- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #500335 przez studentkaae
cześć Dziewczynki
ja właśnie skończyłam ubierać naszą mikro choinkę, dziś w ogóle jakiś taki szalony dzień, sprzątanie, zakupy - a w sklepach istne szaleństwo, ludzi więcej niż towarów na półkach chyba. aż mnie głowa rozbolała w tym marketach
tylko wiecie co - nadal pomysłu nie ma na prezent dla Męża... może coś podpowiecie - co w tym roku kupujecie swoim drugim połówką?
Moniaaa - to widzę, że wieczór wczorajszy możesz zaliczyć do udanych super
Iwonta - jak berlin?
ja właśnie skończyłam ubierać naszą mikro choinkę, dziś w ogóle jakiś taki szalony dzień, sprzątanie, zakupy - a w sklepach istne szaleństwo, ludzi więcej niż towarów na półkach chyba. aż mnie głowa rozbolała w tym marketach
tylko wiecie co - nadal pomysłu nie ma na prezent dla Męża... może coś podpowiecie - co w tym roku kupujecie swoim drugim połówką?
Moniaaa - to widzę, że wieczór wczorajszy możesz zaliczyć do udanych super
Iwonta - jak berlin?
Temat został zablokowany.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #500337 przez sylwka727
Monia z pizzą nie pomogę bo już dawno nie robiłam zresztą nigdy nie wyszło mi jakieś rewelacyjne ciasto ale z rogalikami mogę pomóc poszukam przepis i napiszę ale gwarantuję że zawsze się udają A ja zamierzam robić w poniedziałek pyzy z mięsem bo wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam a chodzą za mną ostatnio
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 1 tydzień temu #500366 przez pani_p
Cześć dziewczyny
A ja dzisiaj w miarę spokojnie, sprzątanko, okno umyłam,stroik zrobiłam. Resztę dnia szczerze mówiąc przebimbałam...
Jestem dzisiaj okropna, od rana tylko dążyłam do kłótni, czułam taką złość, że normalnie masakra... Z mężem się pokłóciłam, później pogodziłam i poryczałam, a teraz chce mi się śmiać No wariatka. Sama ze sobą wytrzymać nie mogę
@ jak nie było tak nie ma więc czekam dalej.
I tak sobie cały dzień Was podczytuję
A ja dzisiaj w miarę spokojnie, sprzątanko, okno umyłam,stroik zrobiłam. Resztę dnia szczerze mówiąc przebimbałam...
Jestem dzisiaj okropna, od rana tylko dążyłam do kłótni, czułam taką złość, że normalnie masakra... Z mężem się pokłóciłam, później pogodziłam i poryczałam, a teraz chce mi się śmiać No wariatka. Sama ze sobą wytrzymać nie mogę
@ jak nie było tak nie ma więc czekam dalej.
I tak sobie cały dzień Was podczytuję
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu #500374 przez sylka
Na pizze ja mam sprawdzony od znajomej z pizzeri (tylko widomoi w specjalnym piecu do pizzy wtzsza temp i ładniejsze wyrasta)
3 szl mąki
3 łyżki oleju
1/2 łyżki soli
1/2 paczki drożdzy (ja daję takie żolte opkowanie)
1 szkl ciepłej wody
Zagnieść ciasto. Nałożyć rozwałkowane na blachę na to sosik pomidorowy i dodatki Mi z tej porcji wychodza 2 spore pizzy. Smacznego
3 szl mąki
3 łyżki oleju
1/2 łyżki soli
1/2 paczki drożdzy (ja daję takie żolte opkowanie)
1 szkl ciepłej wody
Zagnieść ciasto. Nałożyć rozwałkowane na blachę na to sosik pomidorowy i dodatki Mi z tej porcji wychodza 2 spore pizzy. Smacznego
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 tydzień temu #500383 przez iwonta_kg
Guten Abend! Właśnie wracam! Zacznę od waszych postow.
Monia próbowałam wyciągnąć przepis od męża ale powiedział ze prawdziwy kucharz nie zdradza swoich przepisów. Ale widzę ze sylka juz cos znalazła
Droga pani nasza kochana witaj w klubie "jestem zła nie wiem dlaczego ale bez kija nie podchodz" :-P:-P mam to samo z tymi nerwami.
Teraz o berlinie było super chociaż trochę padało. Zaraz wrzuce parę zdjęć
Monia próbowałam wyciągnąć przepis od męża ale powiedział ze prawdziwy kucharz nie zdradza swoich przepisów. Ale widzę ze sylka juz cos znalazła
Droga pani nasza kochana witaj w klubie "jestem zła nie wiem dlaczego ale bez kija nie podchodz" :-P:-P mam to samo z tymi nerwami.
Teraz o berlinie było super chociaż trochę padało. Zaraz wrzuce parę zdjęć
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #500433 przez julka2404
Dziewczyny u mnie też sajgon sprzątania
Pączki dzisiaj zrobiłam, (drugi raz w życiu) i się objadamy. Dobre na dietę hehe
Moje dziecko choinki 3 ubrało
Sprzątanie dalej jak bliżej, kwiatki się proszą o przesadzenie a ja nie mam na nic siły
Jak ja nie lubię zimy wrrrr
Pączki dzisiaj zrobiłam, (drugi raz w życiu) i się objadamy. Dobre na dietę hehe
Moje dziecko choinki 3 ubrało
Sprzątanie dalej jak bliżej, kwiatki się proszą o przesadzenie a ja nie mam na nic siły
Jak ja nie lubię zimy wrrrr
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #500488 przez iwonta_kg
Ja tez mam całą chatę do sprzątania. Wszystko przede mną. Jutro bede choinke ubierać.
Pani ja bym poczekała gdzieś do środy albo czwartku. Wiem ze to wieczność ale im dłużej poczekasz tym większą pewność.
Ja dn tej pory lubiłam zimę. Przeciwnie do was mnie jakoś nastrajala. Moze dlatego ze urodziłam sie w styczniu;) ale odkąd mam ogródek czekam aż bedzie ciepło żeby kupić jakiś zestaw do siedzenia i grillowania:)
Pani ja bym poczekała gdzieś do środy albo czwartku. Wiem ze to wieczność ale im dłużej poczekasz tym większą pewność.
Ja dn tej pory lubiłam zimę. Przeciwnie do was mnie jakoś nastrajala. Moze dlatego ze urodziłam sie w styczniu;) ale odkąd mam ogródek czekam aż bedzie ciepło żeby kupić jakiś zestaw do siedzenia i grillowania:)