- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- sasasasa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Mniej Więcej
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #10337 przez kivi
hej laseczki, czekamy na kolejne kreseczki
ciekawa jestem która kolejna
Czuję się lepiej plamienie ustało, poszłam jednak do sklepu...i oczywiście zamiast chleba po który szłam wróciłam z 2 torbami...wiem, wiem nie powinnam i plamka jakaś się znów pojawiła... ale może to tylko dlatego, że zaczęłam się intensywniej ruszać...mam nadzieję, znów leżę i odpoczywam. Jutro przylatują moi rodzice, więc jeszcze wiele do zrobienia mam ale staram się delikatnie po trochu
ciekawa jestem która kolejna
Czuję się lepiej plamienie ustało, poszłam jednak do sklepu...i oczywiście zamiast chleba po który szłam wróciłam z 2 torbami...wiem, wiem nie powinnam i plamka jakaś się znów pojawiła... ale może to tylko dlatego, że zaczęłam się intensywniej ruszać...mam nadzieję, znów leżę i odpoczywam. Jutro przylatują moi rodzice, więc jeszcze wiele do zrobienia mam ale staram się delikatnie po trochu
Temat został zablokowany.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Mniej Więcej
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #10360 przez Madzia89862
jeszcze moment i za chwile kolejne kobibetki pochwala sie dwoma krechami:)kivi spokojnie beda rodzice troche pomoga:)
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #10376 przez grazia
grazia
witajcie dziewczyny u mnie nic sie nie zmienilo czekam na rezultat termin miesiaczki mam na 29 .03 a wiec tylko dwa dni ,lekarz kazal mi zrobic test w poniedzialek 29 jak wyjdzie pozytyw to mam nadal brac duphaston modle sie zeby ujrzec dwie krechy , bola mnie bardzo piersi i pobolewa dól brzucha jak milo czytac ze juz dwóm dziewczyna z naszej paczki udalo sie , moze i my sie kiedys doczekamy czas pokarze pozdrawiam trzymam kciuki za was drogie panie trzymajcie sie pa
grazia
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #10504 przez angellika1
grazia trzymam rówinież kciukalce napisz od razu jak teścik jestem bardzo ciekawa.
romana - oczywiście że cię przyjmiemy do naszego grona jak widzisz na tym forum co chwilę któras zachodzi w ciążę ja co prawda jeszcze czekam na swój "czas" ale ciesze się szczęściem innych forumowiczekl
Czuje już zbliżająca sie @ ból piersi,dół brzucha też sie robi jakiś dziwny musz esie tylko zaopatrzyć w tampony bo na początku miesiąca stwierdziłam, że ni będe ich kupowac bo napewno nie będa mi potrzebne..... a jednak .. ale co tam przy okazji kupię znowu mega ilość testów na nowy cykl
kivi ciesze sie że już sie nie denerwujesz ale czytałam io tym plamieniu i nieraz tak sie dzieje w ciąży także oki i kochana ZAKAZ stresowania siebie i fasolki
romana - oczywiście że cię przyjmiemy do naszego grona jak widzisz na tym forum co chwilę któras zachodzi w ciążę ja co prawda jeszcze czekam na swój "czas" ale ciesze się szczęściem innych forumowiczekl
Czuje już zbliżająca sie @ ból piersi,dół brzucha też sie robi jakiś dziwny musz esie tylko zaopatrzyć w tampony bo na początku miesiąca stwierdziłam, że ni będe ich kupowac bo napewno nie będa mi potrzebne..... a jednak .. ale co tam przy okazji kupię znowu mega ilość testów na nowy cykl
kivi ciesze sie że już sie nie denerwujesz ale czytałam io tym plamieniu i nieraz tak sie dzieje w ciąży także oki i kochana ZAKAZ stresowania siebie i fasolki
- magda-w1980
- Wylogowany
- gaworzenie
14 lata 8 miesiąc temu #10523 przez magda-w1980
Witajcie, jestem nowa i staram się zajść w ciążę...
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej