BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #543320 przez Marta M
gosiak przez awatara Cię nie poznałam :huh: :huh:
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #543337 przez gosiak
Marta M napisał:

gosiak przez awatara Cię nie poznałam :huh: :huh:

:S :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #543356 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 11 miesiąc temu #543363 przez Agusia83
Sylwus, robie w ten sam sposob pulpeciki..tylko przewaznie w sosie pieczarkowym :silly:
Na pizze, musze zapisac przepis.

Jaki piekny saneczkowy Dudus :laugh: Boze, jak te dzieci szybko rosna...

Iwonta, jaka piekna fasolka w Tobie rosnie :laugh: i juz taka spora :laugh: Ni sie obejrzysz, a poczujesz pierwsze ruchy :laugh:

Lacrijka, to juz za chwilke...no chyba, ze juz cosik czujesz? Bo u Ciebie jeden dzidzius wiecej w brzuszku...

Monia, dotarlas do domku?
11 lata 11 miesiąc temu #543378 przez Marta M
Wiedziałam że o czymś zapomniałam...

Duduś :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #543389 przez MagdaM
Ku*&*^ nad morzem to ceny za nocleg z kosmosu biora :ohmy:
I nie wiem czy wiecie ale male dziecko moze spac samo na tapczanie :ohmy: B)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #543402 przez sylwus136
no właśnie Monia doszłaś ?? Martwimy się o Ciebie...daj znać :)

Martynka ja używam tylko kosteczek. Proszku nie próbowałam nigdy i jakoś nie mam chęci hehe :D

Agusia to fajnie :) ja w sosie pieczarkowym też lubię robić choc mój mężuć woli w sosie pomidorowym :)

Magda M my jak jechaliśmy nad morze mieliśmy ze sobą łóżeczko turystyczne wiec nigdy nie było żandego problemu i mały zawsze za darmo.
11 lata 11 miesiąc temu #543423 przez sylka
Magda M my w zeszłym roku zaliczyliśmy urlop nad morzem. Za dziecko nic nie płaciliśmy i mieliśmy dodatkowo łóżeczko turystyczne w pokoju a w bufecie krzesełko do karmienia i darmowe posiłki dla dziecka.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543424 przez MagdaM
Sylwus napisalam im, ze male dziecko i mam turystyczne a mimo to ceny maja z kosmosu!! We wrzesniu!! Porazka... Rok temu bylo to samo, za dziecko nie majace roku wolali mi 40 zl B)

Sylka a gdzie??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543428 przez sylka
Byliśmy w Pensjonacie w Sztutowie obok Stegny. Atrakcje dla dziecka i rodziców jakby się nie trafiło w pogodę (sala zabaw, basen, siłownia, plac zabaw - nie ma foto w galerii). Mogę polecić miejsce. Sporo było rodzin z maluszkami i do plaży nie daleko. Spacerkiem z 10 min. baron-pensjonat.pl/pl/strona-glowna/
Przy okazji odwiedziliśmy zoo w Gdańsku i zwiedziliśmy miasto oraz Malbork bo też niedaleko było.
11 lata 11 miesiąc temu #543429 przez Mirella
Martynka Dudusia wydudusiaj :kiss: :kiss: :kiss: i nie zadawaj głupich pytań ja Cię bardzo proszę.

Sylwuś, ja mam jakieś tam przepisy, jakoś sobie radzę, mój problem polega na tym, że nie wolno mi wszystkiego co dobre :( :( :(
11 lata 11 miesiąc temu #543430 przez sylka
Mirelka współczuję ale za jakiś czas pewnie powoli bedziesz mogła wracać do normalności żywieniowej. A jak ogólne samopoczucie?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543431 przez sylwus136
Magda to nie za ciekawie jednym słowem. Ja znalazłam taką stronę może Ci pomoże :
www.przyjaznedzieciom.pl/index.php

Mirella a ogolnie co mozesz jeść? łatwiej mi chyba o to zapytać niż o to co nie możesz bo lista na pewno jest dłuższa...
Ja teraz jak mam problemy z tym moim sercem to też muszę się ograniczać bo czuję że bedzie gorzej...juz nawet cole odstawiłam bez której żyć nie umiem...
11 lata 11 miesiąc temu #543434 przez sylka
Sylwuś z sercem to wiem jak to jest. Też miałam z nim problemy, ale drastycznej diety nie musiałam wprowadzać.
11 lata 11 miesiąc temu #543437 przez Mirella
Hmmm, co mogę? wszystko co chude gotowane, bezbarwne bezsmakowe i bezzapachowe :( mniej wiecej tak to wygląda. Pewnie z czasem będzie lepiej, ale na razie to się zmuszam do jedzenia bo powietrzem się żyć nie da. Nie mogę niczego co smażone, nie mogę kawy, i o zgrozo nie mogę też łososia i awokado!!! Ogólnie czuję się dziwnie, przydałoby się coś na ból łyknąć, ale ze względu na żołądek nie mogę, zresztą pewnie i tak by nie zadziałało.

Sylwuś a co Ty masz z sercem???
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka