BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #516688 przez dzidzia1234
agusia- masz jeszcze duuuuużo czasu by przytyć- spokojnie

pani p- fajnie, że polowanie udane- pewnie się cieszysz mimo ograniczeń budżetowych- no ale któż ich nie ma- a dawno miałaś owulkę????
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #516689 przez ferritka
nic a nic :( Cisza.

Moniaaaa Moniaaaa gdzie jesteś ?? Co się dzieje napisz nam prosze :**

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #516691 przez Agusia83
Pani_p zdarzaja sie takie plamienia, a ktory to dzien cyklu?
12 lata 6 dni temu #516694 przez iwonta_kg
U mnie w brzuchu rewolucja jak nic. Mdłości mdłości i jeszcze raz mdłości...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 6 dni temu #516696 przez ferritka
Iwonka, próbowałaś z tymi biszkoptami??? słyszałam że pomagają. może spróbuj, nie zaszkodzi z cała pewnością

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #516699 przez pani_p
To moj 18dc, takze oeulke albo mialam albo moge właśnie mieć. Nie umiem sobie tego wyliczyć bo nie mam równych cykli...
12 lata 6 dni temu #516700 przez sylka
Monia ponoc guma orbit pomaga na mdlosci.
12 lata 6 dni temu #516701 przez Agusia83
pani_p znalazlam cos takiego
"w okresie okooowulacyjnym wiele kobiet odczuwa ból w okolicy jednego lub obu jajników. Czasami trwa on kilka godzin, a niekiedy cały dzień lub nawet 2. Częś kobiet zaledwie go odczuwa, ale są i takie które skręcają się z bólu. Wg niektórych badaczy ból owulacyjny jest spowodowany przekrwieniem jajowodu, nagromadzeniem się w nim śluzu dla ułatwienia ruchu plemników w okresie przed jajeczkowaniem. Inni utrzymują, ze ból powstaje w wyniku gwałtownego pulsowania jajowodów podczas owu i zaraz po niej, a więc wskutek ruchu robaczkowego, posuwającego komórke jajową w kierunku macicy. jeszcze inni wskazują na sam proces jajeczkowania, podczas którego nastepuje peknięcie pęcherzyka zawierającego komórke jajową. Czasami towarzyszy temu peknięcie jakiegoś powierzchniowego małego naczynia krwionośnego, co daje niekiedy krwawienie. A ze względu na dużą wrażliwość błony śluzowej macicy na krwawienie wewnetrzne odczuwane jest jako ból."

Iwonta, wspolczuje, przechodzilam to samo przez bite 7 tygodni. Mialam mdlosci i wymiotowalam...jak sie obudzisz, nie wstawaj, trzymaj przy lozku krakersy, zjedz 12...dopiero wowczas wstan.
Poza tym miej przy sobie krakersy lub paluszki i co chwile zajadaj...do tego kup sobie imbir i dodawaj do herbaty, badz taki suchy i ssij go...
Mnie to za bardzo nie pomagalo, ale moze Tobie pomoze...ja rano najpierw musialam jesc euthyrox na czczo i pol godziny po nim cos zjesc, wiec pewnie dlatego to mi nie pomagalo...
12 lata 6 dni temu #516704 przez Asik
Pani P z takiego bólu i plamienia mam Szymka :) więc działajcie :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516705 przez pani_p
Agusia no to może być owulka bo teraz mnie brzuch boli :-) to fajnie bo przytulanko było :-D dzięki za pomoc.
Asik to dobra wiadomość :-)
12 lata 6 dni temu #516714 przez Dorciaition
emka napisał:

dorcia Serio , wyjmujesz suche? Czy wilgotne? Ile takie cudo kosztuje? Oj przydałoby mi sie, moja już też sie sypie, dziś mi nie odwirowała do końca. No ale ma 10 lat! Na ślub ją dostaliśmy :silly:

To zależy jaką opcję ustawisz. Możesz wybrać, że są lekko wilgotne albo suche. Ja korzystam z tej drugiej opcji. :) Mam małe mieszkanie, na balkonie zimą kiepsko wieszać, a w domu to Lenia zrzuca, więc dla mnie to mega wygoda. Fakt, że jeśli jest dużo wrzucone to potrafi suszyć 2,5 godz, ale i tak ją kocham ;)

Taką mam allegro.pl/candy-pralko-suszarka-evow-46...ola-i2884566832.html

Agusia nie są wymientolone :)

Monia czekamy na wieści Kochana.

Alanek[*] :(
12 lata 6 dni temu #516717 przez ferritka
Dorciaition my zastanawialiśmy się wlaśnie nad takim rozwiązaniem, niestety duzo złych opinii slyszałam o pralkach z suszarkami w jednym ;/ przede wszystkim są szalenie nieekonomiczne i jesli ktoś nie chce mieć zawrotnych rachunków to lepiej odpuścić.sama widzisz 2,5h suszenia, prądu idzie pewnie co niemiara, a prawda jest taka że jak wywiesisz koło kaloryfera wywirowane dobrze ubranie to na jedno chyba wyjdzie również będzie suche tylko tańszym kosztem ....sama więc nie wiem. a się uparł bo notorycznie zapominam uprać mu na trening dresy. I powiedzial że suszarke kupi jak pralnie mi odpicuje w piwnicy- zobaczymy, poki co z mojego beco wyciagam prawie suche wywieszam na chwilkę i po 1h suchutkie :)))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #516721 przez Agusia83
ferritka, a mozesz pokazac mi swoja pralke?
12 lata 6 dni temu #516723 przez anoda89
Zapisałam się do gina na niedziele. Chce mu się w niedziele przychodzić.

Monia daj znać ja po wizycie
12 lata 6 dni temu #516728 przez ferritka
Agusia83 napisał:

ferritka, a mozesz pokazac mi swoja pralke?

pewnie kochana , ja mam tą pralki.blog.onet.pl/2009/03/17/nowe-pral...eko-z-funkcja-pupil/ i ona właśnie ma funkcje pupil że nie ma sierści na ubraniach ,kocach itd oraz baby care. Daliśmy za nią niecałe 1200 w auchanie bo była na promocji i nie zamienilabym jej na żadną inna ;D

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka