebie powinnam kupic Loreala czy Sayos? Powinnam przed farbowaniem zrobić pigmentację?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
sylka to zależy mi n długo wychodziły owulacyjne pozytywne i nic z tego nie było gorli n owulacyjne wychodziły pozytywne i była w ciąży więc lepiej jak zrobisz jednak ciążowy
A ja co do skoków i spadków to się nie wypowiadam bo mam ten cykl porypany i sie już w tym pogubiłam
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
To wg Ciebie powinnam kupic Loreala czy Sayos? Powinnam przed farbowaniem zrobić pigmentację?
Powiem Ci tak, ja 7 lat robiłam z czornej na blond, niestety dziewczyna która mi rozjaśniała włosy niestety okazało się że robiła to tak źle że wypukała cały pigment z włosów. W wakacje zapragnełam pięknęgo marchewkowego koloru, wiec kolezanka z salonu w którym pracowała ufarbowała mnie farbom artego, piękny kolor wyszedł, ale cóż z tego do 1 mycia głowy, umyłam wszystko zjechało z blon włosów, na odrostach się trzymało, 2 raz i znowu to samo. Zaczełam szukać info na necie i dziewczyny na wizażu mi poradziły żebym zrobiła sobie pigmentacje. Więc kupiła 2 farby salosa wytłumaczyłam mojemu chłopowi jak ma nałożyć te farby na włosy. Wyszły ok, niestety po miesiącu musiałam powtórzyć, już lepiej się farba trzymała, po kolejnym miesiącu teraz farba naprawde świetnie się trzyma. JA w sumie chyba 4 razy robiłam pigmentacje, no ale jak mi tak mocno pigment wypukała że nic nie było to się nie ma co dziwić.
No i jak normalnie na wszystkie farby mam alergie ze względu na amoniak tak gdzieś mnie podkusiło kupić salosa na próbę i stwierdzam że jest świetny. ogólnie teraz na czarno się farbuje żeby aż tak nie było widać odrostów, mineło 2 miesiące i dopiero tak od 2 tygodni widze że farba zjechała z tych zniszczonych włosów.
Ale ja jestem kosmetyczką i masażystką a nie fryzjerką, także to jest tylko moja opinia i to co zauwazyłam u siebie,
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo napisał:
Powiem Ci tak, ja 7 lat robiłam z czornej na blond, niestety dziewczyna która mi rozjaśniała włosy niestety okazało się że robiła to tak źle że wypukała cały pigment z włosów. W wakacje zapragnełam pięknęgo marchewkowego koloru, wiec kolezanka z salonu w którym pracowała ufarbowała mnie farbom artego, piękny kolor wyszedł, ale cóż z tego do 1 mycia głowy, umyłam wszystko zjechało z blon włosów, na odrostach się trzymało, 2 raz i znowu to samo. Zaczełam szukać info na necie i dziewczyny na wizażu mi poradziły żebym zrobiła sobie pigmentacje. Więc kupiła 2 farby salosa wytłumaczyłam mojemu chłopowi jak ma nałożyć te farby na włosy. Wyszły ok, niestety po miesiącu musiałam powtórzyć, już lepiej się farba trzymała, po kolejnym miesiącu teraz farba naprawde świetnie się trzyma. JA w sumie chyba 4 razy robiłam pigmentacje, no ale jak mi tak mocno pigment wypukała że nic nie było to się nie ma co dziwić.
No i jak normalnie na wszystkie farby mam alergie ze względu na amoniak tak gdzieś mnie podkusiło kupić salosa na próbę i stwierdzam że jest świetny. ogólnie teraz na czarno się farbuje żeby aż tak nie było widać odrostów, mineło 2 miesiące i dopiero tak od 2 tygodni widze że farba zjechała z tych zniszczonych włosów.
Ale ja jestem kosmetyczką i masażystką a nie fryzjerką, także to jest tylko moja opinia i to co zauwazyłam u siebie,
Myslałam, że masz taki kolorek jak na zdjęciu
No dobra to pokombinuje z ta pigmentacją.
Dzięki wielkie za podpowiedź
Sylwka a robisz nadal testy owulacyjne? Ja słyszałam, że rzeczywiście moga w ciąży być pozytywne, ale chyba nie będę się stresować i poczekam do spodziewanej miesiączki.
Poza tym po zastrzyku Ovitrelle to chyba jakoś przez 14 dni nawet test ciążowy może być pozytywny, więc nie będe sobie nadzieii robić
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
sylka rób tego teściora i dawaj znać
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
A tak wogóle to jade też teraz na CLO ale wątpie że coś z tego wyjdzie w tym cyklu bo jest bardzo dziwny.
tzn przez kilka dni miałam brązowe ciemne, ropne upławy tak jak by z torbieli, później dostałam takiego krwotoku że podpasę zmieniałam co 2 godziny i to było mało (spodnie ubrudziłam) po jakiś 3 dniach znowu mam ropno brązowe upławy typowe jak dla Torbieli Czekoladowej mieszanej... No ale myśle dzisiaj lub jutro dzownić do ginka żeby na monitorink się umówić i zobaczymy co tam będzie
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
JustynaZuzanna pigment ci sie wypłukiwał bo włos rozjaśniany nie trzyma fajnie tak farby jak włos normalny przecież to logiczne.... i logiczne jest też to że już za 3 farbowaniem lepiej ci siadła farba niż za pierwszym czy tam drugim po rozjaśnianiu
No wiesz mesy ja fryzjerką nie jestem, po to chodziłam do fryzjerki, żeby samej nie niszczyć włosów. Wcześniejsza fryzjerka robiła jakimś kremem rozjaśniającym (nie typowym rozjaśniaczem)i jak tylko chciałam inny kolor to się nie spłukiwał po 1 myciu. Jak zmieniłam fryzjerkę na moją koleżankę to w opłakanym stanie włosy się zrobiły. I żadna na moim terenie nie umiała tego naprawić. Nie wiedziały co z tym zrobić. Zwykłe farbowanie i 1 mycie głowy koloru nie było (całkowicie się spłukiwał do blondu).
Dopiero na wizażu wyczytałam o tej pigmentacji i mężowi rozrobiłam farby i kazałam nałożyć. teraz to już jakieś 7 miesięcy mineło i dopiero teraz farba się trzyma bez robienia pigmentacji
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
to co jest na zdjęciu to też jest saylos na początku robiłam na jasny kolor, póxniej czerwony, braz a teraz czarny (prawie taki jak mam naturalny) ale z czarnymi włosami mam tylko zdjęcia jak miałam 15lat za 1,5tyg idę na wesele i jak będę mieć ponim jakies fajne zdjecie to wklepe nowy avatar. Chociaż ja to bardzo nie fotogeniczna jestem.... nie dość że brzydka to jeszcze na zdjęciach jak potwór wyglądam :D
A tak wogóle to jade też teraz na CLO ale wątpie że coś z tego wyjdzie w tym cyklu bo jest bardzo dziwny.
tzn przez kilka dni miałam brązowe ciemne, ropne upławy tak jak by z torbieli, później dostałam takiego krwotoku że podpasę zmieniałam co 2 godziny i to było mało (spodnie ubrudziłam) po jakiś 3 dniach znowu mam ropno brązowe upławy typowe jak dla Torbieli Czekoladowej mieszanej... No ale myśle dzisiaj lub jutro dzownić do ginka żeby na monitorink się umówić i zobaczymy co tam będzie
Mi Twoje zdjęcie sie podoba, takie pozytywne spojrzenie To czekamy na zdjątko z wesela
To nie zaciekawie z tym krwawieniem, kurcze,że też ciągle musi coś się przyczepić do Ciebie. Może to wina tej torbieli?
Jełśi chodzi o clo to nastaw się pozytywnie bo naprawdę sporo dziewczyn po tym leku zaciążyło, no i monitoring koniecznie.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
A to zdjęcie też z wesela jest z października, byliśmy z eMkiem świadkami.