BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #543903 przez ferritka
;] ale by było;]

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #543905 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferritka - trzymam kciuki za Ciebie bardzo - należy Ci się - teraz Twoja kolej - nadal mam takie przeczucie co do Ciebie!! :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #543923 przez iwonta_kg
Ferritka musi sie udać:) należy Ci się w końcu:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #543927 przez Lacrijka
Ferritka, siknij na testa..Raz raz raz..Ciężarnym sie nie odmawia :laugh: :laugh: :laugh: I uważuj, bo Cie obserwuje :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #543928 przez iwonta_kg
Mam prośbę. Może mi ktoś napisać co jest u mnie pod suwaczkiem? Bo ja w telefonie nie widzę bo jest za mały tekst a dzis mi skoczył 9 tydzień.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #543933 przez Gosia 2712
Iwonka masz napisane 9 tydzien :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #543997 przez madziaska
Weszlam, żeby zobaczyć test ferritki, no ale nieugięta z niej kobitka ;)W takim razie nadal czekam z niecierpliwością :) Kochana powiem tylko,że miałam identyczne objawy. Cyce bolały po bokach, brzuch jak na @ Śluz biały,ale nieco później. Test zrobiłam 2 dni przed spodziewana @ był pozytywny :) Trzymam kciuki ;)
11 lata 11 miesiąc temu #544002 przez emka
feritka Szkoda że jutro dopiero środa... Ale nam każesz długo czekać! :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #544006 przez emka
Studentka Tak jest z facetami... Przyjdzie i na Ciebie kolej, wierzę że zabolało... Jak ja poroniłam to wszystkie moje kumpelki w ciąże pozachodziły, jakos to przeżyłam i wiesz potrafiłam się tym szczerze cieszyć. Nie wiem tak jakoś mój organizm to przetrawił, ale moze dlatego ze ja mam już dziecko. Trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz jeszcze i Ty będziesz sie cieszyć macierzyństwem! Uszka do góry! :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #544015 przez ferritka
Studentkaaa, kochana moja. nie jesteś sama. Jesteśmy tu z Tobą i doskonale wiemy jak to jest. Facet nie zrozumie. albo uważa, że jak tak "zażartuje" to rozładuje atmosferę ;/ Kochana, tak że wal tu do nas jak w dym, bo gdzie jak nie tu i kto jak nie my ?? :kiss: :kiss: :kiss: ściskam Cię najgoręcej jak potrafie ....
a niebawem to się będziemy w takich chwilach złych zdzwaniać i silną grupą bedziemy siedzieć albo przy kawie albo przy winie!!! zobaczysz, więc nie załamuj się i badź dzielna :)))

dziewczyny, jesteście kochane najlepsze i niezastapione. Ale czekamy do piątku :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #544037 przez Mirella
Póki co to może telekonferencja na Skype? Każda kawkę w dłoń i macie spotkanko przy kawusi :lol: na mnie proszę nie patrzeć ja kawy nie mogę :(

Studentkaa, no faceci to są z innej galaktyki, na pewno nie z Marsa, Marsjanie by zrozumieli ;)
11 lata 11 miesiąc temu #544048 przez Marta M
iwonta chyba chodzi Ci o to co słychać u Twojego dzieciątka, a więc tak:

Dziecko osiągnęło długość 2 centymetrów. W połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk. Potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażenie że go ssie..

:):)
11 lata 11 miesiąc temu #544055 przez MoNiaaa
hej lasewczki :)

jestem jestem milo ze sie o mnie martwilyscie :) dotarlam wczoraj do domu ale godzine wracalam...ale po 30 minutowym spacerze zatrzymalam sie na przystanku i poczekalam na autobus(wczesniej nie bylo przystanka..)

iwonka zaraz ci napisze co ci suwaczek mowi :)

studentka z facetami tak wlasnie jest ze nie potrafia chyba do konca zrozumiec ja z moim to 2 razy przechodzilam i mozena poczatku bylo widac ze to na swoj sposob przezywa talk teraz jakby tematu nie bylo i nawet jak widzi ze ja sie smucilam to wolal udac ze nie widzi bo chyba nawet nie wie jak zareagowac i moze zeby nie dolewac ogniwy do ognia lepiej przemilczec
zobaczysz przyjdzie czas na ciebie wiesz ze ja od samego poczatkuz aciskam za ciebie kciuki!!!

edit widze ze marta mnie wyprzedzila w tekscie pod suwaczkiem :blink:

aaa martynka Mateuszek sliczny fajne ze do nas wpadasz :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544062 przez gosiak
Iwonta pod twoim suwaczkiem jest napisane:

Twoje dziecko osiągnęło 2cm długości, w połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk, potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażeńie ze go ssie...

Dzień dobry ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #544066 przez sylwus136
Iwonka pisze : dziecko osiągnęło długość 2 cm. W połowie tego tygonia wykaże wrażliwość na dotyk. Potrafi przyłożyć swój paluszek do ust sprawiając wrażenie, że go ssie
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia