- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515897 przez iwonta_kg
nie było mnie na forum 6 godzin a tu 7 stron wiecej do czytania!! dalam rade przeczytac tylko ostatnia bo oczy mi sie juz zamykaja.
bylam dzis na poszukiwaniu pracy... koszmar... u mnie w pracy jest przerwa styczniowa a dla mnie to oznacza pewnie koniec pracy bo dyrektor nawet nie dzwoni i nie mówi co dalej jutro dalsza czesc miejsc do obskoczenia. caly dzien leje. jutro tez ma lać. masakryczna pogoda!!!
mam wrazenie ze przestaje miescic sie w spodnie...
bylam dzis na poszukiwaniu pracy... koszmar... u mnie w pracy jest przerwa styczniowa a dla mnie to oznacza pewnie koniec pracy bo dyrektor nawet nie dzwoni i nie mówi co dalej jutro dalsza czesc miejsc do obskoczenia. caly dzien leje. jutro tez ma lać. masakryczna pogoda!!!
mam wrazenie ze przestaje miescic sie w spodnie...
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515933 przez fredeczka
Skoro nja slask bocian poleci to pewnie do kogos kto juz dlugo na forum siedzi ze Mirella wie ze ze slaska ten ktos jest.
Zgadzam sie w 100% ze jak sie odpusci to sie zaciazy pamietam jak sie spinalam jak sie o Michala staralismy tez mial byc na wrzesien dopiero w 3 cyklu zaszlam w ciaze a jak przyszlo co do czego to nawet u lekarza nie wiedzialam kiedy @ mialam ostatnia no i w sumie kilka dni przed @ zaszlam w ciaze co z cudem graniczy...
Wiecie co az strach sie chwalic ale moje dziecko9 i maz zmienili sie od nowego roku.Nie mam jak na meza krzyczec bo powodow brakuje;/ a Michal taki grzeczny ze az sie boje czy nie chory ;P
Zgadzam sie w 100% ze jak sie odpusci to sie zaciazy pamietam jak sie spinalam jak sie o Michala staralismy tez mial byc na wrzesien dopiero w 3 cyklu zaszlam w ciaze a jak przyszlo co do czego to nawet u lekarza nie wiedzialam kiedy @ mialam ostatnia no i w sumie kilka dni przed @ zaszlam w ciaze co z cudem graniczy...
Wiecie co az strach sie chwalic ale moje dziecko9 i maz zmienili sie od nowego roku.Nie mam jak na meza krzyczec bo powodow brakuje;/ a Michal taki grzeczny ze az sie boje czy nie chory ;P
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez fredeczka.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515957 przez fredeczka
Iwonta ja wzdec nie mialam z tego co sie orientuje a w spodnie tez okolo 6 tygodnia przestalam sie miescic tylko ze u mnie bardzo wczesnie byla ciaza widoczna mialam wielki brzuchol tak ze kup kilka par legginsow:)u mnie w 12 tygodniu bylo bardzo widac juz ciaze bo ja bylam bardzo szczupla przed moze dlatego.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515971 przez sylwka727
Mirella napisał:
No to nieźle pierwszy raz słyszę że coś takiego jest możliwe
Sylwka zabraniam Ci tak myśleć, to u Was taką straszną historię czytałam czy gdzie, że matka tak się bała o poród że dziecko przestało rosnąć żeby matce życia nie utrudnić przy porodzie? Serio mówię, jak matkę uspokoili to dziecko zaczęło rosnąć, a leżała na patologii i nikt nie wiedział co jest grane bo wyniki książkowe a waga w miejscu stała
No to nieźle pierwszy raz słyszę że coś takiego jest możliwe
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515979 przez Mirella
Ferritka to jak od początku zaczęłaś czytać to "poznałaś" Eash, i co, podoba Ci się?
Gosia Szydłowska, teraz powiem coś za co dziewczyny się ode mnie odwrócą, trudno się mówi, ale Ty, Iwonta, Sylwka, czy Anoda, macie za sobą inny rodzaj tragedii niż Monia, Emka, Gravity i jeszcze kilka innych, i tak właśnie, nie boję się powiedziec że większy, dużo większy, trudno możecie się fochnąć na mnie zbiorowo, dlatego Ty inaczej na to patrzysz, ale Ciebie też rozumiem, ja jestem jakaś taka dziwna że wszystkich rozumiem co nie znaczy że jak przyjdzie co do czego to dokonam tych samych wyborów co Wy
skojarzyłam to tutaj było blog.zapytajpolozna.pl/recenzje/rozwoj-dziecka-w-lonie-matki/
Gosia Szydłowska, teraz powiem coś za co dziewczyny się ode mnie odwrócą, trudno się mówi, ale Ty, Iwonta, Sylwka, czy Anoda, macie za sobą inny rodzaj tragedii niż Monia, Emka, Gravity i jeszcze kilka innych, i tak właśnie, nie boję się powiedziec że większy, dużo większy, trudno możecie się fochnąć na mnie zbiorowo, dlatego Ty inaczej na to patrzysz, ale Ciebie też rozumiem, ja jestem jakaś taka dziwna że wszystkich rozumiem co nie znaczy że jak przyjdzie co do czego to dokonam tych samych wyborów co Wy
skojarzyłam to tutaj było blog.zapytajpolozna.pl/recenzje/rozwoj-dziecka-w-lonie-matki/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Mirella.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516018 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella wiesz zgadzam sie z tobą dlatego ja nie wstawiam aniolkow. Moje przejacia sa bolesne bo nikomu tego nie życze, ale dziękuję bogu że zdarzylo sie to na takim etapie. Szybko w sumie doszlam do siebie, ter aa z jestem pelna nadziei ze z clexane sie uda. Tylko baardzo przeszkadzająmi takie wewnętrzne lęki...
Poza tym mqm wiki, wiec nie mam co narzekac tylko żałuję ze tak szybko sie "starzeje" mi moaja niunia!
Poza tym mqm wiki, wiec nie mam co narzekac tylko żałuję ze tak szybko sie "starzeje" mi moaja niunia!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 1 tydzień temu #516050 przez dzidzia1234
o w mordeczkę! Dopiero Was doczytałam
monia- tulę
oj- nie potrafię ogarnąć zdaje się ze dwudziestu stron- a zapowiada mi się "awaria" netu- oj ja biedna
monia- tulę
oj- nie potrafię ogarnąć zdaje się ze dwudziestu stron- a zapowiada mi się "awaria" netu- oj ja biedna
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1