BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 8 miesiąc temu #9336 przez Madzia89862
dokladnie wskazane sa sprawozdania:)wszystkie jestesmy ciekawe:)wkoncu tak mocno trzymalysmy kciuki ze sie udalo:)
Temat został zablokowany.
14 lata 8 miesiąc temu #9352 przez angellika1
Dokładie kivi codziennie prosimy o raporcik o kolejnych dniach,tygodniech,miesiącach ciąży :)

To ja także mam do wszystkich prośbę ...jak tak mocno trzymałyście kciukli za kivi i je w końcu "wytrzymałyście" to ja także poproszę o wasze "prorocze" kciouki :D :D

pozdrawiam
buziakiii dla wszystkich i powodzenia dla starających się
14 lata 8 miesiąc temu #9354 przez Madzia89862
angelika za wszystkie starajace sie tu forumowiczki trzymamy mocno kciuki(przynajmnie ja)zatem mam nadzieje ze i tym razem wyprosimy nimi kolejne krechy na tescikach
14 lata 8 miesiąc temu #9361 przez Mirella
Angellika, popieram całkowicie to co Madzia napisała, my nie tylko za Kivi, my za wszystkie trzymałyśmy i nadal trzymamy, za Ciebie też :)
14 lata 8 miesiąc temu #9363 przez Madzia89862
sila woli wymusimy pozytywne tesciki u wszystkich starajacych sie na forum:)
14 lata 8 miesiąc temu #9373 przez sunaja21
KIvi GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! az sie wzruszylam!
ja nadal czekam ... ok 28 powinnam dostac @ i pewnie dostane bo dolegliwosci takie jak na @ sa niestety!ale co zrobic!ciesze sie ze chociaz 1 z nas sie udalo...trzymam kciuki za nasza całą paczke:)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 8 miesiąc temu #9387 przez _aga86_
angellika1 napisał:

Dokładie kivi codziennie prosimy o raporcik o kolejnych dniach,tygodniech,miesiącach ciąży :)

To ja także mam do wszystkich prośbę ...jak tak mocno trzymałyście kciukli za kivi i je w końcu "wytrzymałyście" to ja także poproszę o wasze "prorocze" kciouki :D :D

pozdrawiam
buziakiii dla wszystkich i powodzenia dla starających się

Od poczatku trzymamy:) Juz teraz to napewno sie Wam uda- Kivi przetarla szlaki:)

14 lata 8 miesiąc temu #9389 przez kivi
hej dziewczyny, dziękuję za wszystkie Wasze gratulecje, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Staram się narazie nie skakać z radości bo 28 termin @ a jak wiecie, to kryzysowy mon=ment...mam nadzieję, że moje hormony wyeliminowały już ją na ładnych parę miesięcy...ale...dmucham na zimine

Kładę się, jutro napiszę więcej...
14 lata 8 miesiąc temu #9390 przez _aga86_
Napewno bedzie dobrze- napisz reakcje meza, bo strasznie jestem ciekawa :woohoo:

14 lata 8 miesiąc temu #9656 przez kivi
mężuś przeszczęśliwy...i troszkę przestraszony :-) jak i ja...
Wybaczcie, że tak krótkie moje relacje ale nie miewam jakoś czasu, troszkę zabiegana jestem...

Dziś powtórzyłam rano test - dwie mega czerwonaśne krechy :-)

postaram się napisać więcej na dniach!!!!!!!

całusy
14 lata 8 miesiąc temu #9657 przez Madzia89862
o matko kivi wiec jednak:)gratuluje:)jeszcze raz:)
14 lata 8 miesiąc temu #9661 przez _aga86_
Poczekamy na relacje:) ps. nie przemeczaj sie- no i przyzwyczaj sie do tego rodzaju "pouczen" :woohoo:

14 lata 8 miesiąc temu #9676 przez Moniq
kivi!!!! uściski i gratulacje!!!!!
14 lata 8 miesiąc temu #9730 przez kivi
jestem, i mam chwilkę by opowiedzieć Wam co u mnie...bo jestem na wolnym. Poszłam dziś do toalety a tam...szok gdyż wypłynęło zemnie coś jakby początek miesiączki ale kolor brązowy :-( strasznie się przestraszyłam bo jestem właśnie w terminie @ powinnam dostać ją w sobote, niedziele...dlatego mój strach jest tak ogromny, zapisałam się odrazu do lekarza, nie poszłam do pracy w 2 miejsce ( mam dwa dziennie) i jutro zapowiedziałam także wolne. Teraz siedzę w domku, pielęgniarka z rejestracji kazała mi uspokoić się i poleżeć...Wiem, wiem nic nie musi się złego dziać ale trzeba to koniecznie sprawdzić a i ja staram się zrobić wszystko co tylko mogę by fasolka nie "uciekła" Teraz tego plamnienia prawie już nie ma, czasem troszeczke na papierze tylko ( latam do toalety i sprawdzam)

Kurcze strasznie się boję...często jest tak, że kobieta jest w ciąży przed miesiączką i nawet o tym nie wie, ja mam kilka pozytywnych testów i obawę że dostanę okres... :-(

Trzymajcie kciuki by to plamienie nie zagroziło mojemu malusiemu zarodkowi się rozwijać ...
14 lata 8 miesiąc temu #9748 przez basik_twins
ej kivi czasami ma sie okres do 3 miesiaca
mozliwe ze nie dokonca ciało załapało
jeszcze to w trakcie @ akurat wypada wiec.... a testy 3 wyszly ze tak wiec....

Dupa jasiu karuzela mala nic sie nie buj

ha! Mnie to czasem oświeci.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży