BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #516058 przez fredeczka
No ja tez nienadazam z czytaniem moze bedziemy umawiac sie na konkretna godzine w ktorej bedziemy pisac ;P

Monia i jak odezwij sie jak sie czujesz?

Kurcze cierpie na bezsennosc Michal spi maz tez a ja sie nudze a spac nie moge.
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #516059 przez studentkaae
ja dziś się tylko przywitam :)
a jutro nadrobię, obiecuję :) ale jestem z Wami, jakby się ktoś pytał przypadkiem o mnie ;)
12 lata 1 tydzień temu #516060 przez Agusia83
Iwonta, ja czasem mam wzdecia...wiadomo jak zjem frytki, czy cosik innego smazonego...ale mnie tez dosyc szybko wywalilo brzuch...

dzidzia...musisz miec neta...
12 lata 1 tydzień temu #516067 przez Majowka
tez przeczytalam...

Monia, bardzo mi przykro :kiss: :kiss: :kiss:

Przyjaciolka do mnie dzisiaj zadzwonila i oznajmila, ze jest po cesarskim cieciu. Bylam w szoku, bo nie spodziewalam sie u niej ciazy. Okazalo sie, ze wpadka, ciaza poza maciczna i niestety usuniencie jajowodu :( :( :( :(
12 lata 1 tydzień temu #516072 przez madziaska
iwonta_kg napisał:

to chyba wzdecia bo brzuch mi chyba jeszcze nie rosnie co?

iwona, ja też miałam na początku wzdecia. Największe wieczorem.
12 lata 1 tydzień temu #516073 przez Agusia83
To raczej nie byla cesarka...ale rozumiem o co chodzi...i wspolczuje...biedna przyjaciolka :(
12 lata 1 tydzień temu #516074 przez dzidzia1234
fredeczka- łączę się z Tobą w bezsenności- niestety mnie potrafi i tydzień trzymać

studentka- nu nu nu

iwonta- możesz mieć takie uczucie , bo przecież organizm potężne zmiany przechodzi

agusia- niestety nie mam na to chwilowo wpływu - ale będę intensywnie szukać leku na brak neta

majówka- kurcze- no co Ty- niedobrze cholewcia
12 lata 1 tydzień temu #516075 przez sylka
Kuba śpi od 20. Chyba juz rezygnuje z drzemki w dzien bo raz na jakiś zas zasnie. Za to wcześniej wtedy zasypia.
Mąż pracuje w domu to i ja postanowiłam do Was zajrzeć.
12 lata 1 tydzień temu #516077 przez Agusia83
Emisia tez zasnela przed 20...na szczescie spi w ciagu dnia 2 razy, czasem tylko raz...
Od wczoraj moja krolewna jest u mojej mamy...bo dr powiedziala, ze jelsi sie nie rozdzielimy to nigdy sie nie wyleczymy...okropnie za nia tesknie...ale ciagle z mama siedze na telefonie i wiem, co moj lobuziak wyprawia :silly:
Jutro mam wizyte u ginki...musze isc i wowczas odwiedze Emi..nie moge sie juz doczekac :laugh:
12 lata 1 tydzień temu #516079 przez Majowka
Agusia83 napisał:

To raczej nie byla cesarka...ale rozumiem o co chodzi...i wspolczuje...biedna przyjaciolka :(

no, laparoskopia tez nie, mowila, ze miala ogromne krwawienie do brzucha, jelita, wszystko we krwi, ma rozciecie tam gdzie kobiety maja cesarskie ciecie, normalnie pod narkoza i z 3dniowym pobytem w szpitalu...jak porod kurcze....cos strasznego
12 lata 1 tydzień temu #516083 przez sylka
Agusia dobrze że możesz mała mamie podrzucić :)

Kuba miał 1 drzemkę 1-2 godz a ostatnio cały czas na chodzie i niezmęczony. Po roczku miał 1 3 godz. drzemkę.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #516084 przez fredeczka
Dzidzia mi sie chce spac ale nie wtedy kiedy trzeba najlepiej to tak od 7 rano mi sie spi:)a wtedy maly wstaje wiec nie moge
Ale jak tylko zaciazymy to na bezsennosc nie bedziemy narzekac.

Jeszcze tylko jutro wolne a w sobote do pracy buuuuuuuuu ale mi sie nie chce len smierdzacy ze mnie.Co prawda pojde tylko na 2 godziny ale dojechac trzeba.Zeby tylko pogoda byla to na miasto skocze a tata z synkiem na kulki w tym czasie ida:)
12 lata 1 tydzień temu #516085 przez dzidzia1234
oj żeby moje tak zasypiały he he- marzenie ściętej głowy niestety

majówka- szkoda tego jajowodu- tylko kto to mówi - ta , która dwa lata temu chciała podwiązać a dziś modli się o dziecko- na szczęście mój gin był bardziej przytomny
12 lata 1 tydzień temu #516086 przez fredeczka
dzidzia to ile masz dziecii w jakim wieku bo chyba nie doczytalam...
12 lata 1 tydzień temu #516088 przez dzidzia1234
fredeczka- tak to i ja mogę spać- a później mam efek- im bardziej zmęczona tym bardziej nie mogę zasną- choć w nowy rok spałam jak dziecko prawie cały dzień
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia