- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516141 przez dzidzia1234
dobranoc- mam nadzieję, że neta jutro mieć jeszcze będę
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #516142 przez dzidzia1234
no i zapomniałam- dpc- Twój facet to super gość- podobało mi się- to takie- słodkie - powodzenia
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516178 przez dzidzia1234
widzę, że ostatnia poszłam i pierwsza przyszłam- dzień dobry
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516200 przez dzidzia1234
u mnie za oknem też nieciekawie- a głowa mnie od wczoraj boli jak jasna cholercia
- frezja1983
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516244 przez frezja1983
Witam wszystkie dziewczyny, staram się o dziecko od 5 miesięcy...W tym miesiącu sama nie wiem co mam myśleć, może któraś z Was będzie wiedziała o co chodzi. Owulację miałam potwierdzoną testami i bólami na 27 lub 28grudzień, jednak 2 stycznia zaczęłam odczuwać najpierw delikatne kłucie lewego i prawego jajnika, uczucie ciągnięcia w dole brzucha, a potem większość bólu była skumulowana w prawym jajniku, który pulsował do pachwiny i rozchodził się na udo. Nie były to bardzo silne bóle, ale nie dało się ich nie zauważyć. Dodam, że ból został do dzisiaj z tym, że dużo słabszy. Czy jest możliwe aby przesunęła mi się owulacja? testy owulacyjne zawiodły?? okres powinnam dostać 9 stycznia, ale może mam już bóle menstruacyjne....co sądzicie o tych objawach???dziękuję z góry za odpowiedzi
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516293 przez dzidzia1234
frezja- trudno powiedzieć- bo zazwyczaj pierwsze objawy ciąży są takie same, lub łudząco podobne do odczuć przed zbliżającą się @- tylko cierpliwośc
anoda u mnie przynajmniej dziś nic nie pada- bo wczoraj było jeszcze paskudniej
anoda u mnie przynajmniej dziś nic nie pada- bo wczoraj było jeszcze paskudniej
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516331 przez dzidzia1234
fredeczka Ty niedobra- chłopina jeszcze zemdleje z głodu hi hi
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #516341 przez ferritka
dzień dobry ;>
oojacie, ale fajnie cała kawa wypita bo tyle stron do nadrobienia ;D
Mirella - no właśnie po tym jak powiedziałaś , że Ci ją przypominam chcialam poznać jej historię i wiem właśnie, że jej wywrózyłaś, że jak tylko odpuściła to trafiła ;DDDD
tylko najsampierw się załamała złapała dola jak stad do berlina i z powrotem. ale zauważyłam, że u dziewczyn na forum to taka kolejność panuje : wielkie helloł że jest się na forum i przez 2-3 cykle szał wyliczanki, potem wielkie testowanie, rozczarowanie, dół i załamka, zafasolkowanie podoba mi się to, bo jestem na etapie załamki.
Więc Mirella Ty myśl o mnie ciepło wywróż mi syna, błagam na kolanach ;*
Za oknem tak wieje, że plan mycia okien odkładam na inny dzień, głowe by mi wyrwało. zajmę się dzisiaj domem, niby względny porządek mam ale wkurza mnie to jak idę na bosaka i cićki łapią się do stopy ( jedni mają test białej rekawiczki ,ja mam test bosej stopy ))
musiałabym też wejść na piętro i zacząć zbierać tam graty, tam to jest sodoma i gomora;/ muszę podzwonić i kontener na śmieci ściągnąć pod dom. Chciałabym tą góre ogarnąć tak tylko sciany i podłogi do wesela, żeby jakieś materace tam wrzucić i spanie zrobić dodatkowe. póki co gołe cegły i bez podłogi.
oojacie, ale fajnie cała kawa wypita bo tyle stron do nadrobienia ;D
Mirella - no właśnie po tym jak powiedziałaś , że Ci ją przypominam chcialam poznać jej historię i wiem właśnie, że jej wywrózyłaś, że jak tylko odpuściła to trafiła ;DDDD
tylko najsampierw się załamała złapała dola jak stad do berlina i z powrotem. ale zauważyłam, że u dziewczyn na forum to taka kolejność panuje : wielkie helloł że jest się na forum i przez 2-3 cykle szał wyliczanki, potem wielkie testowanie, rozczarowanie, dół i załamka, zafasolkowanie podoba mi się to, bo jestem na etapie załamki.
Więc Mirella Ty myśl o mnie ciepło wywróż mi syna, błagam na kolanach ;*
Za oknem tak wieje, że plan mycia okien odkładam na inny dzień, głowe by mi wyrwało. zajmę się dzisiaj domem, niby względny porządek mam ale wkurza mnie to jak idę na bosaka i cićki łapią się do stopy ( jedni mają test białej rekawiczki ,ja mam test bosej stopy ))
musiałabym też wejść na piętro i zacząć zbierać tam graty, tam to jest sodoma i gomora;/ muszę podzwonić i kontener na śmieci ściągnąć pod dom. Chciałabym tą góre ogarnąć tak tylko sciany i podłogi do wesela, żeby jakieś materace tam wrzucić i spanie zrobić dodatkowe. póki co gołe cegły i bez podłogi.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez ferritka.
- frezja1983
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #516367 przez frezja1983
Anoda ja mam od razu czarne myśli bo za dużo siedzę dzisiaj w internecie zamiast projekty w pracy robić no i wyczytałam, że mogą być to objawy pękniętej torbieli...Czy miałaś taki sam ból promieniujący na udo??? wydaje mi się, że wcześniej też miewałam takie bóle ale nigdy w tej fazie cyklu tylko w @ lub samą owulację.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 6 dni temu #516373 przez ferritka
nie popadaj w paranoje kochana, mówiłaś że 9 tego ma przyjść @ to poczekaj i nie czytaj bzdur w necie bo od tego można zwariować, poważnie Ci mówie. Czytaj tylko to forum bo my tu naprawde z głową i wszystko na sobie mamy przetestowane ( no może koktajl z zab to nowość,ale to ja przetestuje na moim A i dam znać ) To co czujesz to prawdopodobnie są pierwsze objawy ciązy ale pamiętaj, że ile kobiet tyle objawów. Nie zakładaj od razu że coś strasznego się dzieje a ból promieniujacy to od razu pęknięcie aorty. Więcej pozytywnego myslenia, pomyśl że fasolkujesz :***