- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515653 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
tylko czasem tak mnie zaboli a to z jednej, a to z drugiej strony, że trudno sobie nie przypomnieć... aż się skręcam czasem tylko śluz jakiś taki dziwny - białawy ciągnący lekko
a teraz mi się smutno zrobiło, jak poczytałam co narzeczony napisał... dwapluscos.blogspot.com/2013/01/nie-jestescie-sami.html
a teraz mi się smutno zrobiło, jak poczytałam co narzeczony napisał... dwapluscos.blogspot.com/2013/01/nie-jestescie-sami.html
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515668 przez ferritka
hehehe nop ja tu chwile, miesiąc stuka na dniach ;D no Duśke to znam ale tylko z opowieści i z profil foto- tylko kurde blaszka ja slepa jestem i mało widzę )))
mój A nigdy by się nie zdecydował napisać czegoś podobnego... więc gratki za odwagę
mój A nigdy by się nie zdecydował napisać czegoś podobnego... więc gratki za odwagę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez ferritka.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 tydzień temu #515670 przez dpc
ja liczę od tego momentu, co jest w suwaczku i tak powinnam napisać na blogu, ale coś mi się posrało i napisałam 2 m-ce
no cieszy mnie to, on ogólnie jest świetnym facetem, tylko jak widzę, że go to dobija chwilami, że jeszcze tego dziecka nie ma, to jest mi źle
no cieszy mnie to, on ogólnie jest świetnym facetem, tylko jak widzę, że go to dobija chwilami, że jeszcze tego dziecka nie ma, to jest mi źle
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515676 przez ferritka
hola hola! trzymacie mnie jesli znowu chrzanie, ale czy ja dobrze widze, że wy się staracie 3 miesiące??? i po 3 miesiącach jesteście załamani ?? wybacz dosadność moją i jesli jestem bezczelna to mnie kopnik w kostkę ale wydaje mi się to śmieszne ....
znaczy wiesz, tu są dziewczyny , które starają się od lat... jesli któraś stara się rok to można to uznać za tragedie. po 3 miesiącach prób żaden lekarz nawet nie podejmie się leczenia, bo takim minimum starań bez pozytywnego skutku to rok.
według mnie to zachowujecie się z GRUBĄ przesadą i oboje się z Twoim facetem nakręcacie.
znaczy wiesz, tu są dziewczyny , które starają się od lat... jesli któraś stara się rok to można to uznać za tragedie. po 3 miesiącach prób żaden lekarz nawet nie podejmie się leczenia, bo takim minimum starań bez pozytywnego skutku to rok.
według mnie to zachowujecie się z GRUBĄ przesadą i oboje się z Twoim facetem nakręcacie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez ferritka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 tydzień temu #515681 przez Mirella
dpc, no to kochana na początku drogi jesteś nie żebym mówiła że lata miną zanim się uda, ale mentalnie to właśnie jesteś na etapie myślenia że wystarczy raz bez gumki i już będzie Coś. Poproś dziewczyny to Ci powiedzą jakie jeszcze etapy przed Tobą jakby się w międzyczasie nie udało, zobaczymy czy pamiętają co ja gadam
Ferritka, no ja nie pamiętam kiedy Duśkę pokazywałam ostatni raz, jakoś mam wrażenie że niedawo, ale może mi się wydaje? w avatarku to stara fota i jakość taka sobie
Ferritka, no ja nie pamiętam kiedy Duśkę pokazywałam ostatni raz, jakoś mam wrażenie że niedawo, ale może mi się wydaje? w avatarku to stara fota i jakość taka sobie
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 tydzień temu #515685 przez dpc
ja się nie nakręcam, bo wiem, że tak jest jego staram się hamować, ale facet jak facet
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 tydzień temu #515696 przez dpc
ja się oswajam, coraz szybciej...
jemu to przychodzi z wielkim trudem niestety staram się mu jakoś zapełnić czas jakimiś innymi zajęciami, żeby tyle nie myślał, ale no z różnym skutkiem
jemu to przychodzi z wielkim trudem niestety staram się mu jakoś zapełnić czas jakimiś innymi zajęciami, żeby tyle nie myślał, ale no z różnym skutkiem
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515699 przez ferritka
no więc dobrze, Ty wyluzuj bo na prawdę u Was start sam jest. Nic się nie dzieje, tylko jak to tu jest motto staraczkowe "LUZ BLUSss I BZYKANKO " a Twój facet niech też wyluzyje bo to nie jest zdrowo ))) nastawcie się pozytywnie
Mirella - ja Duskę poznalam na kursie gotowania w czapce kucharskiej - ale wydała mnie się jakaś taka duża dziewczynka, a z kocykiem malutka :> więc nie skojarzylam że to jedna i ta sama dziewczynka
Mirella - ja Duskę poznalam na kursie gotowania w czapce kucharskiej - ale wydała mnie się jakaś taka duża dziewczynka, a z kocykiem malutka :> więc nie skojarzylam że to jedna i ta sama dziewczynka
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515701 przez Agusia83
Dpc...to naprawde poczatek, nie macie sie o co martwic...ponoc to, ze sie zajdzie w ciaze to jakies 25% na kazdy miesiac....nie denerwujcie sie...tak naprawde to dopiero (badz dla Was "az")4 cykl...zobaczysz, bedzie dobrze...starajcie sie przytulac bo chcecie, a nie, ze trzeba bo plodne sa....bardzo czesto jest tak, ze dziewczyny tak pragna dziecka, ze bllokuja sie psychicznie...a jak dojda do wniosku, ze co ma byc to bedzie, przestaja mierzyc temp. sprawdzac sluz, wysokosc szyjki macicy....to zachodza w ciaze
Piszesz, ze masz dzis 29dc...a jakie dlugie masz? Ja bedac w ciazy tez mialam i nadal mam sluz ciagnacy sie i przezroczysty lub mleczny...
apropo meza...powinnas byc z niego dumna, ze tak sie otworzyl...nie kazdego stac na taki wyczyn
Piszesz, ze masz dzis 29dc...a jakie dlugie masz? Ja bedac w ciazy tez mialam i nadal mam sluz ciagnacy sie i przezroczysty lub mleczny...
apropo meza...powinnas byc z niego dumna, ze tak sie otworzyl...nie kazdego stac na taki wyczyn
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #515706 przez GwenB
Dpc ciekawy pomysł z tym blogiem ja tez myślę, że sam fakt, że napisał co mu na sercu leży to juz dużo.. mój to zapomnij żeby ukazał światu swoje uczucia
Głowa do góry! krótko się staracie, pomyśl sobie, że u mnie w marcu będzie rok, a to i tak jeszcze nie jest najgorzej. A sprawdzasz owulacje?
Głowa do góry! krótko się staracie, pomyśl sobie, że u mnie w marcu będzie rok, a to i tak jeszcze nie jest najgorzej. A sprawdzasz owulacje?
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 tydzień temu #515709 przez dpc
Ferritka haha, moje ukochane motto ;D <3
Agusiu, 27-28 dni, więc poślizg 1-dniowy to pikuś, zobaczymy co będzie dalej
Gwen, nie, nie sprawdzam, przynajmniej nie używam tych testów
Agusiu, 27-28 dni, więc poślizg 1-dniowy to pikuś, zobaczymy co będzie dalej
Gwen, nie, nie sprawdzam, przynajmniej nie używam tych testów
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej