BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #543439 przez MagdaM
sylka, Sylwus baaaardzo Wam dziekuje!! :kiss:

Zeegnam sie dziewczyny, jutro wracam do domu...
Do nastepnego :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #543440 przez sylka
Kurcze jednym słowem jadłospis dziecięcy
11 lata 11 miesiąc temu #543445 przez Mirella
Magda, no ledwo przyszlaś już idziesz? szkoooodaaaaa :( :( :(

Jakby mi tej diety mało było to jeszcze właśnie doczytałam że dwa litry wody dziennie powinnam wypić, pęknę chyba od tego, nigdy tak dużo nie piłam ;) I jeszcze jak głupia zaczęłam czytać i się doczytałam że mogę mieć problemy z żołądkiem po wycięciu woreczka, znaczy inaczej, zdrowa osoba może mieć, ja już mam, to jak mi się teraz powiększą to się nie pozbieram ;)
11 lata 11 miesiąc temu #543449 przez MagdaM
Mirella ano :( Ale szukam internetu bo nie wytrzymam... Moze mozecie cos polecic?? Wkoncu polecacie super rzeczy - wciagnela mnie stronka przyjaznedzieciom :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #543450 przez sylka
Magda zerknij jeszcze na gufik.pl/
11 lata 11 miesiąc temu #543452 przez Mirella
Może Aero? Niezbyt szybkie, niektórzy mówią, że żałośnie wolne, ale darmowe, tylko modem chyba trzeba kupić

www.aero2.pl/
11 lata 11 miesiąc temu #543456 przez MagdaM
eeee nie... tylko 60 minut... nie znam sieci, u mnie zasieg nie siega eee ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #543465 przez sylwus136
mirella no dieta to do siebie niestety ma że wyklucza to co lubimy najbardziej...ale gdybyś chciała na coś przepis zebym Ci poszukała to mów śmiało ja zawsze pomogę :)

Magda M nie ma sprawy :) obyś znalazła coś fajnego:)
Ja internet mam z Netii i polecam. Mieliśmy tez z orange i nie poleca ( za przeproszeniem gó*no jedne)

A z sercem to ja miewam straszne nerwobóle i od wczoraj tak mnie bolało że az oddychać nie mogłam wiec o 5.00 wywaliłam rodziców z łóżka by po mnie przyjechali i zabrał mnie na pomoc doraźną.( a mają do mnie 20km) Moja mama zostałam z Kapcerkiem a mój M jechał do pracy. I okazało się że mam 3 nierówności na wyniku z ekg ( tak jak bym była 70 letnią babcią juz po przyebytym zawale) wiec kazała mi powtórzyć badanie u lek. rodzinnego wiec powtórzyłam i wyszły zmiany choć mniejsze niz rano. No i diagnoza nieznana bo to może być wszystko...od wady serce, po przeziebienia mięśnia sercowego po poprostu takie ułożenie serce...wiec szukałam dzis cały dzień kardiologa na nfz i znalzałam na marzec...wiec 2 miechy czekania. W tej chwili jestem na przeciwbólowych i muszę dać jakoś radę... i to tyle...masakra jakaś...
11 lata 11 miesiąc temu #543481 przez iwonta_kg
Hej dziewczyny.

Ja ich chyba pozabijam wszystkich dzisiaj w tym szpitalu! Wsciekli sie wszyscy no! Od 6 rano lataja po oddziale, wala cos, dra sie na caly oddzial, jakies przekupy sie przeprzykuja pod moimi drzwiami i jeszcze snieg sie topi! No szlag mnie trafi! Dzis sa chyba operacje i dlatego lataja jak glupie! Do sali ktos co chwile po cos wchodzi. Albo salowa wali smietnikiem o sciane, halasuje workiem, myje podloge po ciemku! No masakra!

Ale najbardziej mnie wkurza jak mam ułożone kapcie tak żeby wstać z lozka i założyć to jak one myją podłogę to zawsze gdzies pod łóżko mi je wsuną! I musze sie gimnastykować żeby je wyciągnąć.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #543500 przez Agusia83
Iwonta,niestety to uroki szpitala... w większości szpitali tak rozpoczyna sie dzień.
Jak sie czujesz?

Mirellka,a Ty? Lepiej?

Sylwus,jak serducho?

Ferritka, Studentka, Dzidzia, Gosia jak samopoczuci?
11 lata 11 miesiąc temu #543513 przez iwonta_kg
Ale takiego harmideru w zyciu w szpitalu nie Widzialam! Najbardziej te stare baby ktore przeżywają swoje operacje! No kosmos normalnie! Od 6 rano!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #543540 przez pani_p
Iwonta musisz się kochana uzbroić w cierpliwość:-* wcale Ci się nie dziwie, że się denerwujesz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 11 miesiąc temu #543542 przez anoda89
Hej. Muszę się pochwalić że od wczoraj zaczęłam mierzyć temperaturę żeby wiedzieć kiedy mam te dni :)

Iwonta u Ciebie już po obchodzie?? Jak plamienia? No niestety najgorsze są te stare kwoki. U mnie tak samo było, o godzinie 19 już drzwi pozamykane bo już śpią a o 6 rano dawały czadu :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #543546 przez MagdaM
Pani_P a jak dlugie masz cykle??
Iwona to Ty nie lezysz na patologii ciazy??

Hej, wpadlam przed II sniadaniem :) Ale jestem z doskoku bo mloda mi rozbraja zagrode psa :laugh: I trzeba ja wyjatkowo pilnowac ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #543550 przez pani_p
Od 33 do 45 roznie.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby