BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #86655 przez Edyta
Dorcia no nie mozna sie podawac napisalam moja historie by inne dziewczyny nie podawaly sie probujcie bo to nigdy nie wiadomoa dla otuchy jeszcze jedno wam opowiem moja kolezanka byla tak zrezygnowana ze adoptowala dzidzie bo nie mogla zajsc a tu ma teraz dwie bo w dniu ktorym wziela dzidzie do adopcij zaskoczyla w ciaze wiec nie ma tego zlego probowac probowac i jeszcze raz probowac:)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86657 przez gosiak
Dorcia nie martw się obojętnie jaki byłby wynik dali by Ci je dziś, więc nie martw się na pewno im cos nawalło tak ja Mirella pisze, cierpliwości ale pewnie będzie to Twój najdłuższy weekend ale z Nami jakoś wytrwasz, a goście dobrze że przychodza bo nie będziesz tyle myśleć, ja się do miasta wybieram tak mi się nie chce :angry: ale musze prezent bratowej kupić jutro na imprezkę urodzinową się wybieram:) do wieczorka :kiss:

Edytka oby więcej takich dziewczyn z pozytywnymi postami dobrze mi to robi :woohoo: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #86664 przez Dorciaition
Ale super Twojej koleżance się ułożyło. :)
Cudowne są takie historie.

Gosiak z Wami to bym jeszcze tydzień wytrzymała :laugh:
No przesadziłam :silly:

Lecę, buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86665 przez Suari
Lacrijka - gratuluję, a za ciebie Gosia trzymamy wszystkie kciuki :kiss:

I rzeczywiście z wizytą lepiej poczekać, bo nerwy są niesamowite, a po co się stresować.
13 lata 9 miesiąc temu #86670 przez Edyta
Dorcia uszy do gory uda sie tylko trzeba cierpliwie czekac co np.w Mojm przypadku jest strasznie stresujace ale mam nadzieje ze ty jestes cierpilwa j wytrzymasz tu z nami,Gosiu no ja pisze zeby dziewczyny nie tracily nadziej bo znam wiele przypadkow ktore byly beznadziejne a sie udalo wiec nie ma co sie martwic na zapas:)
13 lata 9 miesiąc temu #86741 przez @nulka
dziewczyny weszłam tu żeby tylko powiedzieć że mnie brzuch napiętrala :(
chyba francca @ idzie i tupie...
ratuuuunku!!!!
13 lata 9 miesiąc temu #86753 przez angellika1
Kaśku jeszcze ja jestem od styczne zeszłego roku :) :)
A ciekawa jestem co słychać u razi i Eash????
13 lata 9 miesiąc temu #86784 przez Emme
no to macie jeszcze jedną historię
Emme napisał:

Mimo, tego że to mało prawdopodobne to możliwe. Jednak uważam, ze są to przypadki, gdzie kobieta choruje na jakieś schorzenie itp.
u mnie w rodzinie był taki przypadek:
kobieta właściwie od dziecka wiedziała, że nie będzie mogła mieć dzieci. pogodziła się z tym, gdyż wszyscy lekarze potwierdzali tę diagnozę. Wyszła za mąż, oboje postanowili zaadoptować rodzeństwo i tak też się stało. Ale po niedługim czasie zaczęła się źle czuć. Lekarze zaczęli leczyć ja na nerki, z powodu leków zaczęła przybierać na masie. Niestety nic nie pomagało. Mąż postanowił w krytycznym momencie zabrać ją do kliniki. Po kilku godzinach badań wyszła pielęgniarka i pogratulowała mu syna!! To dopiero był szok. W normalnym wypadku, każda kobieta wiedziałaby że to ciąża, jednak w tym przypadku każdy (w tym lekarze), takową odrzucali :)

Jednak możliwe :)

13 lata 9 miesiąc temu #86833 przez gosiak
Suari dziękuję :kiss: Tyle Was dziewczyn za mnie kciuki trzyma i dobrze mi życzy że na pewno niedługo doczekam się swojego skarbka, jak to się mówi w grupie siła w grupie moc :blink: ja za pozostałe oczekujące na II kreseczki też z całej siły zaciskam kciuki :kiss:

@nulka odganiaj tą @@@@ wredną laleczke voodoo trzeba skombinować i ja przegonić :silly: :silly:

Miłego wieczorku kochane :) :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #86864 przez ann-sunshine
@nulka -odganiamy małpy, niech spadają na drzewo!!

kupiłam pierwszy test, leży na półeczce w sypialni i czeka do poniedziałku, dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki, żebym mogła ten pierwszy test wypróbować :laugh:

Dorcia, beta jest na pewno :ohmy: ok, przekonasz się o tym w poniedziałek, a teraz zajmij się gośćmi, to nawet się nie obejrzysz i weekend minie :blink:
13 lata 9 miesiąc temu #86926 przez madziaska
dziewuszki zrobilam z ranca trzeci test, z innej firmy, dla pewnosci ;) No i sa II, ta druga calkiem przyzwoita :)
@nulka ja tez mam bole jak na okres, co jakis czas "kreci" mnie w dole brzucha...wiec spokojnie... trzymam kciuki @nulka, ann-sunshine...
Gosiaku moj kochany za Ciebie szczegolnie trzymam :)
lacrijka, Dorcia ktory macie dzien cyklu?? I kiedy do gin idziecie??? Kurcze ja poszlabym juz dzisiaj... Chcialabym za tydzien...ale boje sie ze nic nie bedzie widac... Wtedy wedlug OM bylmy 5t3d...Chyba pojde
13 lata 9 miesiąc temu #86932 przez Dorciaition
Goście wyruszyli do domków :)

Ann-sunshine będę trzymała kciuki z całych sił.
Tylko żeby wcześniej Cię nie korciło. Mi dzień przed @ wyszedł negatywny, a na następny dzień II kreseczki, więc lepiej spokojnie poczekaj. :)

Emme niesamowita historia. :) Film można by było nakręcić :woohoo:

@nulka w ogóle się nie przejmuj, bo będziesz miała objawy jak na @. Chyba wszystkie tak miałyśmy, a wychodziły II krechy. Trzymam kciuki :)

Edytko moja cierpliwość też jest słaba, ale będę czekać. Nic niestety nie da sie przyspieszyć.

Ale będzie dobrze. Musi być i koniec! :laugh:

Gosiak kciuków jest co niemiara więc na pewno się uda. :kiss:

Dobrej nocki kochane :kiss:

13 lata 9 miesiąc temu #86946 przez Dorciaition
Madziaska to cudnie! :laugh:
Ale już nie rób więcej testów :silly:
Też chciałabym już iść do gina, ale dziewczyny mówią, że lepiej poczekać, bo teraz może nie będzie nic widać, wiec nie potrzebny stres.
Mój to 37 dc, a do gina idę 03.04, czyli za 2 tygodnie, choć chciałabym iść już, ale "na szczęście" mój gin ma urlop :)
Oczywiście jeśi beta będzie nie ciekawa to pójdę do innego, ale mam nadzieję, że tak nie będzie. Wg OM wychodzi mi, że to 5t1d, ale wątpie. Beta jest niska, więc to raczej mniejsza ciąża.
Kochana bądź cierpliwa i poczekaj jeszcze z tym ginem.
Aa, i nie polecam bety, bo to cholerny stres :S

13 lata 9 miesiąc temu #86956 przez Edyta
Dorcia wiem wiemjak to jest ciezkom sie czeka ale w sumie co nam pozostalo...kazda z nas na cos czeka jedne na to by sie narodzily inne by byly juz w brzuszku trzymym kciuki za wszystkie oczekujace:)ja czekam na ruchy i na narodziny i to czekanie strasznie sie duzy ale co zrobic mus to mus;)
13 lata 9 miesiąc temu #86960 przez Dorciaition
Dokładnie kochana :)
Ruchy pewnie nie długo już będą.
Daj nam koniecznie znać :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama