BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #516574 przez emka
dzidzia A ty aby w ciąży nie jesteś!!! Ja pitole nieźle!!!! :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #516580 przez dzidzia1234
ale tak to jest jak się dłużej w domu siedzi- człowiek czasem nie wie jaki dzień tygodnia- to co dopiero z datą- jutro jej zrobimy imprezkę
12 lata 6 dni temu #516585 przez emka
to prawda jak sie nie pracuje , nie chodzi do szkoły to sie nie liczy dni :) Szcześliwaś że czasu nie liczysz :) A małej wszystko jedno :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 6 dni temu #516594 przez dzidzia1234
no ale ja mam potężnego moralnego kaca- jeszcze mi się taki numer nie zdarzył- no z wyjątkiem zapomonajki o swoich ur czy imieninach
12 lata 6 dni temu #516600 przez Agusia83
Witam sie i ja :laugh: Bylam dzis na wizycie u ginki. A pozniej odwiedzialm Emisie..ale bylo ciezko sie z nia rozstac...nauczyla sie kilka nowych slow :laugh:

Fredeczka, ja mam panele w przedpokoju i szczerze, nie jestem zadowolona...miszkam w bloku, przedpokoj mam dosc maly...ale w zimie jak sie wchodzi do domu to istna masakra...mnostwo blota, piasku, sniegu...i panele sie strasznie psuja..teraz wiem, ze nastepnym razem polozymy plytki podlogowe...je mozna zmyc i jest juz czysto...

Frezja, witaj :laugh: wiesz, ja zawsze przed @ gdy sie zblizala, bole promieniowaly mi do uda...teraz w pazdzierniku tez tak mialam...bylam pewna, ze bol jajnikow, podbrzusza, i tej nogi swiadczy o [email protected] sie nie pojawila... :lol: az do teraz...

Monia, Kochana odezwij sie jesli tylko bedziesz mogla, czekamy.

Wiecie, my tez musimy zmienic pralke..Nasza ma juz jakies 13,14 lat i nawala...zatrzymuje sie, nie odpompowuje wody...a jak pierze to slychac ja na parterze :silly: I sama sie zastanawiam jaka teraz bedzie dobra...mysle o wiekszej pojemnosci, bo mamy beden 5kg...a teraz to bedzie wiecej ciuchow :silly: a ten program z praniem spioszkow mi sie bardzo spodobal :lol:
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516632 przez dzidzia1234
ja nienawidzę, jak się zepsuje w domu nawet pierdoła- nie mówiąc już o pralce np- bo to zazwyczaj wróży lawinę usterek
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516636 przez Dorciaition
Agusia polecam pralkę z suszarką. My mamy od nie dawno i normalnie ją kocham. ;)

Pozdrawiam :)

Alanek[*] :(
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516642 przez emka
dorcia Serio , wyjmujesz suche? Czy wilgotne? Ile takie cudo kosztuje? Oj przydałoby mi sie, moja już też sie sypie, dziś mi nie odwirowała do końca. No ale ma 10 lat! Na ślub ją dostaliśmy :silly:

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516648 przez GwenB
emka napisał:

Gwen Nastepna będzie załamka :) Smęcenie, biadolenie i narezkanie! Ale jak tu rok siedze po tym etapie bardzo często się udaje, bo ze zmęczenia włącza się OLEWKA :silly:

no to mnie zbytnio nie pocieszyłaś, wprost nie mogę się doczekać :dry: ale przeżyję nawet i kryzys!

Dzidzia nieźle z tymi urodzinami :D
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516652 przez ferritka
nie nie mam podłogówki, nie chciałam, teraz troszkę żałuje bo niestety w zimę troszkę zimno w stópki a że ja należe do tych bosolubnych to no nie przemyślalam tego. Gres mam w przedpokoju ( ciągnie się aż do schodów, jednakże poki co mamy zamknięty parter drzwiami, w planie jest łaczenie góry z dołem więc drzwi w przyszłości znikną ) troszkę wchodzi ich do pokoju... hmmm poczekaj zdjęcie walnę to zobaczycie. Fakt jest taki, że można z szmatą przelecieć i po kłopocie ( tylko u mnie szmata nie wysycha, ciągle jadę na szmacie ;/)

p.s. foty nie będzie bo za chiny ludowe nie potrafie go tu wstawić, wciąż za duże a już taki piciaczek zmniejszony że nic nie widać ;/

agusia, hmmm 0 na plusie to całkiem dobry wynik, myslę kochana, że jeszcze zdążysz przybrać swoje ;**

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516659 przez Agusia83
Dorcia, a co to za firma pralki...czy to suszenie sprawia, ze ciuchy sa bardzo wymietolone?

Ferritka, zazdroszcze domu...tez bym chciala...dawac fote..

dzidzia, dobrze, ze to chodzi o najmlodszego synka...jeszcze sie nie upomni, ze ma urodziny...

wiecie, wazyla mnie dzis polozna..przez te chorobska i wymioty, ktore mialam tak schudlam, ze waze tyle co przed ciaza...czyli moja waga wynosi 0 na plusie.
12 lata 6 dni temu #516663 przez dzidzia1234
no agusia- ale 17 tyg stuknęło- a chodzi o córcie- mały ma 31 stycznia
12 lata 6 dni temu #516670 przez Agusia83
hmmm...moze corcia tez sie jeszcze nie orientuje kiedy ma urodzinki? Albo jakby sie pytala powiedz, ze jutro wiecej gosci przyjdzie :laugh:

No wlasnie stuknelo 17 tygodni, a waga spada.... :(
12 lata 6 dni temu #516683 przez pani_p
Hejo :-)

My juz po zakupach. Tzn. zamówilismy tylko drzwi wejściowe... Ale obleciliśmy sklepy i wiemy gdzie co kupic. U nas jest green problem, ze musimy sie w założonym budżecie zmieścić. Męczy mnie to, ale damy rade ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzidzia oj nieładnie tak zapominać:-P dobrze, że mała jest mała:-D
12 lata 6 dni temu #516684 przez iwonta_kg
Hej dziewczyny. Gdzie ta Monia? Cały dzien o niej myślę. Ktos cos wie???

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka