- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #515345 przez fredeczka
Ale nadrukowalyscie Znow wszystkiego nie doczytam.
Monia chyba lekarka sie cos pomylila bo 8mm to przeciez 7 tydzien.Tak czy inaczej trzymaj sie oby bylo dobrze.A tak apropo krwawien podobno moga wystepowac nawet i cala ciaze w dniu spodziewanej miesiaczki nie wiem czemu a luteine daje sie tez przy zatrzymaniu miesiaczki na jej wywolanie ze tak to nazwe wiec wcale nie jest powiedziane ze by cos pomogla tektore ja biora niech doczytaja sobie na ulotce.Ja od samego poczatku 4tc bylam na luteinie bo mialam bole jak na okres ale nie mialam krwawienia.Ja tam jestem dobrej mysli Monia tak ze trzymaj sie i odpoczywaj.
Monia chyba lekarka sie cos pomylila bo 8mm to przeciez 7 tydzien.Tak czy inaczej trzymaj sie oby bylo dobrze.A tak apropo krwawien podobno moga wystepowac nawet i cala ciaze w dniu spodziewanej miesiaczki nie wiem czemu a luteine daje sie tez przy zatrzymaniu miesiaczki na jej wywolanie ze tak to nazwe wiec wcale nie jest powiedziane ze by cos pomogla tektore ja biora niech doczytaja sobie na ulotce.Ja od samego poczatku 4tc bylam na luteinie bo mialam bole jak na okres ale nie mialam krwawienia.Ja tam jestem dobrej mysli Monia tak ze trzymaj sie i odpoczywaj.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515359 przez Agusia83
Fredeczka, ale Ty cos zle wyczytalas...Monia pisala o endometrium...a ono faktycznie jest za male...ja bedac w 5tc mialam juz prawie 30mm
Przy Emi tez plamilam, raz nawet krwawilam taka zywa krwia...tyle, ze od razu dostalam duphaston, ktory bralam do 14tc..a plamienia mialam przez 3,5 dnia...pozniej okazalo sie, ze to przez kosmowke...ktora byla przodujaca..
Przy Emi tez plamilam, raz nawet krwawilam taka zywa krwia...tyle, ze od razu dostalam duphaston, ktory bralam do 14tc..a plamienia mialam przez 3,5 dnia...pozniej okazalo sie, ze to przez kosmowke...ktora byla przodujaca..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu #515398 przez sylka
Fredeczka Luteina to syntetyczny progesteron przy braku @ wywołuje ją a w czasie ciąży progesteron odpowiada za jej podtrzymanie i luteina pomaga bo powoduje jego wyższe stęzenie w organizmie.
Monia nie chodziło mi co by dało Twoje zostanie w szpitalu tylko to że wczoraj mogli Cie już zbadać zrobić USG to byś miała noc spokojniejsza w domu. A skoro Ci nie zrobili na dzien dobry tylko chcieli na odział to dobrze że dziś jeszcze poszłaś sprawdzić.
Monia nie chodziło mi co by dało Twoje zostanie w szpitalu tylko to że wczoraj mogli Cie już zbadać zrobić USG to byś miała noc spokojniejsza w domu. A skoro Ci nie zrobili na dzien dobry tylko chcieli na odział to dobrze że dziś jeszcze poszłaś sprawdzić.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515417 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Monia Przykro mi... MIałam dokładnie tak samo, troche radosci i potem żal... Choć moze u Ciebie jeszcze nie wszystko stacone, moze powinnaś bete powtórzyc. mnie tak szybko nie skreślali,,, leżałam kilka dni na luteinie zanim okazało sie, ze jednak zabieg.... A pęcherzyka wcale nie widzieli...
A ja w kwestii zamieszania powiem tak każde krwawienie w ciąży jest to bardzo poważna sprawa i nie można jej bagatelizować! Ale monia nie zbagatelizowała, była gdzie trzeba, zrobiła wszystko co mogła... I tak czasem można plackiem leżeć brać garsć luteiny i niestety nic nie pomoże! Ja tak miałam 3 razy... nic nie pomogło... MOnia jak sie nie uda to zbadaj sobie przeciwciała, bo to wygląda podobnie jak u mnie...
Kto wczoraj oglądał nowy serial na TVP "przebłysk jutra"? Zarąbisty!!! Polecam, dawno nie widziałąm tak dobrego serialu
A ja w kwestii zamieszania powiem tak każde krwawienie w ciąży jest to bardzo poważna sprawa i nie można jej bagatelizować! Ale monia nie zbagatelizowała, była gdzie trzeba, zrobiła wszystko co mogła... I tak czasem można plackiem leżeć brać garsć luteiny i niestety nic nie pomoże! Ja tak miałam 3 razy... nic nie pomogło... MOnia jak sie nie uda to zbadaj sobie przeciwciała, bo to wygląda podobnie jak u mnie...
Kto wczoraj oglądał nowy serial na TVP "przebłysk jutra"? Zarąbisty!!! Polecam, dawno nie widziałąm tak dobrego serialu
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej