BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #516450 przez chłopek
fredeczka a moze to przez ta wizyte u lekarza jak mu siusiaka ruszała, nie pozostaje ci nic innego jak pielucha:( ech szkoda bo juz tak długo ci nie sikał w peluche
ksawcio tez chodzil bez pieluchy bo chcialam go nauczyc to mówił siku jak juz w majtki robil
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #516462 przez ferritka
wiem wiem, że mówiłam jeszcze wczoraj, że odpuszczam na 2-3 cykle ale...no cholerka muszę Wam to napisać bo komu jak nie Wam :blush:
mianowicie, jak pamiętacie @ przyszła do mnie 4 dni po czasie, zalała mnie po kostki masakrycznie jak nigdy i ciągła się aż do wczoraj ( wczoraj troszkę słabiej ale jednak znacznie- w sumie to wczoraj mialam tak jakbym normalnie miała 2-3 dzień @ ) czyli trwała od 29.12 do 03.01. Dzisiaj nie koniec szaleństw bo zalewa mnie wydzielina taka z brazowymi strzępkami ( wybaczcie dosadność, ale już powstrzymałam się aby Wam tu foty nie wrzucić :blush: )
wiem, że to co teraz napiszę jest karane chłostą ale wyczytałam B) iż "tzw. plamienie okołoowulacyjne trwa od 3 do 7 dni i niekiedy towarzyszy temu dyskomfort podbrzusza. Jest to zjawisko fizjologiczne związane ze wzrostem troszkę większego pęcherzyka jajnikowego"

dodam iż leje się ze mnie jakbym się podsikiwała ;( zastanawiam się więc czy np moj organizm nie zwariował po CLO. może w poprzednim cyklu mu się wszystko po tych tabsach pokićkała żeby w tym cyklu wybuchnąć pięknym dorodnym jajeczkiem o dużych pięknych kształtach które będzie wołać do wojowników " TU JESTEM TU CHODŹCIE PANOWIE, CZEKAM CAŁA GOTOWA" hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516478 przez pani_p
Cześć dziewczyny :-)
Powróciłam do świata źywych :-D nareszcie! Juź od rana aktywnie :-D a teraz jeździmy z mężusiem w poszukiwaniu sprzętów do mieszkanka :-) pogoda ochydna... Ponura i nieciekawa.

Gdzie ta nasza Monia?

ferritka ja Ci kochana nie powiem bo nie wiem. Jednak trzymam kciuki za dorodne jajeczko:-D
12 lata 6 dni temu #516484 przez dzidzia1234
ferritka miał być bez spinania się-- przywołuję do porządku

pani p - co kupujecie jak mozna zapytać- to Ci pozazdroszczę troszkę
12 lata 6 dni temu #516491 przez pani_p
Rozglądamy się za pralka, lodówką, kuchnią gazową, musimy kupić płytki do przedpokoju, panele. Troche tego jest. Ogólnie mieszkanko mamy w remoncie :-)
12 lata 6 dni temu #516492 przez Marta M
Dziewczyny nie mam kiedy nadrobić bo od wczoraj mam gości...pisała coś Monia??
12 lata 6 dni temu #516495 przez dzidzia1234
marta czekamy aż wróci od lekarza

pani p- no to potężne te zakupy
12 lata 6 dni temu #516501 przez pani_p
Bo kompletujemy wszystko od podstaw, pierwsze nasze mieszkanie. Póki co wyposazylismy łazienkę :-)
12 lata 6 dni temu #516506 przez Mirella
Ogólnie nic nie wiem o CLO więc się nie wypowiem.
Ferritka, a doszłaś do tego jak kazałyśmy Eash w koszu grzebać? Ehhh, to były czasy.... Nie żeby teraz źle było ale jednak mam sentyment :) i Eash też na boćka polowała :lol:

O objawach wszelakich wiem jeszcze mniej, także frezja witaj i dziewczyn pytaj :lol:

Monia, no nie bądź taka, pooooowieeeedz, plissssss

Fredeczka Duśka też miała etap lania w majtki, tyle że to w lecie było i jakoś łatwiej było, ale przyznaję, krew mnie zalewała, niestety etap do przejścia nic na siłę.

Ferritka, widzę że załapałaś etapy staraczkowe? Kiedyś nasmarowałam o tym artykuł na bloga, chcecie poczytać? wrolimamy.pl/zanim-przyleci-bocian/

chyba sobie pójdę łapy prześwietlić, zawsze to krok naprzód ;)
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516507 przez ferritka
pani super!!!

nie polecam gresu do przedpokoju. my mamy i mimo tego że wygląda pieknie ( duże kafle 60/60 cm jasny beż ) to szlak mnie trafia bo jest nie do ogarnięcia, łapie ćićki i wszystkie stopy poodbijane;/

pralkę zobacz beco - ja kupilam po wakacjach bo mi się przeprała stara i jestem mega zadowolona. Ma funkcie do prania spioszków ( heheheheh przezorny zawsze ubezpieczony) oraz funkcje odklaczania -orzy kocie toż to zbawienna funkcja ;** jak skończysz wrzuć foty

Mirella, hehehe czytałam czytałam jak zrobiła sierotka 2 test i oba wyrzuciła ;D hahaha ale dobrze, że czuwałyście, bo by dziewczyna pamiątki nie miała ;D zauważyłam też że jak robiła testy ( kivi tak samo miała ) to wychodziła jakieś takie bladziochy i szczerze powiedziawszy jakby mi taki wyszedl to byłabym przekonana, ze nic z tego. zakodowałam i ucze się powoli że TRZEBA WYLUZOWAĆ I TO NIE JEST ŚCIEMA! Tak powtarzasz wszystkim i to cholera działa.

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #516509 przez Marta M
dzidzia dziękuje :)

Zatem zaglądnę potem, mam nadzieję że wszystko ok :)
12 lata 6 dni temu #516534 przez GwenB
Pani_p super :D ja tez uwielbiam remonty, a najbardziej właśnie wybieranie i kompletowanie wszystkiego ;-)

A jak to działa jak ja okres totalnego wyluzowania miałam na początku jak jeszcze się niby nie staraliśmy tylko czekaliśmy na wpadkę? Potem staraliśmy się jeszcze na luzie, a teraz to już powoli przechodzi u mnie w jakąś paranoję.. to jaki będzie kolejny etap, bo aż się boję? :ohmy:

Muszę zacząć ogarniać dom, bo dzisiaj kolęda mnie czeka, sprawdzam tylko czy są jakieś wieści od Moni.
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516564 przez fredeczka
ferritka rozumiem zeprzy tym gresie to masz ogrzewanie podlogowe? Ja sie zastanawiam czy gres czy panele ale chyba panele poloze a gres w kyuchni.W sumie to mamy parkiet ale wiecej kosztuje wycyklinowanie go niz kupienie nowych paneli ;) a ze mam meza "zlota raczke" to tylko koszty materialow a robote w naturze sie rozliczy ;D

Mirella to widze ze taki wiek przychodzi ze sie dziecko cofa z sikaniem:)
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516568 przez emka
Gwen Nastepna będzie załamka :) Smęcenie, biadolenie i narezkanie! Ale jak tu rok siedze po tym etapie bardzo często się udaje, bo ze zmęczenia włącza się OLEWKA :silly:

fredeczka MOzesz teraz kupić panele z ułożeniem na mniejszym Vacie i nie musisz meża fatygować :) A jak nie to weź faktury i mozna różnice Vatu rozliczyć, zbieraj sobie raz w roku mozesz rozliczyć. A jak gres to tylko tam gdzie podłogówka. Ja mam w jednej części salonu bez podłogówki to uciekam stamtąd zawsze na paluchach :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 6 dni temu #516571 przez dzidzia1234
ale ze mnie matka!!!!!!!!!! wstyd normalnie- wszyscy zapomnieliśmy, że wczoraj były urodziny małej- dopiero teraz zerknęłam w kalendarz :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia