- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #87577 przez bewipo
Lacrijka strasznie mi przykro, tulę z całych sił...
Dorcia, może nam się uda taki spacerek W ciąży to nie uśmiecha mi się jeździć w takie trasy, bo zamiast 3 godz, to jechałabym z 5 zwiedzając wszystkie kibelki na autostradzie
To fajnie, że targi dobrze zorganizowane. Czekam do maja aż w Poznaniu będą Wstęp byl płatny czy za free??
Majowka to teraz kibicujemy na nowy cykl
Dorcia, może nam się uda taki spacerek W ciąży to nie uśmiecha mi się jeździć w takie trasy, bo zamiast 3 godz, to jechałabym z 5 zwiedzając wszystkie kibelki na autostradzie
To fajnie, że targi dobrze zorganizowane. Czekam do maja aż w Poznaniu będą Wstęp byl płatny czy za free??
Majowka to teraz kibicujemy na nowy cykl
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87582 przez angellika1
Dorcia ja też właśnie wróciłam z targów i mam ten sam zestaw prezentów co TY Tylko spojrzałam na te kupony do apteki okazało sie że były one ważne do lutego 2011 roku
A tak z innej beczki o jakim szpitalu myślisz żeby rodzić ????
Bewipo dokładnie jak urodzimy to równiez zapraszam do Gdańska
A za wstep płaciliśmy 15 zł za 2 osoby (bilet rodzinny)
A tak z innej beczki o jakim szpitalu myślisz żeby rodzić ????
Bewipo dokładnie jak urodzimy to równiez zapraszam do Gdańska
A za wstep płaciliśmy 15 zł za 2 osoby (bilet rodzinny)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez angellika1.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #87609 przez angellika1
No tak ale ze mnie baba!!!
Lacrijka ja już nie kumam tych Twoich testów tej bety.... A może powinnaś iść zz wynikami bety do gina może on Ci odpowie o co w tym chodzi..... Przykro mi
Lacrijka ja już nie kumam tych Twoich testów tej bety.... A może powinnaś iść zz wynikami bety do gina może on Ci odpowie o co w tym chodzi..... Przykro mi
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87612 przez Lacrijka
Pojde jutro do gina, bo teraz mam tylko sluz brązowy w sporej ilosci..Polezałam chwilke, brzuch sie uspokoił i ten sluz, krwi juz nie ma.. Boze, czy ja zawsze musze miec tak pod górke ??
Dzięki Mirellko..Moze jutro skorzystam jak pojde do gina a ten powie mi cos strasznego
Dzięki Mirellko..Moze jutro skorzystam jak pojde do gina a ten powie mi cos strasznego
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #87618 przez Lacrijka
angellika1 napisał:
Jeszcze sie nie umówiłam, dopiero rano bede dzwoniła i prosiła o wizyte..Mam nadzieje ze mnie gdzies te babki wcisną.. Teraz jak brzuch przestał bolec, to mnie baniak sadzi MASAKRA!
a może to nie jest @, nie chcę Cie nakręcać na która umówiłaś sie do lekarza???
Jeszcze sie nie umówiłam, dopiero rano bede dzwoniła i prosiła o wizyte..Mam nadzieje ze mnie gdzies te babki wcisną.. Teraz jak brzuch przestał bolec, to mnie baniak sadzi MASAKRA!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #87630 przez @nulka
Lacrijka ja przed chwilką szukałąm czegoś na ten temat i trafiłąm na kilka takich sytuacji na forach, poczytaj sobie choćby tą stronkę
forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-111276.html
i posłuchaj Gosiaka, co by to nie było to też nie łaź, tylko się kładź
forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-111276.html
i posłuchaj Gosiaka, co by to nie było to też nie łaź, tylko się kładź
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #87644 przez Mirella
Lacrijka słuchaj dziewczyn dobrze mówią.
Nie żebym Cię nakręcać chciała, ale ja żyję zasadą że dopóki się na 100% nie wie to na wszelki wypadek ostrożność trzeba zachować. Dlatego leż leż leż, a jutro idź do gina, jak Cię nie będzie chciał przyjąć to się siłą wedrzyj, albo mnie zawołaj, mam na wierzchu wałek do ciasta
Nie żebym Cię nakręcać chciała, ale ja żyję zasadą że dopóki się na 100% nie wie to na wszelki wypadek ostrożność trzeba zachować. Dlatego leż leż leż, a jutro idź do gina, jak Cię nie będzie chciał przyjąć to się siłą wedrzyj, albo mnie zawołaj, mam na wierzchu wałek do ciasta
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #87656 przez Dorciaition
Lacrijko ja tez nie chcę Cię nakręcać, ale moja koleżanka będac w ciaży dostała okres. Plamienia też moga być z tego co widzę na tym forum, co Anulka przesłała.
Koniecznie się zbadaj. Walcz jutro żeby Cię wcisnęli.
Bewpio no to koniecznie przyjedź z maleństwem No i Angelika się z nami wybierze.
A dziewczynom wkleimy fotki
Angelika, a ja głupia zapłaciłam 20 zł za wstęp Faktycznie te kupony są do końca lutego, ale tez jest napisane żeby tą kartę zostawić bo nie długo będzie nowy katalog z rabatami.
Pierwszy mój nieszczesliwy poród odbył się na Zaspie i pomimo wszystko byłam zadowolona. Może też mieli do mnie inne podejście bo było wiadomo, że mam martwe dziecko.
Ale tym razem też zdecydowałabym się tam rodzić. Tylko wcześniej muszę koniecznie dowiedzieć się jak nazywała się moja położna, bo była to cudowna kobieta i chcę rodzić tylko z nią
A Ty gdzie planujesz?
Koniecznie się zbadaj. Walcz jutro żeby Cię wcisnęli.
Bewpio no to koniecznie przyjedź z maleństwem No i Angelika się z nami wybierze.
A dziewczynom wkleimy fotki
Angelika, a ja głupia zapłaciłam 20 zł za wstęp Faktycznie te kupony są do końca lutego, ale tez jest napisane żeby tą kartę zostawić bo nie długo będzie nowy katalog z rabatami.
Pierwszy mój nieszczesliwy poród odbył się na Zaspie i pomimo wszystko byłam zadowolona. Może też mieli do mnie inne podejście bo było wiadomo, że mam martwe dziecko.
Ale tym razem też zdecydowałabym się tam rodzić. Tylko wcześniej muszę koniecznie dowiedzieć się jak nazywała się moja położna, bo była to cudowna kobieta i chcę rodzić tylko z nią
A Ty gdzie planujesz?
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #87658 przez @nulka
dziewczyny mam pytanie, do tych co są już w ciąży a sprawdzały sobie przebarwienie w okolicach narządów rodnych. Jesli tak to w ktorym dniu cyklu było widać zmianę?
pytam bo jescze wczoraj było co prawda rozpulchnione wszystko ale całkiem różowe a dzisiaj już ciemno, prawie bordowo. Jutro powinnam dostać @ czy przed @ też sie zmienia kolor. Różnica jest ogromna. jakby mi ktoś od wczoraj przemalował
pytam bo jescze wczoraj było co prawda rozpulchnione wszystko ale całkiem różowe a dzisiaj już ciemno, prawie bordowo. Jutro powinnam dostać @ czy przed @ też sie zmienia kolor. Różnica jest ogromna. jakby mi ktoś od wczoraj przemalował
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej