- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516688 przez dzidzia1234
agusia- masz jeszcze duuuuużo czasu by przytyć- spokojnie
pani p- fajnie, że polowanie udane- pewnie się cieszysz mimo ograniczeń budżetowych- no ale któż ich nie ma- a dawno miałaś owulkę????
pani p- fajnie, że polowanie udane- pewnie się cieszysz mimo ograniczeń budżetowych- no ale któż ich nie ma- a dawno miałaś owulkę????
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516701 przez Agusia83
pani_p znalazlam cos takiego
"w okresie okooowulacyjnym wiele kobiet odczuwa ból w okolicy jednego lub obu jajników. Czasami trwa on kilka godzin, a niekiedy cały dzień lub nawet 2. Częś kobiet zaledwie go odczuwa, ale są i takie które skręcają się z bólu. Wg niektórych badaczy ból owulacyjny jest spowodowany przekrwieniem jajowodu, nagromadzeniem się w nim śluzu dla ułatwienia ruchu plemników w okresie przed jajeczkowaniem. Inni utrzymują, ze ból powstaje w wyniku gwałtownego pulsowania jajowodów podczas owu i zaraz po niej, a więc wskutek ruchu robaczkowego, posuwającego komórke jajową w kierunku macicy. jeszcze inni wskazują na sam proces jajeczkowania, podczas którego nastepuje peknięcie pęcherzyka zawierającego komórke jajową. Czasami towarzyszy temu peknięcie jakiegoś powierzchniowego małego naczynia krwionośnego, co daje niekiedy krwawienie. A ze względu na dużą wrażliwość błony śluzowej macicy na krwawienie wewnetrzne odczuwane jest jako ból."
Iwonta, wspolczuje, przechodzilam to samo przez bite 7 tygodni. Mialam mdlosci i wymiotowalam...jak sie obudzisz, nie wstawaj, trzymaj przy lozku krakersy, zjedz 12...dopiero wowczas wstan.
Poza tym miej przy sobie krakersy lub paluszki i co chwile zajadaj...do tego kup sobie imbir i dodawaj do herbaty, badz taki suchy i ssij go...
Mnie to za bardzo nie pomagalo, ale moze Tobie pomoze...ja rano najpierw musialam jesc euthyrox na czczo i pol godziny po nim cos zjesc, wiec pewnie dlatego to mi nie pomagalo...
"w okresie okooowulacyjnym wiele kobiet odczuwa ból w okolicy jednego lub obu jajników. Czasami trwa on kilka godzin, a niekiedy cały dzień lub nawet 2. Częś kobiet zaledwie go odczuwa, ale są i takie które skręcają się z bólu. Wg niektórych badaczy ból owulacyjny jest spowodowany przekrwieniem jajowodu, nagromadzeniem się w nim śluzu dla ułatwienia ruchu plemników w okresie przed jajeczkowaniem. Inni utrzymują, ze ból powstaje w wyniku gwałtownego pulsowania jajowodów podczas owu i zaraz po niej, a więc wskutek ruchu robaczkowego, posuwającego komórke jajową w kierunku macicy. jeszcze inni wskazują na sam proces jajeczkowania, podczas którego nastepuje peknięcie pęcherzyka zawierającego komórke jajową. Czasami towarzyszy temu peknięcie jakiegoś powierzchniowego małego naczynia krwionośnego, co daje niekiedy krwawienie. A ze względu na dużą wrażliwość błony śluzowej macicy na krwawienie wewnetrzne odczuwane jest jako ból."
Iwonta, wspolczuje, przechodzilam to samo przez bite 7 tygodni. Mialam mdlosci i wymiotowalam...jak sie obudzisz, nie wstawaj, trzymaj przy lozku krakersy, zjedz 12...dopiero wowczas wstan.
Poza tym miej przy sobie krakersy lub paluszki i co chwile zajadaj...do tego kup sobie imbir i dodawaj do herbaty, badz taki suchy i ssij go...
Mnie to za bardzo nie pomagalo, ale moze Tobie pomoze...ja rano najpierw musialam jesc euthyrox na czczo i pol godziny po nim cos zjesc, wiec pewnie dlatego to mi nie pomagalo...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 6 dni temu #516714 przez Dorciaition
emka napisał:
To zależy jaką opcję ustawisz. Możesz wybrać, że są lekko wilgotne albo suche. Ja korzystam z tej drugiej opcji. Mam małe mieszkanie, na balkonie zimą kiepsko wieszać, a w domu to Lenia zrzuca, więc dla mnie to mega wygoda. Fakt, że jeśli jest dużo wrzucone to potrafi suszyć 2,5 godz, ale i tak ją kocham
Taką mam allegro.pl/candy-pralko-suszarka-evow-46...ola-i2884566832.html
Agusia nie są wymientolone
Monia czekamy na wieści Kochana.
dorcia Serio , wyjmujesz suche? Czy wilgotne? Ile takie cudo kosztuje? Oj przydałoby mi sie, moja już też sie sypie, dziś mi nie odwirowała do końca. No ale ma 10 lat! Na ślub ją dostaliśmy
To zależy jaką opcję ustawisz. Możesz wybrać, że są lekko wilgotne albo suche. Ja korzystam z tej drugiej opcji. Mam małe mieszkanie, na balkonie zimą kiepsko wieszać, a w domu to Lenia zrzuca, więc dla mnie to mega wygoda. Fakt, że jeśli jest dużo wrzucone to potrafi suszyć 2,5 godz, ale i tak ją kocham
Taką mam allegro.pl/candy-pralko-suszarka-evow-46...ola-i2884566832.html
Agusia nie są wymientolone
Monia czekamy na wieści Kochana.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516717 przez ferritka
Dorciaition my zastanawialiśmy się wlaśnie nad takim rozwiązaniem, niestety duzo złych opinii slyszałam o pralkach z suszarkami w jednym ;/ przede wszystkim są szalenie nieekonomiczne i jesli ktoś nie chce mieć zawrotnych rachunków to lepiej odpuścić.sama widzisz 2,5h suszenia, prądu idzie pewnie co niemiara, a prawda jest taka że jak wywiesisz koło kaloryfera wywirowane dobrze ubranie to na jedno chyba wyjdzie również będzie suche tylko tańszym kosztem ....sama więc nie wiem. a się uparł bo notorycznie zapominam uprać mu na trening dresy. I powiedzial że suszarke kupi jak pralnie mi odpicuje w piwnicy- zobaczymy, poki co z mojego beco wyciagam prawie suche wywieszam na chwilkę i po 1h suchutkie ))
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516728 przez ferritka
Agusia83 napisał:
pewnie kochana , ja mam tą pralki.blog.onet.pl/2009/03/17/nowe-pral...eko-z-funkcja-pupil/ i ona właśnie ma funkcje pupil że nie ma sierści na ubraniach ,kocach itd oraz baby care. Daliśmy za nią niecałe 1200 w auchanie bo była na promocji i nie zamienilabym jej na żadną inna ;D
ferritka, a mozesz pokazac mi swoja pralke?
pewnie kochana , ja mam tą pralki.blog.onet.pl/2009/03/17/nowe-pral...eko-z-funkcja-pupil/ i ona właśnie ma funkcje pupil że nie ma sierści na ubraniach ,kocach itd oraz baby care. Daliśmy za nią niecałe 1200 w auchanie bo była na promocji i nie zamienilabym jej na żadną inna ;D