BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #544148 przez MoNiaaa
ferritka tez sie czasem nad tym zastanawiam...nie ma chyba miesiaca zeby watku nie bylo dzieci setki jak nie tysiace sie rodzi CODZIENNIE ciagle ktos w ciaze zachodzi a jednak jest tyle dziewczyn ktore niby zdrowa a ciagle musza czekac :huh:

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #544159 przez Mirella
A czy Wy się zastanawiacie ile czasu czekały te co właśnie urodziły? A te co pozachodziły w ciążę to myślicie że same wpadki, że nikt nie czekał? No chyba właśnie Wam się na mózg rzuca ;)

Dzieci od samego początku uczą nas pokory i cierpliwości, nie da się zaplanować dziecka tak samo jak nie da się niczego przy dziecku zaplanować, mniej więcej przez dwa lata ;)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544168 przez ferritka
no własnie o to mi chodzi, tylko od dupy strony się za to zabrałam, ze zanim tu trafiłam to myslałam że wszyscy dookoła to tak hop siup i już. I że tylko ja czekam i nie wychodzi.
Masz racje to uczy cierpliwości, z pokorą u mnie gorzej, bo za każdym razem jak się dowiaduje o ciąży koleżanki albo koleżanki koleżanki to mnie krew zalewa i rzucam w wszechświat wszystkimi kurefkami jakie tylko mi się napatoczą. to niewyobrażalne ile kobieta potrafi znieść cierpienia i jak bardzo może się poświęci dla dziecka. i jaką walkę potrafi przejść aby to upragnione dziecko posiadać .

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #544177 przez Mirella
Ferritka, nie będę palcem pokazywała, ale są z nami dziewczyny, które długo czekają, dużo dłużej niż Ty, i ciągle nic ;) Zresztą akurat o Ciebie to jestem spokojna to nie miaukaj, będzie dobrze :)
11 lata 11 miesiąc temu #544188 przez ferritka
no no ja nie mówie, że ja czekam jakoś specjalnie zbyt długo, mówię że są wolaśnie tu osoby które stanowczo za dlugo czekają.

masz racje koncze temat moich dziwnych przemysleń bo plote trzy po trzy i cuda na kiju ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #544196 przez Mirella
A pitol sobie jak Ci to pomaga, tylko jakoś z sensem :P ja ide banany mikserować, nie wiem po co, ale mam ochotę coś wymyślnego zjeść a przy mojej diecie to sobie za dużo nie nawymyślam :(
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544203 przez ferritka
Mirella napisał:

A pitol sobie jak Ci to pomaga, tylko jakoś z sensem :P ja ide banany mikserować, nie wiem po co, ale mam ochotę coś wymyślnego zjeść a przy mojej diecie to sobie za dużo nie nawymyślam :(

to weż zmiksuj więcej tych bananów, bo też mam chętkę B)

była już któraś na tym filmie o tsunami w kinie??? kurcze podobno bardzo dobry ...hmmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #544236 przez mesy
Inso miała dzisiaj masaż szyjki więc kto wie może dziś urodzi ;) napisałam jej sms , ale nie odpisuje a u niej to aż dziwne więc czekam na wiadomość cy się coś rozkręciło ;)
11 lata 11 miesiąc temu #544243 przez ilona
Mesy Inso nie pisze, bo M. zawiał po tyrce :laugh:

Nie dali jej obiecanej oxy bo doszli do wniosku że może sama urodzi :) rozwarcie o 14 miała na dwa palce więc prawie żadne :laugh:
Jak nie urodzi sama do rano to podadzą oxy, :dry:
Tak Ją zwodzą bidulke od prawie dwóch tygodni :angry:

Ja chce już być ciocią :angry: :angry: :angry: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #544245 przez agnesssa
Mesy No mam nadzieję,że właśnie rodzi :lol: Czekam na wieści :woohoo:

Inso
Do boju :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ionka Qrcze co to za lekarze :angry: To już trzecie oxy będzie o ile dobrze pamiętam :huh: Ja rozwarcie na dwa palce miałam przez dwa tyg i nic z tego nie wyszło :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 11 miesiąc temu #544252 przez Mirella
Kurcze a na kiedy Inso miała termin??? Bo mam wrażenie że jakoś strasznie długo to trwa ;)
11 lata 11 miesiąc temu #544254 przez mesy
Mirella napisał:

Kurcze a na kiedy Inso miała termin??? Bo mam wrażenie że jakoś strasznie długo to trwa ;)

Miała termin na 17 stycznia jutro mija 2 tydzień przeterminowania :dry:
11 lata 11 miesiąc temu #544256 przez ilona
Mirella 17.01 :laugh:

Agnessaa to będzie pierwsza oxy taka na 100 %
wcześniej tylko próba oxy czyli to jakiś roztwór dają, żeby zobaczyć czy macica reaguje ( 5 razy chyba)
11 lata 11 miesiąc temu #544263 przez agnesssa
Ilonka 5 razy próba Oxy :ohmy: :ohmy: :ohmy: No jakiś koszmar jak ją męczą i Inso i Natalkę :angry: :angry: :angry: No w sumie trzymam kciuki żeby już teraz samo się do rana ruszyło, bo dla dziecka w cale nie jest dobrze takie podawanie Oxy tyle razy, nawet w teście :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 11 miesiąc temu #544267 przez mesy
agnesssa a co to tak bez zdjęcia wpadasz ? :P :P dawaj nam tu zdjęcie Maksa :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia