BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #543553 przez MagdaM
eee to mnie czasami troche brakuje ;) ale jak takie dlugie to nie kazal zadnych badan?? troche sie dziwie...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #543561 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 11 miesiąc temu #543562 przez pani_p
No właśnie teraz siedze i czytam o tym leku, clostilbegyt, i dziewczyny piszą że powinien być prowadzony monitoring cyklu a on nic mi takiego nie powiedział... Z drugiej strony pod jego opieka znajoma ma 2 dzieci tez przy dlugich i nieregularnych cyklach... Sama już nie wiem... Może powinnam iść do innego? Tylko ze jade teraz na tydz do rodziny i prawdopodobnie dostane @ a mam brac od 5 dnia cyklu i to by bylo na wyjezdzie... Nie mam kiedy iść i się poradzić, co robić? Zaufać mu czy nie?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543583 przez iwonta_kg
MagdaM ja leze na ginekologii. Od trzeciego miesiaca dopiero na położnictwo kładą.

Anoda a planienia juz nie ma. Wiec krwiak albo sie wchłonil albo ktoregos dnia poprostu wyleci z krwią.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543592 przez MagdaM

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dlugo... Przepraszam... Powiedzialam tu tez cos czego nie mowilam bo ciezko, ale poprostu chce zeby Kobiety mialy prawdziwa szanse a nie trafialy na pseudo-dobrych lekarzy jak ja... Daja leki bez badan itp porazka...

Iwona o kurcze nie wiedzialam, ze to takie zasady... To wspolczuje, bo wspollezace masz napewno super :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #543603 przez pani_p
No i to mnie martwi... nie wiem co mam myśleć. Miałam nadzieję że ta wizyta mnie wesprze i pomoże a mam jeszcze większy mętlik...
11 lata 11 miesiąc temu #543607 przez MagdaM
A nie mozesz isc do jeszcze innego?? Choc na konsultacje nie mowiac o tym co powiedzial ten Twoj. Najgorsze co moze byc to metlik, niepokoj i brak zaufania do lekarza...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543608 przez ferritka
dzień dobry ;>
Pani, dostałaś clo ??? ooo ja go brałam więc jak masz pytania to wal jak w dyma :))) i fakt powinno się przy clo monitorować. bo jak Ty masz takie szalone cykle to lekarz nie wie kiedy powinnaś je brać... no dziwna sprawa. poza tym ,prawda jest taka, że ja wiązałam duże nadzieje z clo bo znajoma znajomej po clo w 3 cyklu zaszła z bliźniakiami i wszystko ładnie się rozwijało. Ja niestety p[o clo poroniłam ( tak mi się wydaje) więc ile kobiet tyle reakcji na nie. Zresztą zakładałam tu wątek o clo ale mały odzew był.

raport z nocy : morze nie zalało, wylewam się dalej śluzem, białym ale juz nie takim gęstym, takim ughh wodnistym bardziej. sama nie wiem. Wciąż czekam. brzuch nie boli, cyc umiarkowanie po bokach. Do piątku ;D

mirellka kurcze wiem, że cierpisz i to nie fajne jest, ale ile ja bym dała żeby mi ktoś diete narzucił... bo wydęło mnie tak, że powoli się w dżinsach zapiąć nie potrafie :((((

co tam jeszcze co tam jeszcze AAAa monia dotarła ?????

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #543615 przez pani_p
Tak jak napisałam, problemem jest to, że jutro jadę do rodziny i nie mam teraz już jak iść...

Ferritka a miałaś przy nim monitoring cyklu?
11 lata 11 miesiąc temu #543623 przez ferritka
tak miałam, jak mi je dał to miałam monitoring od 1 do 4 cyklu - niby nie trzeba az tyle robić ale ja robiłam i za każdym razem miałam jak w zegarku owu więc pociągnęłam jeszcze 2 cykle. Niestety byłam w ciązy a dostałam "okresu" i wzięłam kolejną dawkę -wydaje mi sieże przez to poroniłam, bo nie miałam pojęcia że może być coś na rzeczy.
Ale tak, monitoring jest szalenie ważny przy clo.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543634 przez pani_p

Po powrocie muszę iść do innego i tyle... Uwielbiam tracić mój czas...

11 lata 11 miesiąc temu #543638 przez ferritka
pani_p napisał:

Po powrocie muszę iść do innego i tyle... Uwielbiam tracić mój czas...

no ;/ słaba sprawa, więc może lepiej ten cykl ich nie bierz i idź do innego lekarza. bo po co się bez sensu truć. Wczoraj rozmawiałam o clo z Mesy, ona też ma z nim doświadczenia, też Ci powie co i jak.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #543639 przez GwenB
Ferritka myślałam, że walniesz dzisiaj testa, ale widzę stopniowo podnosisz napięcie :lol: no ale jak do piątku to czekamy ;)

Pani spróbowałabym skonsultować się z innym lekarzem, możesz podzwonić dzisiaj i umówić się na wizytę jak już wrócisz. Jak masz wątpliwości to lepiej sprawdzić u innego lekarza :)
11 lata 11 miesiąc temu #543642 przez Gosia 2712
Iwona ja to sie zastanawialam jak lezalam w szpitalu po jakiego pierona oni budza ludzi przed 6 zeby temp zmierzyc a pozniej nawet zasnac nie daja hehe :P a ze mnie jest spioch wiec wiecie jedna wielka masakra!

Moja kuzynka miala torbiele na jajnikach, na jednym 6 a na drugim 7 :/ chodzila do roznych lekarzy (chyba czterech) i kazdy ja tylko chormonami faszerowal i stwierdzili ze nie bedzie miec dzieci. Kolezanka polecila jej lekarza (tego do ktorego teraz tez chodze ) i dzieki niemi ma coreczke bo przestal ja faszerowac lekami tylko dal jej jakies tam jedne i dzieki temu zaszla w ciaze i co najlepsze przy ciaze te torbiele sie wchlonely same ten lekarz nawet byl w szoku... Co prawda wizyta kosztuje 150zl ale wydaje mi sie ze czasami warto dac tyle kasy ale masz pewnosc ze jestes pod dobra opieka...

Pani moze idz faktycznie do innego lekarza bo ten moze jakis nie douczony...??

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #543643 przez MagdaM
Pani bez przesady, ze sluzba zdrowia... Niektorzy lekarze...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży