BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 8 miesiąc temu #11051 przez angellika1
rozmawiałam już o badaniach z moją gin i powiedziała że po pół roku bezowocnuch starań zaczniemy sie badać, a teraz mam być dobrej myśli... ale ja tu buć dobrej myśli skoro znowu się nie udało :(
Może poprostu tym cyklu sobie odpuszczę i może gdzieś wyjedziemy???

sunaja - napewno nie śnisz :) i już na święta Bożego narodzenia będziesz tuliła małego skarbeńka ...
może o tym pisałaś ale jakoś niedoczytałam..to twoja pierwsza cioąża? masz juz dzieci?

pozdrawiam Was grącao
Temat został zablokowany.
14 lata 8 miesiąc temu #11062 przez magda-w1980
Sunaja obawiam się że mogę Cię nie dogonić- za słaba jestem w te klocki... ale mam nadzieję że jak handra mi minie to znowu powróci duch walki i nadziei...
14 lata 8 miesiąc temu #11067 przez Madzia89862
kobitki dacie rade
14 lata 8 miesiąc temu #11122 przez kivi
Wszystkim Wam moje kochane koleżanki forumowiczki, życzę wspaniałych, radosnych, pełnych miłosci i czułości Świąt Wielkanocnych, by Wasze pisanki pełne były wymarzonych kreseczek :-)

Wszystkim Wam się uda, widzicie przecież, że to jest możliwe :-) Nadal czytam Wasze posty i żyję Waszymi staraniami, mimo, że moja fasolka już wemnie gości :-) bo to także jest szczęście starać się, planować i przygotowywać na tą wspaniałą chwilę...

Załączam piękną fotkę, która napewno nastraja optymizmem :-) Mnie bynajmniej tak :-) a Was?
Załączniki:
14 lata 8 miesiąc temu #11157 przez sunaja21
angellika1 - to moja pierwsza ciąż tak bardzo wyczekiwana i wymarzona:) i to dlatego tak panikuje i sie boje ze lekarz powie ze cos nie tak!pol roku sie staralismy caly czas sie badajac itp!
magda w1980- dogonisz dogonisz, handra minie i znow bedziecie szalec i dzialac:)))i anepwno sie uda:)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 8 miesiąc temu #11171 przez magda-w1980
kivi- fotka super- naprawdę optymistycznie nastraja-przynjmniej mnie... :) Dzięki za życzonka.
14 lata 8 miesiąc temu #11183 przez sunaja21
kivi wyczekujemy takiego obrazka za oknem:)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 8 miesiąc temu #11346 przez angellika1
Życzę Wszystkim radosnych Świąt, mokrego dyngusa i duuuuużo jajeczkowych prezentów, a obecnym, przyszłym i starającym się mamom spełnienia marzeń

..........¶¶¶
........¶*....¶¶
.......¶*........¶
.......¶*...*...¶¶............¶...¶¶
.......¶*..**..¶¶...........¶*.¶.¶¶¶
........¶****¶¶.........¶***¶...¶G¶
..........¶***¶..........¶***¶¶...¶¶¶
............¶*¶...(////...¶***¶......¶¶
............¶¶..((///////..¶*¶...........¶
..........¶*...................*¶
........¶*................//...*¶
.......¶*.... @ ........@ ....*¶
......¶*.............Y............*¶
........¶*........I_I_I ........*¶
............¶*................*¶
................¶*,,,...,,,,*¶
.....................))///
.....................))///
14 lata 8 miesiąc temu #11357 przez basik_twins
´´´´´´´´´$$$$$$$$$$$$
´´´´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´$$$$$$$$$$´$$$$$´´$$$$$$$$$$
´$$$$$´$$$´´$$$$´´´´$$$´´$$$$$
$$$$$´´$$´´´$$´´$´´´´$$´´´$$$$
$$$$´´´$´´´´´$$$$´´´´´$´´´´´$$
$$´´´´´´´´´´$$´$´´´´´´´´´´$´´$
´$´´´´´´´´$$$$$$´´´´´´$$$$´´$
´$´´´´´´´$$$$$$$´´´´´$$´´$´´$
´$´´´´´´´$$$$$´$´´´´$$$$$$´$
´$$´´´´´´$´´´´´$´´´$$$$$$´´$
´´$$´´´´´$´´´´$´´´$$$$´´´´$
´´´$´´´´´$´´´$´´´´$´´´´´´$
´´´$´´`´´$$$$´´´´´´´´$´´$$
´´´$$´´´´´´´´´´´´´$$$´´$
´´´´$$$´´´´´$$$$$´´´´´´$
´´´´´´´$$$´´´$$´´´´´´´$$
´´´´´´´´´´$$´´´´´$$$$$$
´´´´´´´´´$$´´´´´´$$´$
´´´´´´$$$$´´´´´´´´$´$$
´´´´$$´´$´´$$´´´´´$´´´$
´$´$$´´´´$$$´´´´´´$$´´´$´´´´$$
´$$$´´´´$$$$´´´´´$$$$´´´$´$$$$
´$$$$$´´$$$$$$´´$$$$$$´´$$$$$$
´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´´´´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
´´´´´´´´$$$$$$$$$$$$$$$

A ja życzę wszystkim waszym jajeczkom przyjemnego, szybkiego i skutecznego świątecznego zapładniania

:blink:
14 lata 8 miesiąc temu #11368 przez kivi
basik_twins

hEJ! ALE ŚWIETNY MASZ SUWACZEK...MIAŁAŚ GO WCZEŚNIEJ? CZY MOŻE JA BYŁAM "ŚLEPA" ?

przyjemnego święcenia jajeczek i cieplutkich Świąt RAZ JESZCZE

U mnie wszystko w porządeczku, we wtorek chyba jeszcze będę miała jeden dzień wolnego na skok do lekarza i jeszcze jedno badanko HCG

Ponadto, wspaniale, że są rodzice, mama rządzi w kuchni i pachnie Świętami, bez niej by tego nie było :-) ale jestem wiecie jakaś byle jaka...jakby bez humoru, najchętniej spałabym całymi dniami a przecież nie mogę...jest tyle do zwiedzenia :-)
Piersi bolą bardzo nawet szczególnie podczas spania gdy się kręcę...ale chyba nie rosną :-) mam ogólnie bardzo małe - miseczka A :-) ciekawe czy to sie zmieni bo chyba nie wykarmię dzidzi takimi maluchami, he, he

Ściskam Was cieplusio...

Iwka
14 lata 8 miesiąc temu #11369 przez ilona
kivi bez obaw. Nie ma podobno reguły czy A czy D. bądź dobrej musli i nastaw się na karmienie i na pewno się uda. Możliwe, że właśnie rosną :) mi na początku zaczęły się powiększać w oszałamiającym tempie.
14 lata 8 miesiąc temu #11377 przez Madzia89862
rozmiar nie ma znaczenia przy karmieniu piersia.jezeli bedziesz miala pelnowartosciowe mleczko to zaspooisz potrzeby malucha spokojnie:)a jeszcze czas na to by zwiekszyly swoja objetosc
14 lata 8 miesiąc temu #11378 przez basik_twins
Kivi zmieniłam teraz suwaczki ciesze sie że nie tylko mi się podobają :lol:
cycki jeszcze troche czasu maja najwazniejsze ze bola nieustannie :lol:

Nie przejmuj sie i nie miej wyrzutów że sie obijasz, w koncu taka fasolka juz na początku nieźle ciągnie od mamusi wszystkiego :blink:
14 lata 8 miesiąc temu #11380 przez angellika1
Świąteczne zapładnianie u mnie będzie po świętach, ale mam nadzieje że będzie równie skuteczne jak by było w Święta :) zobaczymy jak to będzie narazie nie myślę o ty,m, mam tyle żeczy świątecznych do zrobienia że głowa boli (ale na forum zawsze znejde czas hehe), zaraz wybiaramy się ze święconką- my to znaczy ja z synem, mąż niestety kiepsko sie czuje jakaś grypa chyba... albo wymówka?? Myślałam, że zrobie mężowi prezent na zająca z teścikiem ale niestety sie nie udało teraz to chyba najwcześniej jego urodziny...ale to dopiero sierpień :(
14 lata 8 miesiąc temu #11383 przez sunaja21
ja rówież Wam życze wymarzonych i zdrowych Pisanek :)
basik_twins - suwaczek boski:)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia