- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516090 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
czwórkę-córa 15, syn 8, córka 3,syn 2-
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516091 przez Agusia83
Tez sie ciesze, ze mama moze Emi wziasc...w ogole to ona jest w niej przeogromnie zakochana i uwaza, ze Emisia jest zawsze grzeczna
Gdyby nie mama, byloby bardzo ciezko...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzidzia to masz 2 parki, super ale i sporo pracy w domu
Gdyby nie mama, byloby bardzo ciezko...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzidzia to masz 2 parki, super ale i sporo pracy w domu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #516093 przez fredeczka
dzidzia ponawiam pytanie.
Co do zasypiania to moj jak w dzien nie spi to idzie spac okolo 20 a jak spi to o 22 udajemy ze spimy i chcac niechcac on tez musi isc spac.Efekt pozniej taki ze tata pierwszy zasypia pozniej mlody a ja nie mam co robic i sie nudze:)
Co do zasypiania to moj jak w dzien nie spi to idzie spac okolo 20 a jak spi to o 22 udajemy ze spimy i chcac niechcac on tez musi isc spac.Efekt pozniej taki ze tata pierwszy zasypia pozniej mlody a ja nie mam co robic i sie nudze:)
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516094 przez dzidzia1234
fredeczka- odp powyżej
agusia- no babcie są niezastąpione- ja też czasem wysyłam moje gnomy w delegację
agusia- no babcie są niezastąpione- ja też czasem wysyłam moje gnomy w delegację
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516098 przez fredeczka
Czyli czworo fajnie ja marze o trojce jakby wiecej bylo tez bym sie nie obrazila:)
A w jakim wieku?I chyba nie wszystkie na raz?hihi tak z ciekawosci pytam:) Mojemu kuzynowi urodzily sie trojaczki i to 3 dziewczyny a chcieli miec jednego chlopca:)
Ale u mnie wieje strasznie chyba jakas zime przywieje
Agusia to chyba o mojej sasiadce wychowala wszystkie dzieci syna bo synowa miala wazniejsze sprawy dzieci u babki mieszkaly a mamusia od czasu do czasu przyjezdzala.Doszlo do tego ze dzieci babke nazywaly mama.
Ja nie wyobrazam sobie mojej tesciowej zeby mi z dzieckiem siedziala mimo ze mieszkamy w jednym domu(osobne wejscia nie mieszkamy razem) jak musze isc do pracy to zawsze malego do mojej mamy wioze bo wiem ze tam mu siekrzywda nie stanie bo moja tesciowa to uwaza ze klaps jest dobry na wszystko:(Niestety przez takie gadanie mlody kilka klapsow odemnie dostal... Tak samo jak t uwaza ze najlepsze jest mleko mod. przez takie gadanie od poczatku dokarmialam misia przez co karmilam tylko 7 miesiecy:( nie ukrywam ze mam do niej zal o to.
A w jakim wieku?I chyba nie wszystkie na raz?hihi tak z ciekawosci pytam:) Mojemu kuzynowi urodzily sie trojaczki i to 3 dziewczyny a chcieli miec jednego chlopca:)
Ale u mnie wieje strasznie chyba jakas zime przywieje
Agusia to chyba o mojej sasiadce wychowala wszystkie dzieci syna bo synowa miala wazniejsze sprawy dzieci u babki mieszkaly a mamusia od czasu do czasu przyjezdzala.Doszlo do tego ze dzieci babke nazywaly mama.
Ja nie wyobrazam sobie mojej tesciowej zeby mi z dzieckiem siedziala mimo ze mieszkamy w jednym domu(osobne wejscia nie mieszkamy razem) jak musze isc do pracy to zawsze malego do mojej mamy wioze bo wiem ze tam mu siekrzywda nie stanie bo moja tesciowa to uwaza ze klaps jest dobry na wszystko:(Niestety przez takie gadanie mlody kilka klapsow odemnie dostal... Tak samo jak t uwaza ze najlepsze jest mleko mod. przez takie gadanie od poczatku dokarmialam misia przez co karmilam tylko 7 miesiecy:( nie ukrywam ze mam do niej zal o to.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez fredeczka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516101 przez dzidzia1234
fredeczka to ja ponawiam he he-
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
15 lat , 8 , 3, 2- na zmianę - zaczęliśmy od córki
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516102 przez dzidzia1234
trzy dziewczyny na raz???????????/ bankructwo bym ogłosiła
u mnie już najstarsza trochę pomaga to nie jest tak tragicznie- ale roboty po kokardę
fredeczka- czasem od dzieci trzeba odpocząć- ale bez przesady- znam kilka takich historii i się zastanawiam , dlaczego u jednych niechciana nadprodukcja , a u innych cisza i czekanie- to nie jest sprawiedliwe- choć nie będę ukrywać , że dla mnie pierwsza ciąża była szokiem
u mnie już najstarsza trochę pomaga to nie jest tak tragicznie- ale roboty po kokardę
fredeczka- czasem od dzieci trzeba odpocząć- ale bez przesady- znam kilka takich historii i się zastanawiam , dlaczego u jednych niechciana nadprodukcja , a u innych cisza i czekanie- to nie jest sprawiedliwe- choć nie będę ukrywać , że dla mnie pierwsza ciąża była szokiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez dzidzia1234.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516107 przez Agusia83
Fredeczka, oczywiscie, ze mleko mamy najlepsze...ja jednak od 3 miesiaca musialam Emi dokarmiac raz dziennie mm...bo taki z niej zarlok byl, ze co 45 minut by przy cycku mi siedziala..az w koncu wydluzalam...i cyckiem byla karmiona do 6 miesiaca..ale w tym dokarmialam ja mm
Wiecie, ja tez nie rozumiem takich kobiet, one nie powinny sie nazywac mamy, lecz produktorki...skoro tylko rodza dzieci, ale juz sie nimi nie zajmuja...
Fredeczka, oczywiscie, ze mleko mamy najlepsze...ja jednak od 3 miesiaca musialam Emi dokarmiac raz dziennie mm...bo taki z niej zarlok byl, ze co 45 minut by przy cycku mi siedziala..az w koncu wydluzalam...i cyckiem byla karmiona do 6 miesiaca..ale w tym dokarmialam ja mm
Wiecie, ja tez nie rozumiem takich kobiet, one nie powinny sie nazywac mamy, lecz produktorki...skoro tylko rodza dzieci, ale juz sie nimi nie zajmuja...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516110 przez dzidzia1234
agusia-o to chodziło
widziałam, że był poruszany temat prasowania wcześniej- fuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fredeczka - hi hi-- Tobie też już na priv wyjaśniłam
widziałam, że był poruszany temat prasowania wcześniej- fuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fredeczka - hi hi-- Tobie też już na priv wyjaśniłam
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516111 przez fredeczka
Ja tez dzisiaj prasowalam ale tylko czesc i prasuje tylko rzeczy wyjsciowe meza bo moje jakos sie nie gniota hihi
Dzidzia a gdzie to bylo wczesniej napisane ok wyjasnilas mi ale niczego wczesniej nie pisalac oj nie wazne zamotalam sie chyba w kazdym razie juz sie dowiedzialam na priv.
Dzidzia a gdzie to bylo wczesniej napisane ok wyjasnilas mi ale niczego wczesniej nie pisalac oj nie wazne zamotalam sie chyba w kazdym razie juz sie dowiedzialam na priv.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516112 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
A wy co, zamiast brac panów w obroty to na forum przesiadują do północy!!! Sio do łożek! Potem trzeba wam bociany slac! A nadążyć za w ami, to juz nikt nie da rqdy! buziakuje
a dzidzi mowie WOW!
a dzidzi mowie WOW!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.