- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #543905 przez studentkaae
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ferritka - trzymam kciuki za Ciebie bardzo - należy Ci się - teraz Twoja kolej - nadal mam takie przeczucie co do Ciebie!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ferritka - trzymam kciuki za Ciebie bardzo - należy Ci się - teraz Twoja kolej - nadal mam takie przeczucie co do Ciebie!!
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
11 lata 11 miesiąc temu #543997 przez madziaska
Weszlam, żeby zobaczyć test ferritki, no ale nieugięta z niej kobitka ;)W takim razie nadal czekam z niecierpliwością Kochana powiem tylko,że miałam identyczne objawy. Cyce bolały po bokach, brzuch jak na @ Śluz biały,ale nieco później. Test zrobiłam 2 dni przed spodziewana @ był pozytywny Trzymam kciuki
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #544006 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Studentka Tak jest z facetami... Przyjdzie i na Ciebie kolej, wierzę że zabolało... Jak ja poroniłam to wszystkie moje kumpelki w ciąże pozachodziły, jakos to przeżyłam i wiesz potrafiłam się tym szczerze cieszyć. Nie wiem tak jakoś mój organizm to przetrawił, ale moze dlatego ze ja mam już dziecko. Trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz jeszcze i Ty będziesz sie cieszyć macierzyństwem! Uszka do góry!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #544015 przez ferritka
Studentkaaa, kochana moja. nie jesteś sama. Jesteśmy tu z Tobą i doskonale wiemy jak to jest. Facet nie zrozumie. albo uważa, że jak tak "zażartuje" to rozładuje atmosferę ;/ Kochana, tak że wal tu do nas jak w dym, bo gdzie jak nie tu i kto jak nie my ?? ściskam Cię najgoręcej jak potrafie ....
a niebawem to się będziemy w takich chwilach złych zdzwaniać i silną grupą bedziemy siedzieć albo przy kawie albo przy winie!!! zobaczysz, więc nie załamuj się i badź dzielna ))
dziewczyny, jesteście kochane najlepsze i niezastapione. Ale czekamy do piątku
a niebawem to się będziemy w takich chwilach złych zdzwaniać i silną grupą bedziemy siedzieć albo przy kawie albo przy winie!!! zobaczysz, więc nie załamuj się i badź dzielna ))
dziewczyny, jesteście kochane najlepsze i niezastapione. Ale czekamy do piątku
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu #544048 przez Marta M
iwonta chyba chodzi Ci o to co słychać u Twojego dzieciątka, a więc tak:
Dziecko osiągnęło długość 2 centymetrów. W połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk. Potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażenie że go ssie..
Dziecko osiągnęło długość 2 centymetrów. W połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk. Potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażenie że go ssie..
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #544055 przez MoNiaaa
hej lasewczki
jestem jestem milo ze sie o mnie martwilyscie dotarlam wczoraj do domu ale godzine wracalam...ale po 30 minutowym spacerze zatrzymalam sie na przystanku i poczekalam na autobus(wczesniej nie bylo przystanka..)
iwonka zaraz ci napisze co ci suwaczek mowi
studentka z facetami tak wlasnie jest ze nie potrafia chyba do konca zrozumiec ja z moim to 2 razy przechodzilam i mozena poczatku bylo widac ze to na swoj sposob przezywa talk teraz jakby tematu nie bylo i nawet jak widzi ze ja sie smucilam to wolal udac ze nie widzi bo chyba nawet nie wie jak zareagowac i moze zeby nie dolewac ogniwy do ognia lepiej przemilczec
zobaczysz przyjdzie czas na ciebie wiesz ze ja od samego poczatkuz aciskam za ciebie kciuki!!!
edit widze ze marta mnie wyprzedzila w tekscie pod suwaczkiem
aaa martynka Mateuszek sliczny fajne ze do nas wpadasz
jestem jestem milo ze sie o mnie martwilyscie dotarlam wczoraj do domu ale godzine wracalam...ale po 30 minutowym spacerze zatrzymalam sie na przystanku i poczekalam na autobus(wczesniej nie bylo przystanka..)
iwonka zaraz ci napisze co ci suwaczek mowi
studentka z facetami tak wlasnie jest ze nie potrafia chyba do konca zrozumiec ja z moim to 2 razy przechodzilam i mozena poczatku bylo widac ze to na swoj sposob przezywa talk teraz jakby tematu nie bylo i nawet jak widzi ze ja sie smucilam to wolal udac ze nie widzi bo chyba nawet nie wie jak zareagowac i moze zeby nie dolewac ogniwy do ognia lepiej przemilczec
zobaczysz przyjdzie czas na ciebie wiesz ze ja od samego poczatkuz aciskam za ciebie kciuki!!!
edit widze ze marta mnie wyprzedzila w tekscie pod suwaczkiem
aaa martynka Mateuszek sliczny fajne ze do nas wpadasz
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544062 przez gosiak
Iwonta pod twoim suwaczkiem jest napisane:
Twoje dziecko osiągnęło 2cm długości, w połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk, potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażeńie ze go ssie...
Dzień dobry
Twoje dziecko osiągnęło 2cm długości, w połowie tego tygodnia zaczyna wykazywać wrażliwość na dotyk, potrafi przyłożyć swój paluszek do ust, sprawiając wrażeńie ze go ssie...
Dzień dobry
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0