- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Edytka oby więcej takich dziewczyn z pozytywnymi postami dobrze mi to robi
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Cudowne są takie historie.
Gosiak z Wami to bym jeszcze tydzień wytrzymała
No przesadziłam
Lecę, buziaki
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I rzeczywiście z wizytą lepiej poczekać, bo nerwy są niesamowite, a po co się stresować.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emme napisał:
Mimo, tego że to mało prawdopodobne to możliwe. Jednak uważam, ze są to przypadki, gdzie kobieta choruje na jakieś schorzenie itp.
u mnie w rodzinie był taki przypadek:
kobieta właściwie od dziecka wiedziała, że nie będzie mogła mieć dzieci. pogodziła się z tym, gdyż wszyscy lekarze potwierdzali tę diagnozę. Wyszła za mąż, oboje postanowili zaadoptować rodzeństwo i tak też się stało. Ale po niedługim czasie zaczęła się źle czuć. Lekarze zaczęli leczyć ja na nerki, z powodu leków zaczęła przybierać na masie. Niestety nic nie pomagało. Mąż postanowił w krytycznym momencie zabrać ją do kliniki. Po kilku godzinach badań wyszła pielęgniarka i pogratulowała mu syna!! To dopiero był szok. W normalnym wypadku, każda kobieta wiedziałaby że to ciąża, jednak w tym przypadku każdy (w tym lekarze), takową odrzucali
Jednak możliwe
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
@nulka odganiaj tą @@@@ wredną laleczke voodoo trzeba skombinować i ja przegonić
Miłego wieczorku kochane
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
kupiłam pierwszy test, leży na półeczce w sypialni i czeka do poniedziałku, dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki, żebym mogła ten pierwszy test wypróbować
Dorcia, beta jest na pewno ok, przekonasz się o tym w poniedziałek, a teraz zajmij się gośćmi, to nawet się nie obejrzysz i weekend minie
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
@nulka ja tez mam bole jak na okres, co jakis czas "kreci" mnie w dole brzucha...wiec spokojnie... trzymam kciuki @nulka, ann-sunshine...
Gosiaku moj kochany za Ciebie szczegolnie trzymam
lacrijka, Dorcia ktory macie dzien cyklu?? I kiedy do gin idziecie??? Kurcze ja poszlabym juz dzisiaj... Chcialabym za tydzien...ale boje sie ze nic nie bedzie widac... Wtedy wedlug OM bylmy 5t3d...Chyba pojde
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann-sunshine będę trzymała kciuki z całych sił.
Tylko żeby wcześniej Cię nie korciło. Mi dzień przed @ wyszedł negatywny, a na następny dzień II kreseczki, więc lepiej spokojnie poczekaj.
Emme niesamowita historia. Film można by było nakręcić
@nulka w ogóle się nie przejmuj, bo będziesz miała objawy jak na @. Chyba wszystkie tak miałyśmy, a wychodziły II krechy. Trzymam kciuki
Edytko moja cierpliwość też jest słaba, ale będę czekać. Nic niestety nie da sie przyspieszyć.
Ale będzie dobrze. Musi być i koniec!
Gosiak kciuków jest co niemiara więc na pewno się uda.
Dobrej nocki kochane
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale już nie rób więcej testów
Też chciałabym już iść do gina, ale dziewczyny mówią, że lepiej poczekać, bo teraz może nie będzie nic widać, wiec nie potrzebny stres.
Mój to 37 dc, a do gina idę 03.04, czyli za 2 tygodnie, choć chciałabym iść już, ale "na szczęście" mój gin ma urlop
Oczywiście jeśi beta będzie nie ciekawa to pójdę do innego, ale mam nadzieję, że tak nie będzie. Wg OM wychodzi mi, że to 5t1d, ale wątpie. Beta jest niska, więc to raczej mniejsza ciąża.
Kochana bądź cierpliwa i poczekaj jeszcze z tym ginem.
Aa, i nie polecam bety, bo to cholerny stres
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa