- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9762 przez Madzia89862
kivi pod suwaczkiem masz napisane ze moga wystapuic plamienia:)uszy do gory z pewnoscia nic sie nie dzieje powaznego
Temat został zablokowany.
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9765 przez basik_twins
nie dziwie sie ze odruchowo zanim wogole twoj mozg po zobaczeniu plamki byl w stanie myslec napisałaś.... kazda z włączonym komputerem starajaca sie i w takiej sytuacji by to zrobiła
Ja bynajmniej na pewno
zresztą po coś tu jesteśmy nie
Ja bynajmniej na pewno
zresztą po coś tu jesteśmy nie
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9767 przez kivi
ni3 napisalam odrazu...to stalo sie w pracy i nie byla to niestety tylko plamka, poprostu bylo to jak uplawy brunatne, jak w moim przypadku poczatek miesiaczki, tak zazwyczaj to wyglada, nim zaczne na dobre krwawic tak jakby plamię na ciemnobrunatno...Pociesza mnie ze od rana spokoj...nic nie wylatuje......ehhhhh dam znac co i jak ide polezec przed nowym TV ( wczoraj kupilismy) chociaż mam odrobinke radosci w tym czekaniu na wizyte jutro,Sciskam Was, dzieki raz jeszcze Basik-twins!!!
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9768 przez sunaja21
dziewczyny moze i mi jakos doradzicie!dzisiaj jest 31 dzien cyklu /mam @ 31-33dni/ okresu narazie nie ma ale niepokoji mnie bol brzucha-taki dziwny jakby skurcze ktorych nigdy przy okresie nie miala np. moze lezec a jak wstane do taki dziwnie ciagnacy bol???trwa chwile ale nigdy takiego nie mialam!czy to moze byc ciąża?? jutro rano chyba zrobie test!pozdrawiam Was:*
- romana
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- martela89
- Gość
14 lata 8 miesiąc temu #9777 przez martela89
Hej dziewczyny Od wczoraj boli mnie brzuch po lewej stronie na dole czasami tez jakby od nerki to taki ból jak kolka, przechodzi i potem wraca. Miała może któraś z was tak jak ja?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 8 miesiąc temu #9796 przez Mirella
Sunaja, po prostu zrób test Jak się starasz o dzidzię to każdy dziwny objaw rodzi tyle samo nadziei co wątpliwości, ale każdy należy sprawdzać na wszelki wypadek. Ot, taka moja teoria....
I koniecznie daj znać
martela może dzidziuś Ci na jakiś nerw naciska? tak sobie gdybam, ja tak nie miałam
I koniecznie daj znać
martela może dzidziuś Ci na jakiś nerw naciska? tak sobie gdybam, ja tak nie miałam
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9826 przez _aga86_
martela89 napisał:
Ciezko stwierdzic- ja mialam takie dziwne bole, ale bardziej czulam je z tylu... Bol promieniowal od dolu plecow po posladki przy czym ciezko mi bylo chodzic. W moim przypadku dziecko uciskalo na nerw- tzw. rwa kulszowa. Przeszlo po ponad 2 tyg. jak dziecko zmienilo miejsce.
Hej dziewczyny Od wczoraj boli mnie brzuch po lewej stronie na dole czasami tez jakby od nerki to taki ból jak kolka, przechodzi i potem wraca. Miała może któraś z was tak jak ja?
Ciezko stwierdzic- ja mialam takie dziwne bole, ale bardziej czulam je z tylu... Bol promieniowal od dolu plecow po posladki przy czym ciezko mi bylo chodzic. W moim przypadku dziecko uciskalo na nerw- tzw. rwa kulszowa. Przeszlo po ponad 2 tyg. jak dziecko zmienilo miejsce.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9909 przez Madzia89862
te nasze malenstwa lubia sie tak usadowic w brzuszku a my czyjemu bol lub dyskomfort:)mi tez uciskal po zoladek podchodzil pod zebra nozki wsadzal::)bolalo ale i tak bylo cudownie bo wiedzialam ze maluchowi jest wygodnie:)
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9910 przez basik_twins
kivi nie za ma co
Ty dopiero jutro wizyta... bidulko
Jak coś to ja np zawsze ide spac jak nie mam nic do zrobienia oczywiscie zeby mi czas szybciej pyknoł i zeby nie myslec chociaz na tym forum to tak dni zlatuja.
Mi ten 5 miesiac minoł najszybciej ze wszystkich poprzednich
Ty dopiero jutro wizyta... bidulko
Jak coś to ja np zawsze ide spac jak nie mam nic do zrobienia oczywiscie zeby mi czas szybciej pyknoł i zeby nie myslec chociaz na tym forum to tak dni zlatuja.
Mi ten 5 miesiac minoł najszybciej ze wszystkich poprzednich
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #9912 przez Madzia89862
basik teraz to bedzie juz z gorki zobaczysz.mi czas tak szybko zlecial ze nim sie obejrzalam a bylam na porodowce:)
- sasasasa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #10015 przez kivi
Jestem...
U lekarza było miło, w zasadzie tylko porozmawialiśmy, zrobili mi badanie moczu i pobrali krew na Bete, w poniedziałek i wtorek także mam iść na pobranie krwi, we wtorek będę miała wyniki z dziś i z poniedziałku, zobaczymy jak rośnie...Myślał o USG ale w jego przychodni mięli tylko zewnętrzne a tylko dopochwowe dałoby jakiś wymierny wynik czy wszystko ok na tym etapie. Usg za 2-3 tygodnie, tymczasem dostałam wolne do Świąt, mam odpoczywać. Plamienie nie musi ale może oznaczać problemy, pozostaje czekać....To zbyt wczesna ciąża ...
U lekarza było miło, w zasadzie tylko porozmawialiśmy, zrobili mi badanie moczu i pobrali krew na Bete, w poniedziałek i wtorek także mam iść na pobranie krwi, we wtorek będę miała wyniki z dziś i z poniedziałku, zobaczymy jak rośnie...Myślał o USG ale w jego przychodni mięli tylko zewnętrzne a tylko dopochwowe dałoby jakiś wymierny wynik czy wszystko ok na tym etapie. Usg za 2-3 tygodnie, tymczasem dostałam wolne do Świąt, mam odpoczywać. Plamienie nie musi ale może oznaczać problemy, pozostaje czekać....To zbyt wczesna ciąża ...
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu - 14 lata 8 miesiąc temu #10021 przez basik_twins
Aaaa to dzisiaj juz
No fajnie w sumie wygląda na to że dobrze się Tobą zajeli.
Ja i tak trzymam sie wersji że plamienia są spowodowane że organizm nie załapał do końca hormon jeszcze tak mocno nie trzasną resztą ciała żeby zareagowała.
A czemu aż tyle badań krwi??? Bo nie wiem co ma rosnąć, hormoc? Tak z dnia na dzień?
I co to ta Beta??
No fajnie w sumie wygląda na to że dobrze się Tobą zajeli.
Ja i tak trzymam sie wersji że plamienia są spowodowane że organizm nie załapał do końca hormon jeszcze tak mocno nie trzasną resztą ciała żeby zareagowała.
A czemu aż tyle badań krwi??? Bo nie wiem co ma rosnąć, hormoc? Tak z dnia na dzień?
I co to ta Beta??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 8 miesiąc temu przez basik_twins.