- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 dni temu #516384 przez anoda89
Nie pamiętam czy ból promieniował do uda ale przy dłuższym chodzeniu strasznie mnie jajniki bolały aż kuśtykałam. Miałam takie wrażenie że ktoś mi je rozciągał i to było tylko przez kilka dni i przed datą spodziewanej miesiączki. Po tych bólach skapnęłam się że coś jest na rzeczy.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516385 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
frezja Witaj Ale mi zapachniało frezjami jak przeczytałam twojego nicka NIe nakręcej sie, czekaj spokojnie, może cos jest na rzeczy \
Kto wie cos o moni??? Monia odezwij sie jak wrócisz od gina, ja cały czas trzymam kciuki zeby jednak cos z tego było
Kto wie cos o moni??? Monia odezwij sie jak wrócisz od gina, ja cały czas trzymam kciuki zeby jednak cos z tego było
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez emka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 6 dni temu #516399 przez sylka
moze niedlugo da znac. Jak Wam mija dzien? U mnie pada i szaro buro za oknem. Postanowilam zrobic kruche slimaczki z jablkami i przed chwila Kuba pomagal mi robic. teraz musze poczekac godz na ciasto bo w zamrazalniku jest a pozniej bedziemy dalej robici piec.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516400 przez fredeczka
Ferritka jak ja uwielbiam takie remonty my to ciagle cos nowego wymyslamy.Teraz tescie maja remont na dole u siebie to uwielbiam tam chodzic wszystko takie swierze i pachnace cementem itp:) mnie czeka remont kuchni bo w sumie to mam wykladzine pcv no to jakies plytki trza polozyc i gips na sciany i juz bede miala wszysytko porobione no i jeszcze jeden pokoik dla dzidziusia trzeba zrobic bo narazie"garderoba" czyt.graciarnia tam jest ;P
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516402 przez fredeczka
O wlasnie moj tez lubi piec musze chyba cos zrobic bo jak narazie to puste gary gotuje na kuchence bo kot mu uciekl bo chcial go utluc jak schabowe:/ plastikowym mlotkiem...wasze dzieci tez tak dokuczaja zwierzeta?On nigdy nie byl taki teraz tak robi.
No juz nie mam sily moje dziecko od 3 dni sika w majtki!!!!!!!!Ktos mi cos poradzi? Odkad skonczyl 1,5roku chodzi i spi bez pieluchy i nie bylo wpadek a teraz to juz nie wiem czy on to specjalnie robi?MOwi ze nie chce jak go prosze zeby poszedl do ubikacji a wlasnie przed chwila sie zesikal na zabawki!!!!!!!!!!!!!!No trzymajcie mnie bo wyjde z siebie i stane obok.
No juz nie mam sily moje dziecko od 3 dni sika w majtki!!!!!!!!Ktos mi cos poradzi? Odkad skonczyl 1,5roku chodzi i spi bez pieluchy i nie bylo wpadek a teraz to juz nie wiem czy on to specjalnie robi?MOwi ze nie chce jak go prosze zeby poszedl do ubikacji a wlasnie przed chwila sie zesikal na zabawki!!!!!!!!!!!!!!No trzymajcie mnie bo wyjde z siebie i stane obok.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez fredeczka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516407 przez ferritka
gotowanie kota - bój się Boga
niby też lubie remonty, malowanie i inne prace tego typu ale jak się żyje w ciąglym remoncie to może on się serdecznie znudzić ;/ w sumie to mam czas do kwietnia zeby tu wszystko ogarnąć i przygotować na wrzesień.
pieczecie ciasteczka...mniammmmm a my z A od nowego roku znów na diecie ;/ on na bardzo restrykcyjnej bo znowu robi dukana ( kiedys schudł na nim 20 kg ale to nie za mojej kadencji nie znałam go jak był pączuszkiem ;D) ja raczej delikatniej się do tego zabiorę. schudne na wakacjach w knajpie ;D
niby też lubie remonty, malowanie i inne prace tego typu ale jak się żyje w ciąglym remoncie to może on się serdecznie znudzić ;/ w sumie to mam czas do kwietnia zeby tu wszystko ogarnąć i przygotować na wrzesień.
pieczecie ciasteczka...mniammmmm a my z A od nowego roku znów na diecie ;/ on na bardzo restrykcyjnej bo znowu robi dukana ( kiedys schudł na nim 20 kg ale to nie za mojej kadencji nie znałam go jak był pączuszkiem ;D) ja raczej delikatniej się do tego zabiorę. schudne na wakacjach w knajpie ;D
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516409 przez Lacrijka
Dziewczynki, piszecie ze tyle stron do nadrobienia i że ciężko to idzie więc mam prośbę..Nie piszcie posta pod postem, tylko edytujcie posty jezeli chcecie cos dodac..tzn chodzi mi o to ze jak napiszecie posta, zatwierdzicie i nagle sie Wam cos przypomni to nie piszcie kolejnego tylko edytujcie poprzedni, bedzie mniej stron do nadrobienia, zawsze tak tu mialysmy i było łatwiej wszystko ogarnąc..
Dziekujeeee
Emcia - kiedy wracacie do staranek ??
Dziekujeeee
Emcia - kiedy wracacie do staranek ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez Lacrijka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516427 przez dzidzia1234
zupa z żab,kot w warzywach i ciasteczka na deser he he- menu boskie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez dzidzia1234.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516434 przez emka
Lacra Myśle ze niedługo Jeszcze mam 1 wizyt u doktorka w lutym, skonsultowac musze pare rzeczy i zaczmniemy ale mysle, że tak na spokojnie. Bez spiny no chyba ze bede musiała sie kłuć już podczas starań, to nie da sie bez spiny. JUż zaczełam brać akrad i folik
A wy jak sie czujecie? Minęły nudności?
Sylka No to nniedługo przyjdzie i słonko
A wy jak sie czujecie? Minęły nudności?
Sylka No to nniedługo przyjdzie i słonko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez emka.