- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- grazia
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- grazia
Mniej Więcej
15 lata 1 dzień temu #11907 przez grazia
grazia
witajcie dziewczyny przepraszam ze sie tak dawno sie nie odzywalam troszeczke chorowalam mialam kolke jelitowa ale juz jest dobrze w poniedzialek ide do ginka zrobie usg i zobacze jak pecherzyki rosna , moze w tym cyklu sie uda dzisiaj 9dc pojawia sie sluzik ale nie bede sie napalac dziewczyny nie zapomialam o was ciagle mysle co tam u was Eash fajnie by bylo sie kiedys spotkac moze jak bedziemy w ciazy to uda sie umówic na jakies pogaduszki lubie wies czuje sie jak w raju jest cicho, spokój i ten klimwt ciesze sie ze u ciebie wszystko ok ja tez czuje sie dobrze gotowa na poczecie aby nam sie udalo trzymam za nas wszystkie kciuki , pozdrawiam kazda z was a tak to nic ciekawego wiosna pogoda ladna moze bociany przyleca do nas trzymajcie sie dziewczyny pa
grazia
Temat został zablokowany.
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
15 lata 1 dzień temu #11919 przez sunaja21
eash-dziekuje za gratulacje!pomysl nie głupi tylko gorzej z realizacja-jestesmy zapewnie z różnych zakatków swiata:) ciesze sie ze u ciebie wszystko wychodzi na prosta tylko działac i byc dobrej mysli:) u mnie na wsi wczoraj latał bocian wiec napewno do Was też doleci trzymam kciuki:)
- Katarzynka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
15 lata 1 dzień temu #11949 przez kivi
jak do Norwegii przyleciały to chyba już coś się pokiełbasiło w przyrodzi i wszędzie dolecą, nawet na antarktydę
przesyłam Wam ciążowe fluidki i ściskam ciepło!!!! z jakich zakątków Świata pochodzicie? Ja jestem Szczecinianką, obecnie mieszkam w Norwegii w Stavanger

- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Katarzynka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
- sloneczko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
15 lata 1 dzień temu #12020 przez kivi
sunaja21
Jutro kolejne badanie HCG
W poniedziałek wizyta u lekarza ( nie ginekologa tak tu już jest już o tym pisałam)
zrobimy USG może będzie już widać bijące serduszko...MOże bo USG ma zewnętrzne tylko
Myślę by iść do ginekolog prywatnie w połowie kwietnia czyli gdzieś za tydzień...półtora
Studiowałam 4 lata w Poznaniu
TiR
Jutro kolejne badanie HCG
W poniedziałek wizyta u lekarza ( nie ginekologa tak tu już jest już o tym pisałam)
zrobimy USG może będzie już widać bijące serduszko...MOże bo USG ma zewnętrzne tylko

Myślę by iść do ginekolog prywatnie w połowie kwietnia czyli gdzieś za tydzień...półtora
Studiowałam 4 lata w Poznaniu

- magda-w1980
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
15 lata 1 dzień temu #12026 przez magda-w1980
a ja mieszkam od 10 lat w Poznaniu.
Dziewczyny te bociany napewno szukają nas i zobaczycie że coś zdziałają i wkońcu będziemy wszystkie mieć w sobie fasolki!!!
Dziewczyny te bociany napewno szukają nas i zobaczycie że coś zdziałają i wkońcu będziemy wszystkie mieć w sobie fasolki!!!
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- magda-w1980
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
15 lata 1 dzień temu #12031 przez magda-w1980
Ja dzisiaj odebrałąm wyniki nasienia- nie są niestety najlepsze ale wiem że niektórzy faceci mają też gorsze. W poniedziałek idę do gina więc wezmę i te wyniki-zobaczymy co na to powie... Mam nadzieję że doda mi nadziei... zbliża się wielkimi krokami czas podności, pojawia się już śluz... ale naa pewno znowu nic z tego nie będzie bo te wyniki nasienia są takie jakie są... A ja już miałam wielką nadzieję że tym razem się uda a tu masz- jak na złość...