BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #87577 przez bewipo
Lacrijka strasznie mi przykro, tulę z całych sił...

Dorcia, może nam się uda taki spacerek ;) W ciąży to nie uśmiecha mi się jeździć w takie trasy, bo zamiast 3 godz, to jechałabym z 5 zwiedzając wszystkie kibelki na autostradzie :D
To fajnie, że targi dobrze zorganizowane. Czekam do maja aż w Poznaniu będą :) Wstęp byl płatny czy za free??

Majowka to teraz kibicujemy na nowy cykl :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87582 przez angellika1
Dorcia ja też właśnie wróciłam z targów i mam ten sam zestaw prezentów co TY :) Tylko spojrzałam na te kupony do apteki okazało sie że były one ważne do lutego 2011 roku :(
A tak z innej beczki o jakim szpitalu myślisz żeby rodzić ????

Bewipo dokładnie jak urodzimy to równiez zapraszam do Gdańska :) :) :)
A za wstep płaciliśmy 15 zł za 2 osoby (bilet rodzinny)
13 lata 9 miesiąc temu #87607 przez Mirella
Lacrijka no słów brak, nic nie powiem, mocno tulę, moje lewe ramię jest do Twojej dyspozycji kiedy tylko chcesz :( :( :( :( :(
13 lata 9 miesiąc temu #87609 przez angellika1
No tak ale ze mnie baba!!!
Lacrijka ja już nie kumam tych Twoich testów tej bety.... A może powinnaś iść zz wynikami bety do gina może on Ci odpowie o co w tym chodzi..... Przykro mi :(
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87612 przez Lacrijka
Pojde jutro do gina, bo teraz mam tylko sluz brązowy w sporej ilosci..Polezałam chwilke, brzuch sie uspokoił i ten sluz, krwi juz nie ma.. Boze, czy ja zawsze musze miec tak pod górke ?? :( :( :( :( :(

Dzięki Mirellko..Moze jutro skorzystam jak pojde do gina a ten powie mi cos strasznego :(
13 lata 9 miesiąc temu #87615 przez angellika1
a może to nie jest @, nie chcę Cie nakręcać na która umówiłaś sie do lekarza???
13 lata 9 miesiąc temu #87618 przez Lacrijka
angellika1 napisał:

a może to nie jest @, nie chcę Cie nakręcać na która umówiłaś sie do lekarza???

Jeszcze sie nie umówiłam, dopiero rano bede dzwoniła i prosiła o wizyte..Mam nadzieje ze mnie gdzies te babki wcisną.. Teraz jak brzuch przestał bolec, to mnie baniak sadzi :dry: :dry: :dry: MASAKRA!
13 lata 9 miesiąc temu #87622 przez Mała
Lacrijka dziwna sprawa. Mnie się wydaje, że ty masz fasolkę, ale jakieś plamienia ci się przyplątały. Umawiaj się jak najszybciej do lekarza.
13 lata 9 miesiąc temu #87625 przez gosiak
iz Lacrijka koniecznie do lekarza może faktycznie to nie @ tylko plamienia leż i odpoczywaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #87629 przez kaśku
Lacrijka ściskam. Jutro koniecznie do gina i daj znać wg mnie to nie jest zwykła miesiączka.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87630 przez @nulka
Lacrijka ja przed chwilką szukałąm czegoś na ten temat i trafiłąm na kilka takich sytuacji na forach, poczytaj sobie choćby tą stronkę
forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-111276.html

i posłuchaj Gosiaka, co by to nie było to też nie łaź, tylko się kładź
13 lata 9 miesiąc temu #87644 przez Mirella
Lacrijka słuchaj dziewczyn dobrze mówią.
Nie żebym Cię nakręcać chciała, ale ja żyję zasadą że dopóki się na 100% nie wie to na wszelki wypadek ostrożność trzeba zachować. Dlatego leż leż leż, a jutro idź do gina, jak Cię nie będzie chciał przyjąć to się siłą wedrzyj, albo mnie zawołaj, mam na wierzchu wałek do ciasta :D
13 lata 9 miesiąc temu #87656 przez Dorciaition
Lacrijko ja tez nie chcę Cię nakręcać, ale moja koleżanka będac w ciaży dostała okres. Plamienia też moga być z tego co widzę na tym forum, co Anulka przesłała.
Koniecznie się zbadaj. Walcz jutro żeby Cię wcisnęli.

Bewpio no to koniecznie przyjedź z maleństwem :) No i Angelika się z nami wybierze.
A dziewczynom wkleimy fotki :silly:

Angelika, a ja głupia zapłaciłam 20 zł za wstęp :) Faktycznie te kupony są do końca lutego, ale tez jest napisane żeby tą kartę zostawić bo nie długo będzie nowy katalog z rabatami.
Pierwszy mój nieszczesliwy poród odbył się na Zaspie i pomimo wszystko byłam zadowolona. Może też mieli do mnie inne podejście bo było wiadomo, że mam martwe dziecko.
Ale tym razem też zdecydowałabym się tam rodzić. Tylko wcześniej muszę koniecznie dowiedzieć się jak nazywała się moja położna, bo była to cudowna kobieta i chcę rodzić tylko z nią :)
A Ty gdzie planujesz?

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #87658 przez @nulka
dziewczyny mam pytanie, do tych co są już w ciąży a sprawdzały sobie przebarwienie w okolicach narządów rodnych. Jesli tak to w ktorym dniu cyklu było widać zmianę?
pytam bo jescze wczoraj było co prawda rozpulchnione wszystko ale całkiem różowe a dzisiaj już ciemno, prawie bordowo. Jutro powinnam dostać @ czy przed @ też sie zmienia kolor. Różnica jest ogromna. jakby mi ktoś od wczoraj przemalował :ohmy: :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #87661 przez bewipo
Dobra Dorcia i Angelika jesteśmy umówione :)

@nulka ja jakoś specjalnie może nie zwróciłam uwagi, ale wydaje mi się że kolorki się nie zmieniły ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia