BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346935 przez mesy
JustynaZuzanna napisał:

mesy napisał:

JustynaZuzanna pigment ci sie wypłukiwał bo włos rozjaśniany nie trzyma fajnie tak farby jak włos normalny przecież to logiczne.... i logiczne jest też to że już za 3 farbowaniem lepiej ci siadła farba niż za pierwszym czy tam drugim po rozjaśnianiu

No wiesz mesy ja fryzjerką nie jestem, po to chodziłam do fryzjerki, żeby samej nie niszczyć włosów. Wcześniejsza fryzjerka robiła jakimś kremem rozjaśniającym (nie typowym rozjaśniaczem)i jak tylko chciałam inny kolor to się nie spłukiwał po 1 myciu. Jak zmieniłam fryzjerkę na moją koleżankę to w opłakanym stanie włosy się zrobiły. I żadna na moim terenie nie umiała tego naprawić. Nie wiedziały co z tym zrobić. Zwykłe farbowanie i 1 mycie głowy koloru nie było (całkowicie się spłukiwał do blondu).
Dopiero na wizażu wyczytałam o tej pigmentacji i mężowi rozrobiłam farby i kazałam nałożyć. teraz to już jakieś 7 miesięcy mineło i dopiero teraz farba się trzyma bez robienia pigmentacji

Tak najprawdopodobniej przetrzymała ci za długo rozjaśniacz dlatego efekt był taki jak był .... tak samo jest z farbami do włosów trzeba trzymac tyle ile jest zalecane na opakowaniu bo później farba już nie barwi więcej włosów tylko je wysusza . Ja rozjaśniałam kilkakrotnie swoje włosy i też mi się farba wypłukiwała ... niestety włos rozjaśniany jest słabszy i trochę to musi potrwać za nim pigment dostanie się w głąb włosa
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346937 przez Kajo
JustynaZuzanna napisał:

Już tak raz miałam z tymi krwotokami i torbielami w syczniu 2010r po próbach invitro, ja się wziełam za ćwiczenia żeby wrócić do swojej wagi, to samoczynnie torbiele się czyściły i właśnei miałam przez cały styczeń łażenie z podpaską (3razy w 1 miesiącu miałam @) i po tym w lutym się udało zaciążyć, niestety zjechałam z 1piętra i poroniłam.

A to zdjęcie też z wesela jest :) z października, byliśmy z eMkiem świadkami.

Kurcze to może jak teraz Ci się uda to uważaj na siebie! Też może tak intensywnie nie ćwicz, bo może jesteś po prostu z tych delikatniejszych i musisz na siebie bardziej uważać.

Mnie za to cały czas kłuje prawy jajnik. Wiem, że pisałyście, że po CLo to normalne ale tyle czasu.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346943 przez JustynaZuzanna
Mesy to że włos jest słabszy to wiem, ale to co ona mi zrobiła to poporstu tragedia i woła o pomste do niebia :D
u wcześniejszej fryzjerki nie miałam takich problemów, jak chciałam zeby mi kolorowe pasemka na blondzie zrobiła to robiła i się trzymały i trzymały aż do następnego farbowania (a chodziłam mniej więcej co 2-3 miesiące.
A ta co zrobiła to poprostu płakać się chce, włosy nie dość że popalone, zniszczone jak nie wiem co, żadna farba się nie trzymała. To chyba były najgorsze 5 miesięcy w moim życiu, jak patrzyłam w lustro to mi się płakać chciało, zresztą nadal mi sie chce. Miałam piękne długie włosy....
No ale mam nauczkę, zmieniać super fryzjerkę tylko po to by dać komuś znajomemu zarobić....
Powiem krótko ja też pracuje i w domu i w zakładzie robie i znajomym i obcym ludziom ale traktuje wszystkich tak żeby jak najbardziej byli zadowoleni z usługi i przede wszystkim NIE SZKODZIĆ

Kajo
Od miesiąca mam przerwę w ćwiczeniach więc zobaczymy. Jak się nie uda w 2 cyklach na CLO, to sorry ale jeszcze rok poćwiczę i dopiero będę myśleć o kolejnych próbach

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #346947 przez Lacrijka
3mac kciuki prosze bo skikam do gina spr czy jajo ebło :dry: :dry: :dry: :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #346950 przez Kajo
Lacrijka napisał:

Trzymamy!!!! :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346955 przez gabi28
Lacra... trzymam równiez. :-*
12 lata 8 miesiąc temu #346959 przez mesy
Lacrijka napisał:

A CZEMU miało by nie ebnąć :lol: :lol: :lol: strzała dostałaś i teraz jajo pewnie gdzieś sobie wędruje :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #346964 przez JustynaZuzanna
mesy napisał:

Lacrijka napisał:

A CZEMU miało by nie ebnąć :lol: :lol: :lol: strzała dostałaś i teraz jajo pewnie gdzieś sobie wędruje :laugh:

3mam, a za niedługo 2kreseczki zobaczymy... :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #346982 przez Marta M
Dziękujemy :kiss: :kiss:

Lacra wiesz że trzymamy kciuki z Majorem, choć nie za bardzo jestem w temacie co za jajo ebło...ale coś o dwóch kreseczkach prawicie to ja zaciskam tym mocniej :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #346989 przez Marta M
Aaaa...na suwak patrzac ze jestes w srodkowych dniach miaruje ze sprawdzasz czy owulka jest...zaciskam :kiss: :kiss:

Lacra a Wy z gosiakiem podobno jestescie tez na innym forum?? Dasz linka??
12 lata 8 miesiąc temu #347053 przez Mirella
Justyna nie wiem czy wiesz ale Majeczka to moja wirtualna chrześnica także nawet nie próbuj porywać bo moja armata znajdzie Cię wszędzie jak będzie trzeba, no!
Maja boska jest tak w ogóle i silna dziewczynka z niej, jeszcze moment i zacznie chodzić wspomnicie moje słowa :)

Martusia, Ty nie myśl tylko działaj, taki sukces trzeba szybciutko powtórzyć :lol:

Widzę że macie dzień fryzjerski to się nie wtrącam, nie pamiętam kiedy ostatni raz coś na włosy połozyłam ;)

Gabi, przytulam mooocno :kiss:

Lacra, nie bedem trzymać, strata energii, przecie wiadomo że ebło i to z hukiem :lol:

A jak przyleziesz od gina to masz pisać tu nie tam bo tam Was nie umiem namierzyć, no!
12 lata 8 miesiąc temu #347054 przez Dorciaition
Lacrijka napisał:

TRZYMAM Z CAŁYCH SIŁ!

Alanek[*] :(
Podziękowania: emilia1923
12 lata 8 miesiąc temu #347066 przez Lacrijka
Operacja-owulacja zakończona sukcesem !!!!!!!! Jajuszko roz*ebuszko :laugh: :laugh: :laugh:

Martuśka, jestesmy z Gosiulą (nie tylko zreszta) na Skarbie mamy, ale tam prowadzimy wykresy, forumem to to ciężko nazwac :)

Noooo, to teraz ja sobie tez poodliczam do testa haha..ostatni raz w tamtym lipcu liczylam, czujecie ?? :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347068 przez Kajo
agnesssa napisał:

Kajo dokładnie tak, dwie rano i dwie wieczorem.

Agnessa sorki, że tak Cię męczę z tą luteiną, ale czy po niej miałaś ciemniejszy mocz?
Bo ja dopiero drugi dzień ją biorę a mocz mam dużo ciemniejszy.

Lacrijka gratulacje! Tak trzymaj i odliczaj :)
12 lata 8 miesiąc temu #347071 przez agnesssa
Lacrijka zaciskałam za jajo, a teraz zaciskam jeszcze mocniej za dwie krechy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kajo niestety nie zwróciłam uwagi na to czy był ciemniejszy, niestety z tym już Ci nie pomogę :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka